Dudas: tallenna todella renkaat pienen vierintävastuksen?

Dudas: tallenna todella renkaat pienen vierintävastuksen?

"kunnioitus mahdollista vaihtoehtoja, Mitä voit suositella minulle? Minulle on kerrottu, että kokeile renkaiden alhainen vierintävastus, jolla voin vähentää kulutus. Mitkä ominaisuudet tekevät nämä renkaat? He ansaitsevat sen?

Vastauksena meidän tekninen asiantuntija Luis Miguel Vitoria

kulutus of polttoaine auto Se on periaatteessa jaettu sen paino, mekaniikka, aerodynamiikka, sähköjärjestelmät ja pyörät. Ja uskokaa tai älkää, noin 20 prosenttia kuuluu renkaat. Siksi teoriassa, se on ala, joka voi säästää paljon, mutta kuten näemme ei niinkään siksi sen täytyy aina pitää hyvä suhde turvallisuuden ja kuluttajien -agarre-.

liikkuva rengas on muuttaa muotoaan mutta tuottamalla teho kuten lämpö, ​​joka tunnetaan vastus jatkuva. Siten, paino rengas joka alavaunun ei suspendida- massa, sen kitka ja syvyys of sen kulutuspinta Ne ovat ratkaisevassa asemassa polttoainekustannukset. matalampi vastus, on vähentää kulutusta ja päästöjä, mutta jos tarpeeksi lämpöä menetetään myös kiinnittyminen. Jotta tietää ominaisuuksia ja suorituskykyä kunkin renkaan nyt voimme tunnistaa samanlaisia ​​tarroja, jotka kantavat pitkään laitteiden sekä tehokkuutta, kirjeitä aina "A" ja "G", ilmoita meille hänen purra ja rumorosidad.

Äärimmäisissä tapauksissa käytännössä parhaista huonoimpaan pisteet, Dunlop kertoo se voi vähentää 7,5 prosenttia; mitä keskimääräinen käyttöikä renkaan (noin 35000 km) voi säästää noin 300 euroa autoa, joiden keskimääräinen kulutus 8 l / 100 km. Teidän tapauksessa ero ei ole niin suuri, kuin Bridgestone Turanza Toyota-on listattu "C", kun taas Michelin valita Primacy 3 myös C, mutta paljon enemmän pitoa ja vähemmän rumorosidad- tai Energy Saver, 'B', paremman pidon ja db vähemmän melua. Mukaan ranskalainen valmistaja näitä renkaita vähentää polttoaineen kulutusta noin 0,2 l / 100 km. Noudattaminen on hyvä, mutta ensisijaisuus tietenkin on ylivoimainen. Ne ovat mielenkiintoisia, ja olemme aina ajatellut, että mitä suurempi sen parempi tarttuvuus, se johtaa lisää turvallisuutta, mutta tämä on hyödytön, jos ei aina tehdä oikea paine kuhunkin tilanteeseen. Ja että jos haluamme renkaat kestävät meille mahdollisimman pitkään, että kulutus on looginen ja oikea ote, niin tarkistamme sen kerran kuukaudessa ja sopeutua CUNADO suorittavat liikkeitä auton täydellä kuormalla.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Dudas: leveä tai kapea renkaat?

- Kaikki kysymykset ja epäilyt ajurit