Epäilyksiä: väliaikaisen ajokortin voi ajaa ympäri Eurooppaa?

Epäilyksiä: väliaikaisen ajokortin voi ajaa ympäri Eurooppaa?

Keston aikana uusimisen ajokortin kolmen kuukauden auton liikkuvuus missä tahansa maassa Euroopan unionin on täysin kärsii, jos se olit menossa ajamaan. väliaikaisen ajokortin annat niillä vain ajaa Espanjassa. Et voi ajaa autoa, jonka Euroopan unioni, mutta Voit myös vuokrata.

Joka vuosi monet espanjalaiset kuljettajat jotka joutuvat uusimaan ajokorttiaan luokan B Uusimpien saatujen tietojen mukaan käännöspääosaston vuonna 2014 olivat 2729652 kuljettajat, jotka oli käytävä läpi tutkimus keskukset lääkärit uudistaa ajokortti.

Toukokuusta 2010 lähtien, kuten edellä alkaen Euroopan autonvalmistajien Associates (AEA), se ei ole enää tarpeen kääntyä maakuntien liikennettä uudistaa ajokortti, sillä ne ovat keskukset lääketieteellisellä tunnustamisella, joka voi helpottaa voit tulostaa ja antaa väliaikaisen asiakirjan ajaa ajaksi kolme kuukautta. Tuona aikaan Fabrica Nacional de Moneda y Timbre teki lopullisen sallii sinun myöhemmin postitse.

Et voi ajaa ympäri Eurooppaa sekä väliaikaisen todistuksen

Mutta keston aikana uusimisen ajokortti, jos aiot vuokrata auton tai ajaa missä tahansa maassa Euroopan unionin, ei voi tehdä, koska Väliaikainen myöntämät asiakirjat käännöspääosaston ei tunnusta autovuokraamojen tai liikenteen viranomaisten Eri EU-maissa.

Yrittää ratkaista tämä ongelma, AEA on käsitellyt sisäministeri, toimiva, Jorge Fernandez Diaz, sovitella pikaisesti ratkaisu varmistaa aina vapaa liikkuvuus Espanjan kuljettajia, jotka rajoittavat nykyisin byrokraattinen ongelma hallinnon.

Saatat myös olla kiinnostunut

Miten ajokortti. portaat

Mitä hienoa, jos voit laittaa pois ajokortti vanhentunut