Dudas: Lähtö ja paluu päättyy elämän minun moottorin?

Dudas: Lähtö ja paluu päättyy elämän minun moottorin?

"Kaikista edellä mainituista, molemmissa käytetään Start & Pysäytä voi vaikuttaa luotettavuuteen minun auto? Toni López.

Vastauksena meidän tekninen asiantuntija Luis Miguel Vitoria

Pysy rauhallisena ja käyttää alku & lopettaa, että heitän ulos kulutus kaupungissa että sammuta moottori kun sinun ei todellakaan tarvitse olla käynnissä. akku Se sopii täydellisesti tukevat juuriltaan seurasi, ja jos ei, niin olet ehkä huomannut, että S&S ei ole aktivoitu. Se on niin yksinkertaista.

Sama tapahtuu, kun moottori on kylmä tai ne vaativat ilmastointi intensiivinen työ: näissä olosuhteissa moottori ei sammu, koska muut seikat voitolle vähentää kulutusta.

turbo kärsii kun kytket moottorin sillä, todella, saa jäähdyttää öljyä, että on ongelma syntyy halkeilua, joka on akselilla, joka on todellinen ongelma. Toinen asia on, että olet kotoisin tehdä kilometriä että joutuin ja otat pois yhteystietoja eikä jälleen vaihtaa ajoissa moottoriin, koska silloin öljy kertyy siellä ja jäähdytetään, voi itsessään vahingoittaa akselin ikään hiekkapaperia, päättyy sen ja poistamalla turbo. Niin hiljainen, koska se ei tapahdu, kun moottori muutaman sekunnin tai minuutin pois stoplight, esimerkiksi.

Etkö ole huomannut, että moottorin lämpötila kuuluu siihen tilanteeseen? Siksi ei ole vaaraa, että turbo.

Jos et mielessä lopetat moottori (ei jolle kyllä, koska voit tehdä sen liian aikaista mieleen, tai liian hidas sivun revitty), käyttää sitä ilman pelkoa. Taskussa kiitos.

Saatat myös olla kiinnostunut

Dudas: jatkuva käyttö Pysäytys & Aloita jää enemmän autossa?

Dudas: Voin tehdä Pysäytys & Aloita manuaalisesti?

Kysymykset: miksi turbo autoni kuulostaa sireeni?

Kysymyksiä ja epäilyjä ajurit