Autot muistaa: paras 80-luvun lopulla

Paras autoja ja urheilun lopulla 80Paras autoja ja urheilun lopulla 80Paras autoja ja urheilun lopulla 80Paras autoja ja urheilun lopulla 80

monet ja urheiluautoja, joka kiehtoi meitä ja he tekivät unelma 80s. Ei kauan sitten olit lähdössä jossa tarinan parhaat mallit alussa. Nyt on aika loppua kulta. Tänään meidän viikoittain kohta "Autot muistamisesta"Kunnioituksensa näitä 20 autoa historian. Juan Ignacio Eguiara varajohtaja Automobile Magazine kertoo kertoo näkemyksensä kaikkien kanssa.

Alfa Romeo 75

Ensimmäinen muisto Alfa Romeo 75 Se oli jälleenmyyntisopimuksen lähellä taloni Vitoriassa. Seurasin veljeni aikoi ostaa 33 ja siellä olivat altistuneet uusi 75-Amerikassa joka rakastuin heti. Muistan vielä, että erottuva haju "Alfa", joka sittemmin pysähtynyt vuosien yritän enemmän perustuu Alfas. Että käsijarru kaksinkertainen käsi ja arvokas instrumentointi. Lopulta Yritin sitä ja olen edelleen rakastuin uudelleen hänen takaveto ja ilmakehän mekaaniset se kuulostaa enkelien sinfonia.

Peugeot 309Peugeot 309

minä Olin aina yli 205, koska Minulla oli GTI 1.9. Mutta lopulta olin menossa enemmän silmille, koska siitä näkökulmasta prestacional dynaaminen ja ei ollut epäilystä. hänen kehys oli esimerkki jalouden ja sen moottori alue, jossa 1.9 130 hv, Se oli kaikkein täydellinen niistä. Mutta aina hän korosti enemmän niiden dieselin, kuten se on aina tehnyt Peugeot malleissa. Vaikka pikku sydämeni tulevat aina olemaan 1,9 GTI.

Porsche 959

tämä on yksi autoista on ikoni, legenda syntymästään lähtien. Taustalla oli kokeellinen auto kehittää uusia ratkaisuja AWD ja ahdetut moottorit, kuulu asetusten B-ryhmän, kuten koeajo oli oltava kilpailuun. Hedelmää heistä oli 337 malleja tuotetaan katu he ilahduttaa kaikkia niitä onnekkaita ihmisiä, jotka oli mahdollisuus nähdä ne. Olin yksi heistä.

Porsche 959Audi 80

Tänä aikana 80-luvun lopulla, Audi kasvoi ja laajeni kukaan voisi kuvitella. Sitä ennen se oli suhteellisen tuntematon tuotemerkki, erityisesti Espanjassa, mutta 80, sen kuva kasvoi kulovalkean tavoin. Voit sanoa, että oli Tämän sukupolven Audi 80/90 joka valloitti sydämet kaikki ne, jotka halusivat hyvä, pyrkimysluonteinen auto, mutta suhteellisen edullinen. Tuloksena oli Kokonaismyynti menestys.

Citroën AX

tämä oli yksi suurista menestyksistä Citroën historiansa. Se oli Visa seuraaja sillä ei ollut mitään markkinoida menestys. Kuitenkin paljon onnistunut uudelleen, The AX oli yksi edullinen hyödyllisyys kaikille, jotka olivat alkaneet ajaa tai halusi pienen auton kaupungin. Mutta tuolloin todella, koska AXE auto oli täydellinen auto, joka oli hyvä kaikkien eikä vain rajoitettiin kaupunkiin. Keveys ja hyvin niukka moottorit, mahdollisti kulutus ennätys. Muistan vielä, että versio 14 K että me heitti bensiiniä 500 500 pesetaa.

Renault 21

sisään aikani on EGB luultavimmin oli minulle myydyin auto... kun hän näki puolelta. Renault ehdottomasti osuma reilusti ja luulen hänen menestys perustui vastaamaan hyvin maun kuljettajien tuon ajan. Koska Espanjasta aikaan EGB, auto pidin oli sedan kolmella tilavuudella erittäin huomattava profiilin. Eli boot on hyvä ja iso saha oli. Hän piti laittaa camping tuoleja mennä pellolle sunnuntaina.

Renault 21Peugeot 405

Peugeot sai ansaittua mainetta 80-luvulla antamalla paras dieselmoottorit. Ja yksi malleista, joka palveli lisäämään tämän maineen oli 405. Kuten 21, arvostivat suuresti autoilijat aikakauden sedan profiili -suunnitellut Pininfarina- edullinen silloin, mutta sen suosio ansiosta eri dieselmoottoreiden syvennetään. se oli Ensimmäisen hallita tekniikka turbo Näissä mekaaninen.

Volkswagen Passat

VW Toisen sukupolven Passat, sisäisesti nimeltään B2, se on, että me todella elää meidän sukupolvemme. Ensimmäinen ei tullut maahamme, koska se oli erittäin kallis auto tuonti. Toinen oli se, joka nähtiin enemmän meidän kaduilla, mutta se oli silti erittäin kallis auto ajaksi ja että kaikki eivät voi käyttää. Vaikka tietenkin monia kaipasi sen erikoinen liftback elin takaluukku, joka antoi paljon kapasiteettia ja oli paljon lasia alueella.

Fiat Tipo

Se oli seuraaja myytti kuten oli Ritmo joka oli meille kaikille rakastunut hänen Abarth versio. Tyyppi oli yhä suosittu hahmo ja jopa suunniteltu alusta sekä elin kolme tilavuutta, nimeltään Tempra. Tämä, kumma kyllä, ei ollut menestys, että oletettiin tämäntyyppisiin laitoksiin Espanjassa. Mutta kompakti tyyppi ja siitä, että oli poiminut viimeisintä teknologiaa aikaa, koska suorasuihkutus, jolloin tämä ihana versio "Sedicivalvole" toinen perintö malliin.

Renault 19

Sillä elämme aikakautta EGB rooli tämän mallin että se oli pienempi kuin edeltäjänsä, R11. Mutta epäilemättä se oli kaupallinen menestys, koska tuolloin ei ollut niin paljon kilpailua markkinoilla ja Renault, valmistamalla sen tehtaan Palencia, copaba paljon osuus segmentin. En koskaan löytänyt kiva auto ja minua ja sukupolvi EGB oli siirtyminen Mégane R11 jäi.

mercedes SLmercedes SL

nimi SL tulee saksan Sport Leich, jotka välineet kevyt urheilu ja hän haki ensimmäistä kertaa 300 SL, Lokinsiipivääristymän. Mutta oikeasti, tämä nimi on Mercedes sen lippulaiva avoauto. On olemassa useita sukupolvia mutta jotka vievät kolmannessa erässä EGB (R107), joka aloitti toimintansa vuonna 1972 ja neljäs (R129), joka omistaa vuosikymmenellä. nelipaikkainen että lisäämällä irroitettavat kovakatto SLC versiossa.

Citroën XM

Se oli vaikea tehtävä, että vaihda vallankumouksellinen CX. Kun tämä korvaava käynnistettiin, modernimpi ja avantgardea, enää hän yllätti meidät molemmat hänen ilmajousitus. Ehkä se oli kaupallinen epäonnistuminen, eikä se ollut yksi autoista, että useimmat tunkeutunut minun sukupolveni. Se oli paljon parempi kuin edeltäjänsä, yksi aito luksus sedan Sanoisin, mutta ei tehty loppuun enthral yleisölle. On totta, että tällainen suuri sedans edustus, alkoi olla kilpailua Espanjan premium joka otti yleisölle.

Opel Calibra

Se oli vallankumouksen takia Hän lähestyi coupe käsite suurelle yleisölle ja ihmeellisellä tavalla. Se oli erittäin mukava auto ja ilmanvastuskerroin ennätys luokkaan Cx 0,26. oli 4 hyviä paikkoja ja taka-portti, joka johti runko, joka voidaan laajentaa 980 litraa. On hämmästyttävää, kuinka näyttävät nyt voi antaa tällaista autoa, eli kaunis, käytännöllinen, urheilullinen ja ulottuville jokaiseen budjettiin.

Renault Clio

Se alkoi 90-luvulla, ja varmasti on ansainnut kunniapaikalla Ranskan brändi ja muistissa. se on yksi vanhimmista malleja Renault jolloin voit myydä miljoonaa kappaletta ja on lukemattomia versioita. Kun aloitin maantiellä, se oli juuri julkaistu, ja Hän oli yksi ensimmäisistä autojen testasin lehden. Auto oli trendikäs ja se pysyi pitkään.

Renault ClioMazda MX-5

Muistan vielä, kun johtaja Autopista sitten tuli esityksen, jossa auto oli innoissaan häntä. Se oli Mazda MX-5. Niin paljon hän hehkutti olet ostanut yhden. Joten kukaan kaipaamaan, joka sanoo että on yksi suosikkini autojen. Broke järjestelmiä ja Hän teki kaikkien puhdasta roadster Se on lähetetään ennennäkemättömän ajonautinnon. Olemme olleet neljä sukupolvea, mutta kaikki hengessä ensimmäinen, muistamme kaverit EGB.

Honda NSX

Ensimmäinen urheilu Yritin todella oli NSX. Olin niin innoissani, että vielä nykyäänkin edelleen yksi suosikkini autojen. Tuolloin se oli vallankumouksellinen auto, Keski tandem moottori jonka hän oli viritetty mikään muu kuin Ayrton Senna, idolini silloin. Tarkkuus muutos ja vääntää kuin 3-litrainen V6 270 hv silti antaa minulle hermoille. Minun on myös sanottava, että niiden tehokkuus oli hyvin korkea, mutta hänen käyttäytymisensä oli kriittinen raja. Muistan kuvauksia Hän antoi minulle peloissaan takaisin ja melkein annan minulle Kaide ... onneksi kaikki oli shokki.

Nissan Primera

Jos minun täytyy sanoa joitakin ominaisia ensin ensimmäinen (Anteeksi redundanssi) sukupolvi on sen vakaus ja. He olivat murtumaton, vaikka He eivät olleet kovin siro esteettinen näkökulmasta. Japanilaiset ovat koskaan menestyneet tässä suhteessa, mutta ensimmäinen oli ensimmäinen (pun taas), joka veti yleisön ja näki hyvin usein meidän kaduilla.

Toyota Celica

sanoa Toyota Celica minulle nopeasti muistaa Carlos Sainz versio. Tämä oli ensimmäinen auto, joka meni tekemään kuvauksissa ja yhdistämällä jännitystä yrittää "auton maailma" kadulle ja vastuuta ei accidentarlo väkivaltaiseen kuvauksissa teimme silloin, minä hän täynnä jännitystä. Mutta tämä oli viidennen sukupolven, suosituin, mutta missä hän alkoi takoa hänen maineensa Se oli kolmas, joka käsittää 80s.

Suzuki Vitara

Aikana aika EGB, Katumaasturit olivat muodissa. Lopulta muoti päätyi tulossa päinvastoin, koska se oli ilmiö, joka jäi pois käytöstä. Sano sitten kaikki halusivat olla TT että "päivittäin" ja nyt he haluavat SUV. Mutta takaisin '80. TT parhaiten tunnettu ja suosittu oli epäilemättä Vitara. Erityisesti sen kovuus. Itse asiassa on vielä monia edelleen kiertävän teillämme, koska se oli erittäin vahva auto.

Suzuki VitaraHonda Civic

Kuten monet japanilaiset mallit aikaan 80- ja 90-luvun alussa, Honda Civic oli marginaalinen auto. Juuri hän odotti meidän lähiöissä ja oli saatavilla vain hyvin runsaasti ostovoimaa. Kunnes saavuimme kuudennen sukupolven vuonna 1996, hän ei alkanut todella nähdä Civic Espanjan. Ja pian he saaneet ansaittua mainetta hänen VTEC bensiinimoottoria korkeasta kapasiteetin latkia ja saavuttaa suuri teho alhainen siirtymät.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Se oli Ford Sierra RS Cosworth

Se oli Fiat Uno Turbo

Se oli Kadett GSi Opel