Kysymys: on huono auto tankata halpoja polttoainetta?

Kysymys: on huono auto tankata halpoja polttoainetta?

"En ole koskaan luotettu paljon tämäntyyppistä halpa huoltoasemat joten ihmettelen, jos arvoinen vai ei tankata niitä. Onko polttoaine se on huonolaatuisia? voida vaikuta suorituskykyyn ja mekaaninen osa auton?"

Vastauksena meidän tekninen asiantuntija Luis Miguel Vitoria

Minimipolttoainemäärä laatu on täsmälleen sama joka huoltoasema toisessa, koska kaikki ne on täytettävä Valtion määräykset FI 22. Lisäksi lähes kaikki polttoaineet maamme varastoi ja jakelee logistiikkayritys Hiilivedyt (CLH). Ja se on, kun lataat trukin mennä huoltoasemalle, jossa jokainen merkki (Repsol, Cepsa ...) lisää sen lisäaineet vastaava vähentämiseksi noen, talletukset polttoainejärjestelmä ... kaikki vähentää moottorin kulumista ja parantaa suorituskykyä.

Näistä syistä olen maininnut teille, siellä on bensiiniin tai dieseliin paras, mutta aina vähintään laatu. sitten noin 10 vuotta, kynnyksellä white label huoltoasemat, kanssa korvaamatonta apua professuuri Moottoreita teknillisessä yliopistossa Valencian ja meidän tekninen keskus, teimme tutkimuksen penkillä, jossa moottoria niin, että ei vaikuttaisikaan Ulkoisilla tekijät vertailla eroja eri merkkien dieselpolttoaineiden (Repsol, Cepsa ja BP) Verrattuna muihin Auchan, Carrefour ja Eroski. Siten, voimme päätellä, että energian suhteen olivat lähes yhtä suuret, kun taas eroja kulutus vaihteli 1,5-2,3 prosenttia; eli halveksittava loppukuluttajalle. Ehkä merkittävin löydös eroja, sinun pitäisi tehdä pitkällä aikavälillä testata, kuinka he reagoivat eri lisäaineita vastaan ​​kulumista tai murtumista.

Vastaus hintaero eri palveluntarjoajat voivat vastata eri tekijöihin. Tärkeintä on, että jotkut merkit 'edullisia' tai edullisia Ne eivät lisää mitään lisäaineita, niin että polttoaine maksaa heille vähemmän. Supermarketeissa, huoltoasemaa ei ole ydinliiketoimintaa, mutta houkutella ja uskollisuus asiakkaitaan sitten tehdä enemmän menoja, joissa niiden voittomarginaali on korkeampi. Lisäksi on osuuskunnat huoltoasemat, jossa tarkoitus kattaa vain ylläpitokustannukset, tai muu henkilökunta, joilla ei ole tai vain yksi laatikko- mahdollisuuksien laittaa vähemmän infrastruktuurin halvemmalla.
Toinen asia on, että voimme löytää tiettyjä huoltoasemien ilman huoltotarvetta talletuksille, jotka voivat olla saastuneita ulkoisten tekijöiden tai ei menetä pysyvä ajan purkamisen jälkeen kuorma. Jos vika täällä voi esiintyä polttoaineen huonossa kunnossa, mutta ongelma ei ole "merkki", mutta huoltoaseman kyseessä.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Kysymyksiä ja epäilyjä ajurit

- Epävarma: Diesel kallista, se kannattaa?

- Kysymys: mitä tapahtuu autoa, jos et Dieselpolttoaineen vahingossa?