Hunted: suurin kiinniottopaikassa ylinopeutta Euroopassa

Hunted: suurin kiinniottopaikassa ylinopeutta Euroopassa

on aina melonta kirjaa vuosittain... vaikka tässä tapauksessa puhutaan uusia ennätyksiä erittäin kielteisiä mielleyhtymiä. Ja jos muutama viikko sitten kerroimme kaikille yli ylinopeutta kirjataan Espanjan maanteillä viime vuosina, jotkut todella uskomatonta tänään Laajennamme hieman suoremmin kohdennettu koskemaan koko Eurooppaa.

Tutkimuksen avulla HometoGo ja HappyCar, ja julkaissut motorelpais.com, näinä päivinä olemme tienneet, mitä 8 suurempi liiallinen nopeus ja dokumentoitu tiet Euroopassa. On kaikenlaisia ​​tapahtumia, katsotaan rikoksiksi ja missä, valitettavasti myös surullinen Espanjan edustus sijoitusta suuria rikkomuksia havaittu. Jotkut eivät ole niin nopeita itse: ne ovat myös suurin ero nopeuden mukaan sallitun rajan tien. Aloitamme lähtölaskenta ...

8- Jopa 4 kertaa rajana! Niin kävi Saksassa ...

Aloitimme ylimäärän kirjasi Audi A3 Saksassa. nopeus, 240 km / h vangiksi tutka, ainakaan ennätyksellisen ... ja vähemmän maassa, jossa ei ole nopeusrajoitusta monilla osuuksilla valtatie. Mutta tällä kertaa se ei tapahdu "Autobahn" Se tapahtui alueella, jossa raja on 60 km / h.

7- 290 km / h YouTubeen

Jatkamme lista toiseen rikkomiseen tallennettu kautta rajoitettu 60 km / h. Kyllä, tällä kertaa se tapahtui Hollanti ja se ei nostettu autoa, mutta pyörä. Erityisesti, yksi Kawasaki ZX-9R "ryösti" 290 km / h. Hän ripustaa hänen kuljettaja YouTube.

6- Espanjasta 297 km / h ja mukauttaa kortti

Ja saimme Espanja. Ja tapausta Autopista.es jo ja hämmästyttää. Kuljettaja jäi kiinni hieman yli vuoden kierrättämällä Porsche 911-297 km / h R-4-moottoritien. Mikä pahinta on, että olen yli haitta, ja niinpä varustettuja ajoneuvoja, joille todistuksia ei saanut ylittää 100 km / h, Hän oli eläkkeellä ilman Pistekortilla ja lisäksi hän testasi autoa. Se ei ollut edes hänen.

Puolassa ja 5- 300

Matkaamme nyt Puola Kun kuljettaja joutui rajoitettu 120 km / h venytys, peräti 300 km / h. Auto, tietenkin, oli iso auto: jälleen Porsche, mutta tällä kertaa Panamera. Me pysyä ...

4- Kanssa Nissan GT-R, yli 300 UK

Tällä kertaa, muutimme tuotemerkki. Sen sijaan, että Porsche, Nissan. Jos GT-R ja käytiin myös Espanjassa korkean profiilin rikkominen (linkki löytyy uutiset) UK oli ennätyssuuri. Kuljettaja ajoi 309 km / h rajoitetulla alueella 100 km / h. Metsästivät tutka, hänet tuomittiin 10 vuotta ilman ajokorttia ja 28 kuukautta vankilassa.

3- A 310 ja tyhjäksi auton nopeus autolimited

Astuimme top 3 suurten rikkomuksia Euroopassa rekisteröidyistä tällä kertaa matkustavat naapurimaamme, Ranska. Päähenkilö oli siellä yksi Audi RS4, metsästetty 310 km / h väylän kanssa rajoittaa 110. Lisäksi kuljettaja oli peruuttanut maksiminopeus auton, itsestään rajoittuvia 250 km / h. Vuodeksi vankeuteen oli rangaistus.

2- Toinen Porsche, Italia ... ja 311!

Lähestymme enimmäisnopeus havaita tutkalla Euroopassa. Tällä kertaa rikos johtaa Italiassa, jossa Porsche 911 Carrera kerran hän jäi kiinni klo 311 km / h moottoritiellä raja 130 km / h nopeus. Hieno 357 euroa ja 10 pistettä kortti poistettiin seuraamus. Kuten näemme, ne vaihtelevat suuresti eri maiden välillä.

1- Ennätys Sveitsissä ja Bentley

suljimme Sijalla Sveitsissä ja silmä, koska tällä kertaa ei ollut Porsche, joka on kyseenalainen kunnia metsästivät tutka voimakkaimmin Euroopassa. Rikkominen oli rekisteröity Sveitsissä ja Bentley Continental GT. nopeus, 324 km / h rajoitettu 120 km / h venytys. Sakko, 1865 euroa ja 6 kuukauden vankeusrangaistukseen.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Nopeusennätys tutkat poimima DGT

Record tutkat kilometriä kohti Espanjassa ... ja keräys

Metsästetty 297 km / h, ennätys Espanjassa