Kysymykset: miksi todistajan Dieselhiukkassuodatin valoja?

Kysymykset: miksi todistajan Dieselhiukkassuodatin valoja?

"joskus tämä todistaja Hiukkassuodatin pysyy päällä yhden tai kahden päivän ja sitten pois. Mitä voi tapahtua? Onko osoitin erittely hauta?"

Vastauksena meidän tekninen asiantuntija Luis Miguel Vitoria

"Breakdown" puhut teistä olemme useammin kuin miltä se näyttää, ja on sen olemassaolon oikeutus. Emme ole erityisiä tilejä tai millaista käytöstä teet oman Leon 1.6 TDI, mutta uskaltaa odotamme ennen kaikkea liikkua hänen kanssaan kaupunki ja nopeuksilla ja hiljainen rytmejä.

Ensi arvioimatta in situ ongelma pystyä havaitsemaan ajoneuvon ohjaus (ortodoksinen neuvoo yhteyden vastaaviin yleismittari että heti tunnistaa ongelma), uskallamme todeta, että auton pahoin palanut kaasuja ja pakokaasun hiukkasia, pääasiassa siksi, että kiertävä keskinopeus alempi joka edellyttää teknistä suunnittelua.

emme ymmärrä väärin, olemme tietoisia kurinalaisuuteen, joka on määrätty nopeuden kannalta, mutta erityisesti dieseli katalysoimana, kuten omassa Leon, Ne on suunniteltu liikkumaan samaan tahtiin risteily noin 120-130 km / h, kun usein voi olla enintään 90. Tulos: Kaasun virtaus ei ole riittävä, ja suodatin tukkeutuu. Kokeile nopeuttaa auton Pienemmät vaihteet (toinen ja kolmas, mutta vaikka ensin kuumalla moottori) noin 4000/4500 rpm pienissä osissa ja toistuvasti.

Lyhyesti: kun kaasu kierrätys on riittämätön, todistaja instrumentointi te varoittaa.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Dudas: Voin viedä auringonkukkaöljyä dieselauton?

- Bensiiniä vai dieseliä: Kumpi on parempi?