Autoja muiston myytteihin sarjan EGB

Autot televisio EGBAutot televisio EGBAutot televisio EGBAutot televisio EGB

Ne ovat kaikille, mutta ilmeisesti ne eivät kaikki ne ovat. Jos emme olisi hillinnyt Lista on loputon, mutta päätimme sulkea yhdeksässä legendaarinen autot niistä sarjan, joka piti meidät liimattu näytön kaivattu vuoden EGB.

Sunbeam Tiger

Sunbeam Tiger, muunnettavissa Superagente 86 (1965)

Tämä legendaarinen sarja parodia vakooja elokuvia on aina muistettava, että punainen avoauto vetämänä Maxwell Smart. Tämä upea ajoneuvo oli 1964 Sunbeam Tiger MK1, ajoneuvon tuottaen mahtipontinen 160 hv ajasta ansiosta V8-moottori. Joka ei ole pelannut ajaa että auton Smart ja hänen kumppaninsa, Agentti 99, aikana yksi hänen hulluja seikkailuja?

Pantera Rosa

Panthermobile, hulluuden Vaaleanpunainen pantteri (1969)

Yksi vanhimmista mutta luultavasti rohkein, loistava ja surrealistinen koko lista. Vuonna 1969 hän suunnitteli tämän tietyn ajoneuvon perusteella Oldsmobile Toronado, auton jo mahtava tarpeeksi sarjan liikkeeseen 70-luvun alussa Panthermobile on työtä Jay Ohrberg, erikoistunut luomaan autojen teollisuudelle audiovisuaalisen. Auto on seitsemän metriä pitkä, on 7-litrainen V8-moottori takana istuin ja vuonna 2016 palautettiin sen loiston menneisyydestä.

Peugeot 403

Peugeot 403, klassinen ränsistynyt luutnantti Colombo (1971)

Siellä ei ole ollut, eikä tule olemaan, poliisin komisario yhtä ainutlaatuinen kuin luutnantti Colombo. Ehkä ei ollut paras fyysisessä kunnossa lopettaa roistoja, mutta älykkyys saa hänet ratkaista jokainen rikoksista, joihin hän kohtasi. Ei ole yllättävää, että niin rakastettava kuin hän ajoi klassinen hahmo, 1955 Peugeot 403. tuotti vain neljän sylinterin 58 hv. Jos autosi juuri vie puoli minuuttia kiihtyvän 0-100 km / h, sinun on parasta älykkyyttä auttaa ratkaisemaan rikoksia kohtaatte.

Ford Gran Torino

Suuri punainen tomaatti Starsky ja Hutch (1975)

"Iso punainen tomaatti" ja Hutch Starsky tarkoitetusta henkilöautosta, että myyttinen sarjassa, joka on tehnyt meistä unelma näyttäviä chases kaduilla Bay City. Ford Gran Torino Starsky punavalkoinen meni historiaan legendaaristen malli Seitsemänkymmentäluvun sarjassa. Maalaus piti kaikki cockiness tallennettuun nämä kaksi poliisia ja pysyvät muistot niiden 400 hv saatu 6,6-litrainen moottori ja erikoisrenkaita tilaisuudessa. Sellainen oli puomi että muutamat muut maalasi R12 samalla punainen ja valkoinen sarjassa.

Kitt

Kitt, Knight Rider (1982)

Harvoin auto muistetaan kollektiivisessa mielikuvitusta erisnimi. Lähes jokainen laittaa nimen jollekin automme, mutta Kitt on epäilemättä kuuluisin niistä kaikista. Pontiac Firebird Trans Am Tämä V8 ollut kyky puhua ja tehdä omat päätöksensä, kiitos tekoäly joka säesti häntä minne hän meni, ja hänen omistaja. Siksi Michael Knight ei ollut väliä moottoria, tehoa tai jos hänen autonsa oli taka- vai etuvetoinen. Hän voisi puhua autossa! En voisi pyytää enempää.

Testarossa Miami Vice

Ferrari Testarossa Miami Vice (1984)

On hyvin todennäköistä, että kun tämä Ferrari Testarossa johdolla Sonny Crockett tuntuu eniten. Auto, joka on siirtynyt historiaan sarjassa oli Ferrari Testarossa, mutta kumma aluksi Crocket ajoi Chevrolet Corvette C3 estetiikkaa Ferrari Daytona. Kun auto alkoi saada mainetta, hän haastoi Italian vastaava yhtiö replikointi ja pääsivät sopimukseen, joka oli kaksi Ferrari Testarossa mustaa tallennukseen sarjassa. Kuitenkin väri ei vakuuttanut Michael Mann, johtaja Miami Vice, tunne, että auto jäi huomaamatta yövalaistuksessa toimia, joten hän päätti maalata valkoinen auto.

BMW 635 CSi

BMW 635 CSI tyylikkyys Moonlighting (1985)

Toinen sarja, joka liitetään meille, kun täytti vuosia ollut Moonlight, joka häikäistä meille Bruce Willis ja Cybill Shepherd joka näytteli sarjassa kuin yksityisetsivä kyytiin BMW 635 CSi. Sen tyylikkyys ja moottorin inline kuuden pullon ja 218 hv teki hänestä täydellinen kumppani pari yksityisetsivä. Kuitenkin, yksi luvuista, Willis sitoutui kuoliaaksi autotallin tuhota auton. Ehkä tämä oli yksi syy siihen, miksi me lopetimme nähdä hänet pian hiukset.

Jeep Wrangler, monikäyttöinen auto MacGyver (1985)

MacGyver olisi vaikea ajatella superauto, nopea mutta aina epäkäytännöllinen. Sen vuoksi tämä agentti Phoenix voinut olla toinen auto, joka ei ollut Jeep Wrangler, pieni, kätevä ja voi mennä läpi, joissa alle kuvittelemme. Alhainen paino, neliveto ja 121 hv teki Jeep off-road-eläin. Lisäksi, jossa omistaja kuin MacGyver sinun ei koskaan tarvitse huolehtia mahdolliset viat.

Mr Bean Mini

British Leyland Mini 1000: chiquitín Mr Bean (1990)

Olemme päättynyt meidän listan toisen legendaarisen mallin sarjassa komedia. Monet, jotka menivät EGB jo hyvin aikuisia kun Mr. Bean sokaista meitä hänen seikkailuja kyytiin British Leyland Mini 1000. Miten voidaan unohtaa, että luku kilpailuun osallistuvien ajo ankkuroidun sohva katolle tai muun yrittää poistua pysäköintialue maksamatta. On vaikea löytää parempaa autoa kuin voit paremmin hajuakaan British merkki.