Kysymykset: Kuinka kauan kestää saada lippu?

Kysymykset: Kuinka kauan kestää saada lippu?

Jos olet tehnyt liikenne rikkomuksesta, seuraamus saman ja taloudellinen sakko Ne on ilmoitettava ajoneuvon omistajalle. Saatuaan ilmoituksen, Ne alkavat laskea aikaa maksaa sakko. On selvää, nämä määräajat riippuu siitä, miten liikenteen lippu myöhään saapuvat ja miten ilmoitus tehtiin.

Ilmoitus sakko voidaan tehdä kahdella tavalla. Jos tuolloin rikoksen kuljettajan lopetettiin, tietoa ja sai ilmoitusta hieno käsi, määräaikaa maksamaan sakkoa alkaa laskea siitä hetkestä. Tietenkin sakon tahtoa puuttua toisessa ilmoituksessa, mutta tärkeä määräaika on ensimmäinen, joka on myös tallennettu kuka kuljettaja syyllistynyt liikennerikkomuksen oli.

Jos sakot ylinopeudesta vangiksi tutka, esimerkiksi, ilmoitusta sakon lähetetään ensin ajoneuvon omistajan kotiin, ja jos tämä ei ole kuljettajan ja tunnistaisi toisen henkilön, hänen täytyy ilmoitettava kuljettajalle tunnistettu.

Suorittamaan ilmoitukset valituksia, hallinnon käytetty, ensin, road sähköpostiosoite, jos on, ja jos ei, käytä kirjattuna kirjeenä tai suoraan toimitukseen välityksellä henkilöstön hallussa osoitteissa esitetty kirjaa DGT; ja jopa siinä tapauksessa, että tällainen toimitus ei voitu tehdä, liian ilmoitus voitaisiin tehdä julkaisemalla edictal.

Erilaisia ​​tapoja ilmoittaa sakkoa

Lyhyesti sanottuna eri tapoja tehdä raportteja merkkeihin voidaan vastaanottaa lyhyemmässä ajassa kuin toiset. Kuitenkin pitää muistaa, että Laki herättää rajat, joissa hallinto on toimittava levyllä, ja jos ei, reseptiä tapahtuu.

Liikennerikkomuksia näkyvät ajan kolmesta kuukaudesta yhteen vuoteen, ja perustuu rikoksen vakavuutta ensisijaisten. Tyypillisesti on viivästymisen sakkoa enintään kuusi kuukautta.

Kun hieno odotetaan ylinopeus ovat vanginneet kiinteällä tutka, ilmoitus on yleensä vastaanotettu yhdestä kolmeen viikkoa. Kuitenkin, jos se on varattu kaupunkialueella tai kaupunki, jossa monet rikkomukset kirjataan, on tavallista, että kestää hieman kauemmin. Kun kyseessä on mobiili tutkat, irtisanomisaika on yleensä vielä korkeampi.