Ilmaisimet, hälyttimet ja tutka-inhibiittorit, mitä eroja on?

Erot mainostajien, tutkanpaljastimien estäjätErot mainostajien, tutkanpaljastimien estäjätErot mainostajien, tutkanpaljastimien estäjätErot mainostajien, tutkanpaljastimien estäjät

Seitsemän kymmenestä käyttäjien tutkanpaljastimia tiedä, että niiden käyttö on laitonta. Se on yksi niistä tiedoista, joka jättää kyselyn yli 1000 kuljettajien DIA onnettomuuksien uhrit ry. Linjan näiden antiradar laitteiden Usein se ei ole määritelty hyvin, joten ne eivät Autopista.es selitämme erot välillä toisiinsa ja onko se on laitonta käyttää ajon.

voimaantulo lain maaliskuun 2014 Liikenne perustettu kielletään sekä tutkanilmaisimien inhibiittoreina. tutkanpaljastin tunnistaa tutkataajuus, joko kiinteitä tai liikkuvia, ja varoittaa kuljettajaa heidän läsnäolostaan. Sen käyttö on laitonta Espanjassa ja kantaa rangaistus 200 euroa ja menetys kolmen pisteen kortin. Vaikka se voi tuntua paradoksi, itse myynnissä on sallittua Espanjassa.

estäjä on toinen varkain laite, jonka käyttö on kielletty. Toisin kuin ilmaisimet päästää estäjät taajuus, joka ohittaa synnyttämä tutkan. Se on myös laitonta myyntiä ja jos metsästää yksi näistä laitteista autossa, sakon määrä on 6000 euroa ja menetys kuusi pistettä kortin. Lisäksi asennusohjelma työpaja saa rangaistuksen 30000 euroa.

Kuten Gregoire Destre maajohtaja Espanjan ja Portugalin Coyote sanoo, "On uskomatonta, on vielä kuljettajia, jotka ostavat inhibiittoreina laitteita ja tutkanilmaisimien He luulevat hankkia laillinen väline. Tältä osin kehottaa lainsäätäjä tarkistaa paradoksaalinen tapauksessa ilmaisimet, joiden myynti on laillista, mutta laiton käyttö. Lisäksi nämä laitteet iNCiTE ajaa pyörä eikä ilmoitettu muun vaaran tiellä, kuin jos mainostajat tekevät. "

Tutka varoituslaitteet: sataprosenttisesti laillinen

Ja se, että sataprosenttisesti laillinen laite varoittaa tutka. Toisin inhibiittorit ilmaisimet, tutka varoitus laitteita tai estävät huomaamatta tutkien DGT mutta päivitetään säännöllisesti tietokannat kanssa asento kiinteät kamerat tai liikkuvia. On totta, että erityisesti, kun kyseessä on liikkuvan tutkat, maantieteellistä sijaintia tutka voidaan tai ei samanaikaisia ​​kun ajat, että venytys ja voit löytää, jotka eivät sisälly että tietokantaan.

viime aikoina Tutka varoituslaitteet He ovat lisänneet tehokkuutta läpi reaaliaikaista tarjoamia sen käyttäjille. Käsite yhteisö, niin muodikasta nyt, on mahdollistanut mainostajat ovat tehokas työkalu sijainti liikkuvan tutka sekä muiden tapahtumien, kuten tietyöt, onnettomuudet tai ajoneuvojen pysäköity tien varrella.

Saatat myös olla kiinnostunut

Missä ovat kaikkein mobiili tutkat Multanin vuonna 2016?

Tutkat enemmän sakkoja viime vuosina

Luettelo kiinteät liikennevalvontakamerat josta löydät uuden merkki DGT