Opel GT Concept ja Opel klassinen GT yhdessä Essen

Opel GT Concept ja Opel klassinen GT yhdessä Essen

Opel GT Concept Se oli yksi tärkeimmistä tähdet viimeinen Geneven autonäyttelyssä. Kuukautta myöhemmin, tämä prototyyppi on taas täydessä tänään.

Ei ole yllättävää, Opel GT Concept on läsnä Techno Classica Essen (Saksa) joka pidetään 6.-10. Se ei ole yksin, sillä oikeudenmukaisen maailman tärkeimmistä klassikoita, liitetään legendaarinen Opel GT 1965.

Opel GT Se edustaa tuotantoyksikkö punainen ja voi myös nähdä kolme versiota kilpailun teki tuolloin laatijoille arvostettuja kuin Conrero, Gerent ja Imscher.

Classic Opel GTOpel GT hän oli kehitetty Kadett B, auto, joka aina erottunut ylimääräisessä ja dynaaminen ominaisuuksia. Hän oli kannustettu nelisylinterinen moottori 1847 cm3, liittyy vaihdelaatikko neljä vaihdetta. Hänellä oli takaveto ja parantaa motorisia taitoja, tasauspyörästön oli tarjota vaihtoehtona. Se oli hyvin edellä aikaansa ja osoituksena se, että autojen ohjaus oli telineeseen ja levyjarrut edessä. punnitus 940 kg ja vaikka hän oli vain 90 CV, Opel GT pystyi roll 185 km / h kiitos erinomaisen aerodynamiikan.

Opel GT versio valmistettiin garent, Sitä tarjottiin jossa tekniset ryhmä 4 ja lopulta hänestä tuli äärimmäiseen luokan 2 litraa. Opel GT kehittämä Conrrero sai erinomainen maine, korostaen yhdeksäs asema Targa Florio 1971.

Classic Opel GTOpel GT Concept Se edustaa futuristinen käsite hänen esi. Sen muotoilu vahvistaa tämän. Huippumodernin sen muodoissa, annostelee kahvat ovien, myös peilit. Kuten sen kantaisä konepelti on pitkä, mutta sen ulokkeita ovat hyvin lyhyitä. on myös erittäin terävä profiili, kaksi pakokaasun myös se sijaitsee keskellä, kun ohjauspyörä on selvästi saanut alkuperäiseen malliin.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Opel GT Concept Geneven autonäyttelyssä 2016

- Opel Astra valittiin Vuoden Auto Euroopassa 2016

- Kaikki klassisia autoja, vuonna Autopista.es