Epäilyksiä: Miksi öljy autoni haisee kaasu?

Epäilyksiä: Miksi öljy autoni haisee kaasu?

"am huolestunut tähän asiaan, koska mielestäni se voi johtaa mahdollisten tulevien vahinkojen Luulen, että se voi olla vakavia. ¿Mitä se voi olla?"

Vastauksena meidän tekninen asiantuntija Luis Miguel Vitoria

Jos öljy Olen selvästi haju bensiini se on, että se on sekoitettu kanssa voiteluaine merkittävä määrä, hyvin, että polttoaine, hyvä pakokaasu.

Yksi syy voi olla se, että järjestelmä ruokinta teidän auto se on toimintahäiriö. Esimerkiksi, koska suutin se pysyy auki. Tämä on mahdollista, jos on olemassa monia epäpuhtaudet palotilassa ja jotkut saavuttaa sen. Avoimin, vaikka et ole vauhti kiihtyy, vastaanottaa bensiinimoottori ja osa siitä päätyy öljypohja. Se oli jotain, joka tapahtui useammin kuin autoa injektion kaasutin. Etumerkki toimintahäiriön injektorin olisi tyhjäkäynti epävakaa. Jos autossa ei ole, syy tuo haju on muualla.

Toinen syy voi olla sytytystulpat. Jos ne ovat kaukana heidän paras muoto, niin että kaikki seos on polttaa, pieni osa polttoaineesta voi päätyä öljy, mutta useimmat pitäisi lopettaa pyyhkäisy pakokaasujen suunta. Osoituksena tästä voi olla Mustahtavaa savua siinä; mutta se auttaa myös tilakyselyn sytytystulpat, koska elektrodi olisi musta. Joka tapauksessa, moottorin toiminnan olisi vähenevän ja huomataan.

Jos autossa on jo monen kilometrin hänen takanaan, se voi käydä niin, että segmentit männät on kulumisesta eivät viettää joitakin jauhemaista polttoainetta että öljypohja.

Jos ongelma on segmentit, Luonnollisesti on helpompi esiintyä, kun moottori on kylmä, niin että männät silti ne eivät ole laajentuneet tarpeeksi ja ovat "aukkoja" kammion seinien kanssa.

Pieniä määriä, tapahtuu, että Seosta, jossa bensiinin ja öljy Se ei ole ongelma. On kuitenkin tärkeää selvittää, miten se on tuotettu. On kuitenkin havaittu, onko liiallinen sekoitus jotain, mitä voi myös hillitä kulutusta auton tietokoneella tai tehdä omia tarkastuksia repostar-. Jos näin on, ongelma menisi haju tai kustannuksella bensiini liiallinen, mitä voisi vaarantaa se on hyvin voitelu ja jäähdytys moottori, öljy menettää tehoa. Joten voit päätyä moottorilla takavarikointia. Sen vuoksi on aiheellista, niin pian kuin mahdollista, että menet mekaanikko korjata vika, joka voisi mennä enemmän.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Miten muuttaa öljyä itse auton

- Kysymyksiä ja epäilyjä ajurit

- Dieselhiukkassuodattimen: kaikki kysymyksiä ja epäilyjä