Kia Cee’d 2018: Første avdrag og ny kropp

Kia Cee'd 2018: Første avdrag og ny kropp

Hold kommer mer og mer nyheter vi kan se fra neste 12 september i Frankfurt Auto Show. Den siste offisielle informasjonen nå oss direkte fra Kia, som i morges avslører verdenspremiere på en ny konseptbil veldig spesiell.

Moment uten å avsløre navnet sitt, dette prototype antyder og som vi anser Kia selv, hvordan kunne bli den neste generasjon av sin kompakte Cee'd. Denne modellen bør og kommer på markedet i 2018, neste år, i sin 5-dørs variant og basert på samme utviklingsplattform og dagens Hyundai i30. Noe måtte komme etter familien versjon.

Men bortsett fra dette nye sporty og attraktivt estetisk at det synes å forutse Kia Cee'd og den nye, nyheten av dette Konseptbilen er også introduserer en ny type kropp som kan øke i fremtiden compact. dermed kombinere allsidighet og en meget imponerende nærvær, vil vi snakke om en stil skyte brems variant, en kropp, men sportslig familie domstol. Trenger å vite om de fortsatt eksisterer variant 3-dørs Pro-Cee'd ... versjonene som de fleste av sine konkurrenter er allerede forsvinner, som den forrige Mégane Coupé. Vi satser på at her også.

Utviklet i European Design Center Hyundai / Kia gruppe har nettopp Frankfurt, bare 500 meter fra rommet som vil bli avduket denne konseptbilen også kunne forutse noe av den teknologien vi ser i sine biler i fremtiden.

Ingenting har lekket så langt denne nye konseptbilen, eller neste generasjon av Kia Cee'd. Men se den nye Hyundai i30 serien vi kan forestille deg som vil komme med ny 1.0 T-GDI motorer 3-sylinder 120 hk, 1.4 T-GDI 140 og Diesel 1.6 CRDi 95, 110 og 136 hk. Også varianter med manuell eller automatisk endring 7DCT 7-trinns dobbel clutch ... og selvfølgelig med stor dynamikk og opplevd kvalitet har vi allerede funnet i dagens Hyundai i30.

Du kan også være interessert i:

Kia Sorento 2018: så vil den store SUV

Vi prøvde den nye Kia Stonic

Den nye planen for biler og SUV Kia og Hyundai