Kysymykset: Kuka voi käyttää linja-HOV kaistaa?

Kysymykset: Kuka voi käyttää linja-HOV kaistaa?

Ei kaikki ajoneuvot voivat liikkua nimeltään BUS-Kimppakyytikaistoja, omistettu HOV. Vain tietyt ajoneuvojen (yleensä julkinen liikenne) tai jotka ovat käytössä useita ihmisiä. Muutamia viikkoja, oikeudelliset palvelut eurooppalaisten ajoneuvojen Associates (AEA) saavat lukuisia tiedusteluja käyttäen HOV kaistaa BUS-taksit käytössä ainoastaan ​​kuljettajan sekä moottoripyörien ja autojen pitää "vihreä". Näyttää siltä, ​​että siellä on paljon sekaannusta siitä, joten on tarpeen selventää muutamia kohtia, jotka määrittelevät selkeästi, kuka voi laillisesti käyttää linja-HOV kaistaa.

On lisättävä, että alkuperäistä ajatusta BUS-VAO lisänneet lyhenteen ECO määritellä ajoneuvot, jotka voivat käyttää myös näitä polkuja riippuen päästöille.

Mikä on HOV?

VAO sanoista korkean vuokrausasteen Vehicle eli ne autot yksinomaan matkustajien kuljettamiseksi, joiden suurin sallittu paino on enintään 3500 kilogrammaa ja miehittävät ainakin kaksi henkilöä (kuljettaja + matkustaja).

Missä On linja-VAO Espanjassa?

Moment muutama BUS-Kimppakyytikaistoja olemassa Espanjassa. Tällä hetkellä DGT sijaitsee Kimppakyytikaistoja tärkein ajorata A-6 (km. 6-20), Madridissa, ja vasen kaistat molempiin suuntiin GR-3211 tie (km. 0,115-1,410 nousevassa järjestyksessä, ja 0,105-1,530, eli vähentämällä) Granada.

Ainakin kaksi ihmistä jonka linja-VAO

Selata BUS-Kimppakyytikaistoja se vaatii yhden Vähintään kaksi matkustajalle kuljettaja mukaan lukien, ja voi vain käyttää näitä erityisiä kaistaa moottoripyörien, autojen, mukautuva sekoitettu, linja-autoja, joiden suurin sallittu massa on yli 3500 kiloa ja nivelbusseja. Eikä enempää.

Kielletyt ajoneuvoja ajaa bussin-HOV kaistaa

He eivät voi bussiin-VAO autot, moottoripyörät, eläinvetoisilla ajoneuvoilla, pakettiautojen tai hyötyajoneuvot tai henkilöautojen perävaunut, mutta sisältä useita ihmisiä matkustaa.

Poikkeuksia saa siirtää BUS-VAO vain yksi henkilö

Ministerin määräys millaisia ​​ajoneuvot voivat liikkua bussin-HOV kaistaa mukaan Ne voivat tehdä niin, jos vain mennä yksi henkilö, nuo ajoneuvot vammaisille ne näyttävät V-15-signaali (joka viittaa fyysisesti vammaisten kuljettajien), ja 2-pyörän moottoripyörän, joka voi myös kiertää läpi BUS-VAO eivät kanna matkustaja.

ECO ajoneuvoja myös BUS-VAO

Ne voivat myös kiertää vain ajuri BUS-Kimppakyytikaistoja vihreä ajoneuvot. Eli luokitellaan rekisteriin ajoneuvot DGT kuin päästöttömiä jotka luokitellaan katsastuksessa kortin ja täyssähköautoa (BEV), sähköauton Extended Range (REEV), hybridi sähköauton pistoke ( phev), jossa on vähintään autonomia 40 km, jonka tunnuksena on vastaava tunniste liima.

BUS-VAO by erikoisajoneuvoja

Ne voivat myös matkustaa näillä rataa, jossa on vain yksi matkustaja, poliisin ajoneuvot, palontorjunta, väestönsuojelun ja pelastus- ja terveydenhuollon päivystys ja laitteiden huolto ja infrastruktuurien tien.

Sakkoja 200 euroa, jos rikot sääntöjä BUS-HOV kaistaa

Rikolliset käyttää BUS-Kimppakyytikaistoja johtimet ovat alttiina sakkoa 200 euroa, ja ei kannata niitä väittävät, kuten on tapahtunut joissakin tapauksissa niiden mukana ... "Mannequin",tai hänen "Ihmisen paras ystävä", koska tähän asti koirat ei pidetä henkilöä.

Saatat myös olla kiinnostunut

Metsästää BUS-VAO nuken

Kysymyksiä ja epäilyjä autoista