Dudas: Nissan Qashqai tai Mazda CX-3? ¿Manuaalinen tai automaattinen?

¿Qashqai Nissan tai Mazda CX-3? Mitä valita?¿Qashqai Nissan tai Mazda CX-3? Mitä valita?¿Qashqai Nissan tai Mazda CX-3? Mitä valita?¿Qashqai Nissan tai Mazda CX-3? Mitä valita?

"Mutta kysymys minulla on molemmissa tapauksissa sama, he eivät tiedä, onko valita versiot käsivalintainen vaihteisto tai automaattinen vaihteisto. Jos päättäminen automaattivaihteet, Onko ero näiden kahden välillä? Mikä järkevämpää?"

Vastauksena meidän tekninen asiantuntija Luis Miguel Vitoria

todella teidän epäilyksiä ovat yli kohtuullinen, Sekä valitessaan manuaalinen ja automaattinen ja, kun kyseessä on viimeksi mainittu, välillä malli tai muu -Nissan Qashqai tai CX-3- koska vaikka määrä maksimiteho on enemmän tai vähemmän samankaltaisia, on varmaa, että ovat hyvin erilaisia ​​moottoreita kokoonpanon ja ne tarjoavat esityksiä myös hyvin erilainen. Emme huomauttaa kuitenkin, millaisia ​​käytön suorittavat tavallisesti, jos siirrät päivittäin klo kaupunkiliikenteessä, jolloin automaattivaihteet Se on eniten suosittelema Se tuo mukavuutta ajo. Vain jos et todellakaan käytä autoa jokapäiväiseen kaupungin ja sitä käytetään yleisesti avoimen tie, sulje pois automaattivaihteisto vaihtoehto, muutos, joka on erityisen mukavaa näissä olosuhteissa. Ja vielä, se yksinkertaisesti sulkea pois korkeammat kustannukset osto, koska se todella toiminta tarjoaa tänään viimeisimmät automaattisia muutoksia pitkälti perustella niiden käyttöä.

Mutta ymmärretään, että, kuten tavallista, käyttää sitä annat sisältää sekä kaupunki- ja valtatie, Haluamme panostaa automaattisilla versiot. Kun kyseessä on Nissan Qashqai, vaihdelaatikko XTRONIC automaattinen portaaton tyyppi on seitsemän esiasetettua milloin se toimii manuaalisessa tilassa, erittäin miellyttävä muutos, joka sopeutuu hyvin vaste pienten bensiinimoottorin. että CX-3 Auto, muutos on momentinmuunnin tavanomaisempaa ja liittyy suurempi moottori kuin Nissan Qashqai saavuttamiseksi joukko, joka erottuu ennen kaikkea erinomaisesta ajonautinnon se tarjoaa. Sen suorituskyky on myös hieman korkeampi kuin Nissan Qashqai osittain johtuen suurempi paino jälkimmäinen SUV on syytä huomata, myös suurempi kuin mitat CX-3, ja tämä näkyy myös tapauksessa Qashqai kanssa tilavampi sisä- kuin Mazda SUV. Jos et tarvitse paljon sisätilaa, suosimme CX-3 ilo se tarjoaa ja sen suorituskykyä, vaikka kulutus kaupungissa tarjontaa suosivat Qashqai, jonka moottori on tehokkaampi pienempi uppouma.