Dudas: hammastahna poistaa naarmut ajovalot? Myytti vai todellisuutta?

Dudas: hammastahna poistaa naarmut ajovalot? Myytti vai todellisuutta?

"Luetuksi internetissä ja mitä olen voinut kertoa, yksi niistä ominaisuuksista, jotka ovat hammastahna on sen kyky poistaa lievästi naarmu ajovalot auton. Onko tämä myytti vai todellisuutta?"

Lausunnon teknisen asiantuntija Luis Miguel Vitoria

vastaus tämä on myöntävä, hammastahna Se on eräänlainen "maagista voimaa". Jos majakat teidän auto Ne alkavat pysyä yhdessä pikku naarmuuntunut voit käyttää dentifrice päästä toipua, vaikkakin lempeästi. Selitimme: soraa, pölyä ja muita hiukkasia naarmu ja kulumista, varsinkin jos normaalisti pysäköity ulkona, jossa auringonvalo vaikuttaa niihin.

Toisaalta, sinun pitäisi myös tietää, että on olemassa tehokas lyhytaikaiset kotimaan temppuja, mutta se voi olla riittävä pitämään optimaalisen tilassa majakat ennen kuin ne saavuttavat enturbiarse. mukaan lukien hammastahna varten pinta kiillotetaan, sitten lisäämällä joitakin degreaser kuten WD-40. Voit myös käyttää kiillotustahna korin levittämällä kangas, käsin tai sähköisellä jauhepuhdistimen tai kiillotus kiinnitin reikä. Jos auton ajovalot olivat pahoin vaurioitunut, on parasta mennä ammatillinen perinpohjaisesta hionta ja kiillottaminen. Alle 40 euroa, yleensä se antaa hyviä tuloksia.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Koti temppuja puhdistaa auton verhoilu

- Kysymyksiä ja epäilyjä ajurit

- Hoito ja muovit autovahaa