Misfires Renault Mégane 1,6 bensiini

Misfires Renault Mégane 1,6 bensiini

ennen 3 vuotta hän esiintyi vikailmoitus injektio, kanssa 46000km. Elokuussa 2010 jälleen huomata tarkista injektio (81570 km), mutta tässä tapauksessa ei ole voimassa ja se kuulostaa kuolemaan. Elokuusta, vain saan Boschin korjaamo mutta ei löydä ongelmaa. sisään Renault he korjata sen ja kestää vain päiväsakkoa. Kolme viikkoa ICU elpyä. Toistaiseksi tammikuussa (85,000 km), Toinen helmikuussa (87000 km) ja 2100 euroa laskun, jo huhtikuussa, touko-, heinä-, syys- ja lopulta tammikuussa. Olen yrittänyt pitää ajoneuvon, mutta se ei selvästikään ole luotettava auto ja onnettomuusriski, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin jättää Voitko antaa minulle mielipiteenne?

Vastauksena meidän tekninen johtaja Miguel Garcia Puente

Eivät käy mitään takeita jälkeen kulunut aika. Tai paremminkin, jos tulet osallistumaan, sillä vaikka yli 4000 euroa sanot sinulla on laskuja, valtaosa interventioita on tehty ilman kustannuksia ja suhteellisen pienet määrät maksetut tarvitaan kyllä ​​elementtejä, jotka on todettu matkan varrella, tyypillinen auton ikä, kuluminen, mutta ei suoraan kortin poistaminen epäonnistuu. Tämä on loogista, koska aina

usein viitataan "liikelahjojen" Kun kanta-asiakas, joka on seurannut huolto- virkamatkan, määräajassa valmistajan määrittelemä, on sarja ainutlaatuinen ja vastahakoinen ongelmia tai joltain. Eikä heillä ole takuukorjauksia suoritettu, vaikka kuusi kuukautta. ilmoittaa meille AEA (European Automobile Associates) että riippumatta valmistajien vastuulla lain takuita 10 vuotta heillä ei ole vastuuta, ei väitetty jäsenyysvelvoitteiden vaan ajoneuvon vahingoista, että tällaiset viat voivat johtaa onnettomuuden sattuessa tästä syystä . Mutta en odottanut näin tapahtuisi, eikä luottaa siihen.