Uudet tutkat, hiipii telttojen ja muita uusia toimenpiteitä DGT

Uudet tutkat, hiipii telttojen ja muita uusia toimenpiteitä DGT

Juan Ignacio Zoido, Sisäministeri esitti suunnitelman kiireellisten komissiolle tieliikenneturvallisuuden ja kestävän liikkuvuuden edustajainhuoneessa. Yhteensä 16 toimenpiteet, joiden kokonaisarvo oli 11,7 miljoonaa euroa, mikä selittää yksityiskohtaisesti alla.

* Asennus 60 uutta tarkastuspisteiden nopeus:

Teillämme on "Yli 60 uutta olevia kiinteitä nopeusrajoituksia", Aiemmin merkitty paneeliin ja verkkosivuilla DGT. Jonka budjetti on 1,5 miljoonaa euroa tähän toimintaan, DGT sanoo Nämä tutkat "tulee sijaitsemaan kun se on objektiivisesti tarpeen ja ne on tutkittu tai toteuttaa vaihtoehtoisia tai täydentäviä nopeuden säätö toimenpiteitä. "

* Uudet kriteerit sijainti ja hallinta tutkat:

DGT tavoitteet "Varmista kunnollinen sijoitus ja hallintaa tutkat" paikoin enemmän onnettomuuksia tai enemmän "tavoite vaarassa jossa laiminlyönti nopeusrajoituksia. " Niistä toimenpiteistä haluamme priorisoida tutkien sijainnit kohdissa, joilla on korkea INVIVE: Indeksi "arvioi ylimäärän läsnä ollessa binominio nopeus ja onnettomuuksia. Tulisi tarkistaa suhteellinen suuri määrä rikkomuksia, DGT suorittavat "vahvistaminen signalointi, hälytykset edellinen nopeus, muutokset infrastruktuuriin, riittävyyden arviointi nopeusrajoituksen ...".

Bullets tiellä

* Venyy nopeasti varoituslaitteita osoittaa rekisteröinti:

jokseenkin "Snitches porticos" 15 osissa teillämme. Se on tarkoitettu "homogenoidaan nopeuksilla" korkean kapasiteetin reitteihin ilmoittautuminen lukijat in kuistia tiet, jotka laskevat keskinopeus autoja. Siten, jos tämä nopeus ylittää sallitun rajan, viestin "kohtalainen nopeus" ja auton rekisterinumero näyttää kuljettajalle toisessa taustalevy. Jos ylinopeus on suuri "hän ilmoittaa Liikenteen Suojeluskunnan ja partio helikopterit."

* Signalointi uusi turvallinen pyöräilyreittejä:

Tavoitteena on "Helpottaminen ja suojella kauttakuljetus pyöräilijöiden tavanomaisten teiden"Ja tietenkin, vähentävät onnettomuuksia teillämme. DGT pyrkii asentaa varoitussignaali "aikoja, osat ja reitit" tilanteissa korkean intensiteetin liikkeen pyöräilijöiden. nopeus rajoittuu tiettyinä päivinä ja kellonaikoina väliaikaisesti määrättyjen osien intercity teillä. Yhteensä 49 osia on merkitty.

* Käyttöönotto ohjaus- kammioiden hihna:

Ne istuvat nämä Kameran turvavöiden käyttö yli 200 pistettä jakamat kaikki itsehallintoalueet jossa DGT on valtuudet. Sen sijainti voi tarkistaa verkkosivuilla DGT.

* Turvallisuuden lujittaminen kosteissa onnettomuus ohittaminen:

"Turvallisuuden parantaminen perinteisen teiden" niin kuljettaja tekee ohittaminen on suurempi varmuus liikkumavaraa. DGT analysoi alueita ohittamassa perinteisen tieosuuksien kanssa eniten onnettomuuksia, ja suorittaa seuraavat mittaa 1000 km maanteitä: Refinish ja siirtäminen pystysuuntaiset kilvet, tiemerkinnät kaksinkertainen raudoituselementtien ja jäljittämisen / erotusjaksoissa kanssa ohittaminen kielto.

tutkat

* Smart Cruces:

asentaminen dynaaminen signalointi järjestelmiin glowpanels, kaikkein vaarallisten risteykset tavanomaisia ​​teitä, jotka havaitsevat, kun auton ajo yksi haarojen rajan. Tavoitteena on varoittaa läsnäolo ajoneuvojen 45 haavoittuvimpien risteyksiä.

* Avisadores nopeus:

Kun ajoneuvo ylittää sallitun nopeusrajoituksen "kriittisin polut tavanomaisiin teillä", kuten tiukoissa kaarteissa tai lähellä asutuilla alueilla jotkut dynaaminen signalointi paneelit ledes lamput tuottavat flash ja osoittaa auton nopeus tuolloin. tämä toimenpide toteutetaan 250 pistettä tiemme.

* National Highway Education Plan:

DGT haluaa kehittää "State Road Education Plan", johon osallistui myös säätiöiden ja yhdistysten uhrien ja suunnittelemalla ne ikäryhmittäin ja erityisryhmille. "Valtavirtaistaminen, opetus strategia, sosiaalinen ja oppiminen läpi elämän osallistuminen" on mitä he haluavat käännöspääosaston tieliikenneturvallisuuden koulutus on tärkeää, koska lapsuudessa.

Häiriötekijöitä ratissa

* Muut toimenpiteet:

- Uusi ohje seuranta Traffic Suojeluskunnan (ATGC) ja toimintasuunnitelman: Vahvistaminen valvonta- ja -ajat enemmän onnettomuuksia, alustavan analyysin jälkeen.

- Vahvistaminen INVIVE signalointi osat: 1200 osia, joilla on suurella nopeudella ja ylimäärä binomi onnettomuus; alusta osio ilmaistaan ​​ja myöhemmin jos pituus on pitkä.

- Pitkittäinen ääni oppaita: Välttää suistumisia ja hyökkäykset vastaantulevien kaistaa tavanomaisten tiet, yli 3000 km luonnehtia erityisen vaarallisia osia. Lisätietoja tästä toimenpiteestä, täällä.

- Tiedonanto toimenpiteitä häiriötekijöitä: Mainokset sosiaalisten verkostojen kautta ja digitaalisen median, ja kolme audiovisuaalisten teosten lisätä tietoisuutta matkapuhelimen käyttöä autossa.

- real todistuksia uhrien liikenneonnettomuuksissa: Sosiaalisten verkostojen kautta ja digitaalisen median, sekä erilaisia ​​audiovisuaalisia teoksia yhteistyössä uhrien yhdistysten liikenneonnettomuuksiin.

- Uudet määrittämismenetelmiä Mustapäiden.

- Hyvä käytäntö -opas risteilyjen ja kaupunkien osia.

Saatat myös olla kiinnostunut

Kaikki liikenteen vaarapaikkoja perinteisen tiet

10 Yleisin liikenneonnettomuuksia Espanjassa

DGT asennettu ääniraitoja keskellä tietä

Special tutka: mitä pitäisi tietää niin et lippuun