Range Rover Reborn: klassikko, joka voi re-buy

Range Rover Classic RebornRange Rover Classic RebornRange Rover Classic RebornRange Rover Classic Reborn

Land Rover Classic on jaossa tuotemerkki, joka käsittelee palauttaminen ajoneuvojen poissa tuotannosta ja. Hänen ensimmäinen teokset, viime vuonna tehtiin puolustajan paluu olosuhteet samankaltaiset kuin heillä oli lähtiessään tehtaalta, eri yksiköissä 1-sarjan aikana, rinnakkain, Jaguar-sekä Britannian tuotemerkkejä ovat integroituna samaan liike konsortion ja tytäryhtiöitä Tata Motors Intia on tehnyt samoin kautta Jaguar Classic, jossa XKSS ja E-Type.

ensimmäinen Range Rover "uudestisyntynyt" on Classic 1978, jonka se on läpikäynyt täydellisen palauttaminen määritysten 1970. Tuotanto esitellään Pariisin autonäyttelyssä ensi Rétromobil. Niitä seuraa vähintään yhdeksän. Palautettu, jossa kolmen oven rungon kullan väri, yksikkö kantaa 3528 cm3 V8 132 hevosvoimaa liittyy neljän nopeus automaattivaihteisto.

Range Rover RebornAsiantuntijaryhmä, jotka suorittivat jälleenrakentamiseen tämä laite on myös saatavilla omistajille klassikko autoja tuotemerkin, jonka tarkoituksena on neuvoja joista autoja soveltuvat parhaiten prosesseissa, kuten ne ovat sitoutuneet. He raportoivat, esimerkiksi sopivia alustanumeroilla. Kyllä, hinnat Täytteitä eivät ulottuvilla jokaisen budjettiin ja ovat aitoja oikukas: Range Rover hiljattain kunnostettu Reborn Se maksaa 135.000 puntaa, noin 158000 euroa. Kontrasti tämä hinta esittelee käytettyjen autojen markkinoilla, jossa voit löytää Range Rover Classic, valmistettu vuosina 1970 ja 1981, 10 kertaa vähemmän ... kyllä, vaikka kohtuullisin ehdoin, eikä niin kuin niillä olisi vain lähtevät tuotantolinjalta koska se on kyseessä Range Rover Reborn.

Tim Hanning, johtaja Jaguar ja Land Rover Classic, korosti sitoutuminen tämän jaon kanssa rikas kulttuuriperintö tuotemerkin ja mahdollisuus se tarjoaa asiakkaille arvostavan ajoneuvoja.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Kaikki uutiset klassisia autoja, Autopista.es

- Jaguar XKSS: palauttaa klassinen 1,2 miljoonaa euroa