Autoja muiston Citroën Visa GTi

Citroën Visa GTi ja se oli ainoa urheiluCitroën Visa GTi ja se oli ainoa urheiluCitroën Visa GTi ja se oli ainoa urheiluCitroën Visa GTi ja se oli ainoa urheilu

Kaupallisesta näkökulmasta Se saattaa tuntua liian riskialtista, melkein vallankumouksellinen, käynnistää urheilu perusteella Citroën viisumi, apuohjelma, joka ei koskaan muistetaan kauneuden sen linjat. Kuitenkin Visa GTi parantanut estetiikka muut versiot. Ajovalot pyöreä nelikulmaisen sijasta pelottavan, aletines kehon väri, kaksi erillistä aleroncitos ja takapyörät kevytmetalliseoksesta, Citroën toiminut ihme. Sisäänpäin, mutta tämä Visa luopui periaatteita. Hän vei klassikko yksityiskohtia brändin, kun pyörä on yksi käsi täydessä valvonnassa satelliitteja, jotka tekivät ajoasento tuntui kuin avaruusalus. Monet arvostelivat, mutta omistajat Visa tottui niihin ja näytti mukava. Ne olivat osa persoonallisuutta auton.

Citroën Visa GTivarten Visa GTi, Citroën on suunnitellut paljon klassinen ja urheilullinen sisustus. Hän sijoitettu houkutteleva pyörän kolme vartta ja paksumpi vanne parannettu kosketus. Hän antoi myös erittäin kattava ja helppolukuinen instrumentointi. Yksinoikeudella verhoilu valmis kääntämään tämän apuohjelman urheilutapahtuma iloinen. Kyllä, istuimet eivät olleet täysin mukava takia huonossa asemassa ankkuroitu, minkä vuoksi ne on hieman uponnut takaisin. Koska vika, ainoa asia missasin oli ilmastointi ... että ei ollut vaihtoehto.

Citroën Visa GTi, urheilullinen yksittäinen

Vaikka se voi tuntua ongelma, viisiovinen runko ainutlaatuisia tälle Citroën Visa GTi lajissaan. valtakuntansa hyvän hinnan ollessa kotimaassa valmistettuja (Se on rakennettu vuonna Vigon), tämä urheilu tuli kiinnostava ja houkutteleva vaihtoehto, kun ostaa auton nuorelle yleisölle lisäksi tunteet, jotka saavutti urheilullista luonnetta, säilytti käytännön puolta Citroën Visa.

mekaanisesti, Citroën Visa GTi on "etu" sen alkuperästä PSA. Citroën Hän käytti koko etupää Peugeot 205 GTI 1,6, laajempi radalla. tämä ehdottomasti hän muutti luonne, käytös ja ulkonäkö. Sisäänkäynti, meidän piti laittaa aletines joka kattaa pyörien ulkonevat rungosta huomattavasti. Lisäksi, suspensio oli kiinteämpi ja 4 cm alempi muissa versioissa, auttaa paremman otteen ja vähemmän kehon kallistuksen kaarteissa. nelisylinterinen moottori Peugeot 205 GTi Se oli hieno. Tämä moottori, 1,6 litran 105 hv: n moottorilla ja 6250 rpm teho on pieni kommentti: se oli ja on edelleen ihme. Ja sitä paitsi, se yhdessä uusien välityssuhteet, hieman lyhyempi kuin 205, teki Citroën Visa GTi muutti vaivattomasti ja iloa, sillä painoi vain 870 kg, näin homologaba 0-100 km / h 9 s ja maksiminopeus on noin 180 km / h. muutos, 5-nopeus manuaalinen, Se oli nopea ja tarkka. Lyhyesti sanottuna erittäin tehokas.

Visa GTIToistaiseksi kaikki oli ruusuinen. Selkä, ei kuitenkaan näytä kovin hyvältä. Taka-akselin Citroen Visa GTi oli paljon kapeampi (12 cm) eteen. Esteettisesti ei auta, koska takana pyöräkotelon ovat paljon vähemmän tilaa vieviä ja descompensaban yleinen linja. Myös siitä näkökulmasta mukavuutta ja suorituskykyä tiellä, ei ollut paras lähestymistapa. Mutta huolimatta enemmän kuin se todella täytetty. Myös takaisin, takakonttiin menettänyt suuren osan kapasiteetista kuljettaa varapyörän koteloitu. Visa sijaitsee muissa moottoritilaan, että GTi ei sovi. Eikä voisi käyttää liuosta alla 205 kuljettaa tavaratilan, suunnittelun ongelmia.

Citroën Visa GTi: omistaja

Daniel Villas Hän syntyi perheeseen Citroënista. Setänsä työskenteli Citroën, joka kaikin perheauto joka hankittiin tuotemerkki. Hänen ensimmäinen auto oli juuri Visa 1,7 RD Hän deeded äitinsä. Kuten mikä tahansa nuori mies, Daniel olisi halunnut jotain tehokkaampia ja hauskempaa kuin vanha diesel apuohjelma tuolloin. jälkeen Etsi vuosia ollut GTi josta löydettiin hyvässä kunnossa ja omaperäisyyttä, heinäkuussa 2011 Hän löysi Murcia mikä se on perusta tämän raportin. Tämä laite oli lähes alkuperäiseen tilaan. Hän muutti Madridiin maanteitse ilman ongelmia. Se korostaa sisustus, moitteettomassa kunnossa. Täällä hänellä ei ollut mitään korjata, ainoa asia lisätty on moderni autoradio ansiosta irrotettava kansi, ole ristiriidassa kuvissa.

Citroën VisaEnsimmäinen asia Daniel teki, oli maalilla. Ei löytää uusi joukko väri aletines alkuperäisen "mansikka" piti maalata ne, jotka olivat asentaneet joka ei ollut oikea. Tämä tekee niistä kirkkaampi, mutta se on hyvä ratkaisu, jos et ole alkuperäisiä. Mekaanisesti näytti hyvin, mutta muuttaa paisuntasäiliön oli murtaa kaikki, jotka ilmoittautuivat korjata tai vaihtaa on käytännöllisesti katsoen kaikki mekaaniset elementit paitsi suspension. Tämä ei ole sen parhaassa kunnossa, ja seuraavaksi vireillä tehdä työtä (ja on mielessä) jättää tämä Visa GTi lähes virheetön. Löytäminen osat on helppoa, jos ne eivät liity erityisesti GTi. Se jakaa monet C15, loput Visa ja muut Peugeot 205 GTI. Mutta kun katsotte ajovalot, erityisiä aerodynaaminen laitteita, renkaat, verhoilu, anagrammeja, etsiä luovuttaja. Mitään jäljellä varastossa. Daniel tykkää autonsa, etenkin sen tasalaatuisuus. Luuletko nopeaa ja hauskaa, vaikka hyödyllistä. Ainoa haittapuoli on syöt jotain korkea. Daniel ja minä, kuten monet fanit, olemme samaa mieltä yhdestä asiasta: Citroën Visa GTi voittaa vuosien varrella.

Lyhyesti sanottuna, Citroën Visa GTi on aina ollut (ja on edelleen) erilainen auto. Pohjalta puhdasta ja hyödyllisyys, PSA-konserni rakensi urheilu kyseenalainen ilmeen. mutta Dynaamisen ominaisuuksia ja toimintatapoja onnistuttiin. Lisäksi se seikka, että ne tehdään Espanjassa jolla häntä yli kilpailukykyiseen hintaan. Nykyään niiden markkina-arvo on välillä 2500 ja 6000 euroa, riippuen niiden asemasta ja suojelusta.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Niin olivat Ford Fiesta Super Sport ja XR2

Se oli Renault Fuego

Se oli VW Corrado