Epäilyksiä: ovat luotettavia akkuja hybridiautojen?

Epäilyksiä: ovat luotettavia akkuja hybridiautojen?

"Kaupallinen kertoo minulle, että koskaan muutu, joka on ohjelmoituun ylläpito vaihtoväli, mutta ystäväni kertoi minulle, että jotkut taksinkuljettajat he ovat huomanneet, että jos se on vaurioitunut. Mitä mieltä olet siitä? Onko se hyvä ostaa? Ovatko ne todella luotettava akkuja hybridiautojen?

Vastauksena meidän tekninen asiantuntija Luis Miguel Vitoria

koska luotettavuus sähköinen hybridin järjestelmä n hybridiautot Toyota herättää epäilyksiä olla tekniikka Suhteellisen uusi-huolimatta johtavat markkinoiden 1997 yli 6 miljoonaa kappaletta myyty- Toyota Se on järjestelmä takuu omaan hybridimalleihin paljon laajempi.

Siten 3 vuotta tai 100000 km mekaaninen takuu, kaikki osat hybridijärjestelmän (akun luistonesto moduuli akku, invertteri muunninta ja hybridi siirto) sattuu olemaan 5 vuotta tai 100000 km. Lisäksi viiden vuoden kuluttua, jos asiakas päättää kohdistaa auton lisävarusteena saatavaan 'vuotuinen tarkistaminen tilan hybridi "-For ympärillä 30 euroa- voit nauttia enintään viiden vuoden ylimääräisen takuun. Siten kattavuus on laajentunut yli rauhoittavia 10 vuotta tai 150000 km on-kustannus on noin 150 euroa; Myös me maksamme ensimmäisen jälkeen 5 vuotta. Yksi vaihtoehto varmasti erittäin suositeltavaa.

Merkeillä Hybridi auton akun Se on suunniteltu kestämään niin kauan kuin ajoneuvon käyttöiän, mutta on myös totta, että joissakin yksiköissä ovat kärsineet vianmääritys tässä osiossa. Emmekä saa unohtaa, että on hyvin kallis tuote, jonka hinta tässä tapauksessa virtansa nikkelimetallihybridiä, noin 1800 euroa, vaikka ansionmenetys paljon pienempi kuin litium-ioni. Lisäksi on mahdollista korjata vaurioituneita soluja tai mahdollista uudistumista akun, ulkoinen korjaus virallisen laitoksen tuotemerkin, ja siksi ilman takuuta, tarjotaan noin 600 euroa.

Käyttäjä voi myös tehdä oman osuutensa. Voit tehdä tämän pitää alueen puhtaana tuuletus paristot ja välttää pyöreä pölyisissä ikkunat alas. Lisäksi on tärkeää aina käyttää moottorin jäähdytysnesteen ja invertteri tekniset merkinnällä valmistaja.

Lyhyesti: Kyllä se on hyvä ostaa, koska sen luotettavuutta koska laajennettu takuu Se valmistajan tarjoamia. hybridiauto sopii hiljainen ajureita, että tehokkuus on ensiarvoisen tärkeää, kanssa mahdollisuutta rekisteröidä yllättävää kulutuksesta etenkin ajosyklissä, suurella tasaisuutta käyttöä.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Miten hybridiautot toimii?

- Viiden myydyin hybridiautojen Espanjassa vuonna 2015

- Pitkän aikavälin testi Toyota Auris Hybrid