Joten me hieno tutkan Pegasus: tiedot viimeisen 3 vuoden aikana ja video

Joiden tehokkuutta huomattavasti parempi kuin muiden tutkat, jos ajattelemme suhde valvotaan ja ajoneuvot raportoitu, sakkoja ylinopeudesta Pegasus helikopteri tutka ei enää up eksponentiaalisesti. Tässä 2016 saakka viime syyskuussa, varaamiseen, Mukaan sisäasiainministeriön, jolla on ollut yksinoikeus käyttää MOOTTORITIE, yli 13600 valituksia, tämä tarkoittaa lähes kolminkertainen ne tallennetaan kaikkeen edellisvuonna, jonka he olivat enemmän kuin 3300.

Ensimmäinen tutka helikopteri nimettiin Pegasus tuli maaliskuuta 2013 ja alusta alkaen erottunut tehokkuutensa, eli osuus seurataan ajoneuvon ja sakot, paljon parempi kuin muiden tutkat, samoin kuin kiinteän on noin 3 prosenttia ja liikkuvan noin 4, helikopteri ylittää 20 prosenttia. Vaikka onkin totta olla ylhäältä alaspäin näkökulma ajoneuvoihin, jotka ovat selvästi nopeampia kelloja yli kaiken.

Ensimmäisenä vuonna 2013, jossa on vain yksi yksikkö, ne ylittivät 1100 yksikköä. Seuraavana vuonna he tulivat voimaan kahdentoista kuukauden aikana viisi, kertomalla kolme sakkoa. Viime vuonna, kun kaksi tutkaa sisällytettiin ylitti 9200. Tässä 2016, ilman neljäsosaa loppuun vuonna ne ovat ylittäneet 13600 sakot ylinopeudesta.

Toinen tekijä on, että ylilyöntejä vangiksi nämä helikopterit ovat yleensä suurempia kuin muiden tutkien. Moottoriteillä, keskimäärin 128 km tunnissa.

Tällä hetkellä DGT on kahdeksan helikoptereita tutkan Pegasus, yksi kutakin liikenteen hallinnan keskus, La Coruna, Malaga, Madrid, Sevilla, Valencia, Valladolid, Zaragoza (loput värähtelee tarpeista riippuen). Tavoitteesi vahvisti liikenteen on oltava yksi kutakin helikopteria. Käännöspääosaston on yhteensä 12.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Pegasus kaappaa kuljettajat yli 200 km / h

Kaksi uutta helikoptereita saapuu tutka Pegasus

Näkyvin rikkomuksia vangiksi Pegasus