Pyhäkkö unohdettu autojen (kuvat ja video)

Autotalli unohdettu klassikko ajoneuvotAutotalli unohdettu klassikko ajoneuvotAutotalli unohdettu klassikko ajoneuvotAutotalli unohdettu klassikko ajoneuvot

Olimme jättäneet Madridin aikaisin, joten noin kymmenen olimme tulossa pieni SALMANTINA kaupunki Tamames. Ohjeiden mukaan navigaattorin annoimme määränpää, "ikkuna menneisyyteen", ovi vanha työpaja, avoimia ja odottaa. oli Arquímedes García ja Eliseo, veljensä sisälle, mikä voisi hyvinkin olla autotalli jossa aika Se oli päättynyt 60.

Se hämärästi valaistu aamulla tulevan valon avoimesta ovesta ja ikkunan pieni pystysuuntainen ikkunat-niin tavallisia vanhoissa työpajoissa ja vilaukselta yhden garajes- kokoelma klassisia autoja kaikenlaisten, mutta sopivasti pölyn peitossa ja merkit eivät ole siirretty, koska se oli vähintään neljänkymmenen vuoden ajan. "Koskematon" he sanovat Englanti.

unohdettu klassikko autojaAjoneuvot unohtanut: ei vain autoja ...

Ei vain ollut autojen, myös autot, moottoripyörät ja vanhoja traktoreita heti he kutsuivat huomiomme. paikallinen tunkkainen Hän ei mene hukkaan, ja sen kulmat etsivät ja työkalut vuosikymmeniä sitten, kun vanhat kappaleet kuten vaunuihin ja rihkamaa erilaisia. Hyllylle kulmaksi oli useita autoradiot 50s; Löysimme toisessa laatikkoon nokkakoriste auton 50s, 20s ajovalot, hoitaa kaikki tai melko selkä pyöreänä levyt E Espanjassa. Jotkut ne palaset ... kulumaton! Ja vanha alasin, vanhat huonekalut, maatila toteuttaa muina aikoina ... Tule, todellinen sekalainen seurakunta.

Ford 1929 Austin A70 1948 ...

Hän toivottaa meille ja lähes tönäisi ovesta oli Ford 1929. Aloimme päästä tähän mielenkiintoiseen luolasta ja sen takana, peräkkäin, törmäsimme Austin A70 Hereford ne on valmistettu 1948 ja 1954, ja edelleen takaisin hämmästyttävään nosturin 20s, nimittäin Renault tyyppi MZ 1925 Rinnalla ja vastakohtana sen valtava koko, ainakin verrattuna Barreiros Saeta Renault- oli 65 60, ja ennen sitä, kaksi erillistä traktorit 40: Ensimmäinen, outo ja pieni John Deere muokattu jonkin verran, ja vieressä tyypillinen International Harvester Malli FC ominaisella ja hyvin kapea etuakselin. Kaikista näistä hulks myös se näytti pienen moottoripyörän ISO 125 Gran Turismo 60-luvun alussa, on valmistettu Espanjassa Borgward Iso Espanjan S.A.

Sen lisäksi kannustin, johon tapaaminen ajoneuvoryhmiä autenttisuudessa että tilassa oli tarina useimmat tunnetaan ja kertomisen arvoinen. Arkhimedes, löytäjä, asuu tällä hetkellä kaukana Tamames, mutta hänen perheensä on sieltä elinikäinen. Hänen mieltymys klassikko autoja on se, että ei ole monta vuotta sitten hankki Istuin 850 Spider Hän altistetaan mittavaa saneerausta, jättäen sen uutena. Kun "vika" jumissa kehossa, Arkhimedeen yrittänyt saada käsiinsä vanhan auton, joka pelasti ikuisesti muistetaan kotikaupungissaan. Se oli ford, auto, joka on myös erittäin helppo korjata, koska se on yksinkertainen, kestävä ja uudet varaosat ovat hyvin helposti.

Tamames unohdettu klassikko autojaPitkä vuotta yrityksistä ja neuvotteluja tuli aina samaan tarkoitukseen, kieltäytyminen omistajan päästä eroon Fordin. Lopuksi logiikka voitolle, ja yhdeksättäkymmenettä omistaja suostui myymään ... kunhan ne vievät muihin ajoneuvoihin, mukana sitä, mikä tarkalleen ovat päähenkilöt tämän artikkelin. Arkhimedes ollut koskaan ajatellut, edes etäisesti, tehdä tällaisen kokoelman, johon kuului myös hulks kuten traktoreita tai Barreiros truck, mutta kun pääsin Siinä vaiheessa hän ei voinut sanoa mitään.

Monille muille-joinakin vuosina yli kaikki nämä ajoneuvot pidettiin vanhaan alukseen, jonka Adobe seinät olivat jo menettämässä pinnoite, joka pikkuhiljaa, oli smearing meidän päähenkilöt kanssa hiekka ja pöly kerros. Lattialla aluksen ja autojen välissä oli olkipaalien Lähes kumota, joten voisi sanoa he olivat käytettynä tapahtua todellinen lato.

1925 kuorma

Mutta kuinka he sinne? Lucas, entinen omistaja, oli kylän elämää, ja koko hänen pitkän uran Mechanic rekkakuski oli treasuring potit avulla hänen setänsä Josele, joka ensimmäisenä aloitti liiketoiminnan. Vanhin on kuorma-auto Renault, jonka se julkaistiin vuonna heinäkuu 1925 Yhtiön Union Electrica Madrileña, sillä vielä todistaa joka Chapita kojelautaan. Voimme olettaa siksi, että useiden vuosien kuluttua sähköistää Madridin kaduilla, myytiin huutokaupassa ja päättyi hänen päivää työskentelee nosturi sisään tamames.

Hänen tilansa on erittäin hyvä, kuten alla lika Voit silti nähdä maalaus erittäin hyvässä kunnossa, tai sen moottorin osia vielä paistaa erilleen puolestaan ​​kampi ilman pienintäkään ongelmaa. Kaikki siitä on alkuperäinen, ainoa haittapuoli, että hänen hytti on muutettu. Mukaan kertoa meille, Renault päätyi käytettiin 70 vetää sonnit ulos härkätaisteluareena kun työn valmiiksi, ja sen omistaja päätti tehdä avoauto tätä toimintoa varten.

unohdettu klassikko autoja Historia Ford 1929 ei ole vähemmän mielenkiintoinen. Se on elin "Town Sedan" neliovinen, ylellisin luetteloon Fordin kyseisenä vuonna. Hänet kirjoilla Burgos kesäkuussa seuraavissa hiippakunnan Burgosin vuosi ja joitakin vuosia oli virallinen vaunun burgalés prelaatti. 40-omistajat olivat hieman, kunnes se teki Landfall Tamames, mutta varmasti niiden omistajat pitäisi olla hyvin varovainen.

Nykyään tämän Ford A on hyvässä kunnossa, ja kaikki ne jälkimarkkinapalvelut ajovalot ovat tuotemerkin JBH (José Biosca Hermanos) Espanjan valmistuksen. Muuten kaikki on kunnossa ja hyvässä kunnossa. Yhdistelmä mustaa -aletas värejä, tummansininen koria ja pyöriä sekä fileoitiin vuonna granaatti on hyvin kulunut ... mutta silti, ja se varmasti on tehtaan. Ja jopa mekaanisessa osassa on myönteisiä merkkejä. Sekä johto ja jarrut toimi täydellisesti ... jopa vähemmän löysää kuin muissa Fordin Palautettu ja minulla oli tilaisuus ajaa.

Austin A70 Hereford On paljon huonommassa kunnossa. Hän tuli kauppaan 60s varten korjausta on jarrut, mutta näyttää siltä, ​​että sen omistaja ei koskaan palannut noutaa. Välttämättömänä viemä tila otettiin ulkopuolella, missä hän vietti vuosikausia, joissa jotkut lapset käyttivät sitä hätävara lelu rikkomatta ajovalot, takavalot ja erilaiset sisustuselementit kuten laatikko kelloja tai osia verhoilu. Alusta ei ole parhaimmillaan, mutta hän on edelleen käsitelty kerros hiekkaa -literal-.

Alaosassa autotalli, puoli piilossa, oli Barreiros Saeta 65. Hän oli kirjoilla Salamancassa elokuussa 1964 ja pyysi ja hyväksytty pitkänomainen hytti kuudelle matkustajalle, sillä paitsi kuljettavat puuta käytetään myös joskus tehdä muutoksia. Hänen tilansa on niin hyvä, että puhdistamalla ja tuning tarpeeksi, ja on ollut, koska hän oli uusi tässä samassa paikassa.