Epävarma: Auton omistaja muuttaa sitä, mitä rooleja tarvitaan?

Epävarma: Auton omistaja muuttaa sitä, mitä rooleja tarvitaan?

"Ystäväni kertoo minulle, että se ei ota loppusuorituk- rekisteröintitodistuksen ja oudolta, joten Olen kirjallisesti sinua detalléis minulle kaikki paperit muuttamiseksi tarvitaan auton nimeäni, koska en ole täysin selvä."

Vastauksena meidän tekninen asiantuntija Luis Miguel Vitoria

Sinun täytyy kehittää Standard myyntisopimus On -The Internet- kuvastavat tietosi ja ajoneuvossa myös rekisterikilpien ja alustan numero. Adjuntad rekisteröintitodistus ja kortti lääkärintarkastus nykyinen. Sinun täytyy täyttää hakulomake omistajanvaihdoksen, jonka voi ladata verkkosivuilta DGT.

Toisaalta, sinun täytyy myös lisätä valokopio DNI Myyjä. Jos olet perehtynyt vero, se ei ole välttämätöntä. Kaikki valmiit ja jonka molemmat osapuolet allekirjoittavat, maksaa varainsiirtovero (malli 620) vuonna omaisuus (Neljä prosenttia markkina-arvo).

Lopuksi, vaihda omistaminen että DGT menossa kaikki asiakirjat; Se tulee maksamaan 52 euroa -For autoja Ceutan ja Melillan ja Kanariansaarten tulee suorittaa tulliviranomaisten todistus lähdössä 8 euroa. Jos auto tulee huutokaupan tai perintönä, viitteellisenä liitteenä dokumentointi. On ilmoitettava entinen omistaja kuluessa enintään 15 päivää, omistajanvaihdos, myyjä voi ilmoittaa ylitti termi liikenne ongelmien välttämiseksi.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Omistajuuden siirtäminen autosta

- Miten laittaa nimesi autoon: menettelyjä ja paperityötä

- Kysymyksiä ja epäilyjä ajurit