Epäilyksiä: Miksi värisee ja Autoni moottori kuulostaa hauskaa?

Epäilyksiä: Miksi värisee ja Autoni moottori kuulostaa hauskaa?

"Viime aikoina olen alkanut huomata, kuinka Se ei toimi niin hyvin kuin ennen, koska olen alkanut kuulla melu painamalla kytkin ja fiilis melko epämukavaksi kun kiihtyy pitkiä marsseja kohteesta matalilla kierroksilla moottori. Mitähän voisi olla peräisin näistä fiilis ja outoja ääniä ja jos ne ovat vakava vai ei".

Vastauksena meidän tekninen asiantuntija Luis Miguel Vitoria

kanssa mittarilukema Voimme taata, että edes Sinulla on auto pitkään. oireet joista sinä puhut kirjeessä olemme viittaavat kuluminen kaksimassavauhtipyörä auton. Tämä laite on operaation imee osan fiilis moottori, joille on kaksi värähtelevää levyt Ne pyörivät eri suuntaan yhdessä jousien, niin että tasapaino on taattu ja vähentää monia päävärähtelysignaalit, erityisesti voimakas TDI.

Kuitenkin riippuen käytöstä, ja kilometrejä hyvin muuttujia, jotka yleensä vaihtelevat 80 liikaa 200000, Ne voivat saavuttaa heikottaa jäljitellään oireista lumivyöryjä kirjeessä. Nämä eivät ole toisiaan poissulkevia TDI Volkswagen-konserni ja myös runsaasti moottorit asennetaan muiden valmistajien PSA, Ford, BMW ja Fiat työllistävät tätä tekniikkaa.

Ongelma vaikuttamatta Seat Toledo Voit olla vähintään kaksi ratkaisuja, jos haluat ne epäilyttäviä ääniä ja kolmannen katoavat, jos haluat säästää hyvän euroa vuoden mekaanisen vaurion riskit. Toisaalta voit korvata kaksimassavauhtipyörä toinen samaa tyyppiä, jossa whom'd pitää, että rumorosidad Diesel hallinnassa ja ei muuttaisi käyttäytymistä auton alkaessa marssia tai kiihdyttämiseen, joskin mahdollisesti keskipitkällä aikavälillä on korvata se uudelleen. Toinen vaihtoehto on käyttää joitakin kit tarjoamia alan yrityksille apu- kuten Valeo ja kiinnitä massiivinen vauhtipyörä, joka on tuskin korvaavat jäljellä auton, vaikkakin ehkä täytyy käsitellä ylimääräistä karheus, varsinkin kun vapauttaa kytkin, joka saattaa tapahtua huomaamatta vähemmän herkkä käyttäytymistä auton ihmisiä.

Tomes ratkaisu vihdoin, älä unohda kysyä mekaanikko tarkistamaan tila kytkimen. On hieman väsynyt, voit säästää paljon rahaa, jos päätät muuttaa sekä elementtejä, joilla on vähemmän rahaa käsillä mekaanista työtä, koska sinulla olisi vain purkaa moottorin osat kerralla.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Kysymyksiä ja epäilyjä autoista

- Kysymykset: miksi turbo autoni kuulostaa sireeni?

- Kysymykset: miksi auto kuluttaa paljon öljyä?

- Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi