Kysymykset: Kuinka turvallista on panoraama lasikatot autoja?

Kysymykset: Kuinka turvallista on panoraama lasikatot autoja?

"toinen ongelma että herää kuin turvallisuus, koska he sanovat, että jos onnettomuus autojen kanssa panoraamakattoterassilla Pahimmassa pois. Mitä mieltä olette? Onko suotavaa sisällyttää?

Vastauksena meidän tekninen asiantuntija Luis Miguel Vitoria

Ensinnäkin meidän täytyy puhua teille henkilökohtaisen vaikutelman. Lämpiminä päivinä tämän kesä Olemme ajaneet samassa ajoneuvossa mahdollisuus panoraamakattoluukku. Totta, taitettu verho, vahvuus aurinko voi hieman lämmittää meidän päänahka, kuka on se.

Mikä on muualla hytti, Se olisi vain järkyttynyt, jos jätämme pysäköityyn autoon jonkin aikaa. Että seikka, todellakin Matkustamon lämmitys jos se voi olla jonkin verran korkeampi kuin metallin kanssa katto. Mutta tässä tilanteessa käyttää järjestelmää ilmastointi sillä jolla on Citroën C4 Picasso Se on enemmän kuin tarpeeksi nopeasti palata lämpötilan sopivalle tasolle.

Huomaa, että katto se on sävytystä ja myös alue, jossa asut ole ominaista Auringon aktiivisuus paljon enemmän kuin muutaman viikon aikana. Tällä puolella, emme usko, että se on vaivalloista harkitsee sisältää kattoluukun.

Mitä tulee kysymykseen turvallisuus, voimme vain viitata erotettu kuuluvien henkilöiden valmistajalle joiden kanssa olemme keskustelleet. Heidän mukaansa jäykkyys katto, jossa se lisätään pala of lasi Se on suurempi kuin kiinteä metalli. Oletamme, että viittaa vääntöjäykkyys. Ja jos luulet, mutta järkyttävä, on sen syy, koska paksuus lasin on paljon suurempi kuin peltiä se korvaa. Myös ankkurointi järjestelmiä kattoikkuna täydentää vastus on kierretty. Kyllä, ongelma saattaa johtua onnettomuudesta, jossa kattoluukku on rikki, esimerkiksi, koska järkyttää ja mahdollinen toiminta aggressiivisen elementin lasi. Siksi voisimme nostaa selvää, että jos se olisi tullut enemmän hauras kuin teräs, ja hypoteettinen toisella kierroksella Bell, sisusta hytti Olin suojattomaksi aggressiivista käyttöönottoa tahansa esine avaruudessa, jossa se oli ennen panoraamakattoterassilla. Tiedosta syvän turvallisuuden tutkimuksia valmistajien ja leviämisen näitä enimmäismääriä, siellä näyttää olevan erityinen ongelma tämän seikan.