Autoja muiston Saab 900 Turbo (osto-opas)

Osto-opas: Saab 900 Turbo, myyttistä autoOsto-opas: Saab 900 Turbo, myyttistä autoOsto-opas: Saab 900 Turbo, myyttistä autoOsto-opas: Saab 900 Turbo, myyttistä auto

Eri ei vastaa paremmin ja vielä yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä klassisia autoja on moninaisuus. Nyt auto on yhtenäinen, homogeeninen ja ortodoksinen. Ehkä joskus jopa hän on tylsä. Ennen oli enemmän teknisiä ja esteettisiä lajike.

Yksi lisää sekaopin Saab tuotemerkki on aina ollut ja näyttää siltä, ​​että tämä on kaksi ansio: ensinnäkin se oli vähemmän resursseja kuin sen kilpailijat. Lisäksi, Hän pysyi uskollisena tapa tehdä asioita lähes loppuun.

Saab 900 Se lienee paras yhteenveto siitä, mitä on ollut Saab, Erityisesti turboahdettu versiot. Saab 99 Turbo perijä 1977, 900 ilmentymä Ajatus soveltaa Saab turboahdin ei yksinomaan urheiluautoja. Paljolti turbo kehitys on suunnitellut ruotsalainen insinööri Per Gillbrand, mikä selittää sen käyttö: "Kaikki autot on öljypumppu, polttoainepumpun ja vesipumpun. Joten miksi ei ilmapumpun, joka nimenomaan on turbo?". Hän oli oikeassa.

Saab 900 Turbo alhaisen paineen turboahtimen (American versio 900 hajosi 0,5 bar) oli lähtökohta. Tekninen kehitys moottorien on verraton mitään merkkiä Saab ulottuvuuksia. Ja toisaalta style Saab 900 Turbo, enää nähdä ulkoa ja kuvia. Erittäin kaareva tuulilasi pystyakselilla tai kuljettajan suuntautunut kojelauta ovat vain joitakin ominaisuuksia, jotka ovat aina erottaa. On Saab Club Espanjassa on paljon enemmän tietoa kuin voimme antaa täällä ja on ehkä paras paikka löytää yksikköä myyntiin.

Saab 900 Turbo moottori ja voimansiirto

Saab 900 Turbo moottori (145 hv) on itsessään kiinteä: Can ylitä 200000km hyvässä kunnossa. Kylmässä asema ja olisi tarkistettava jäähdytys letkut ja varmista, että laturi ei liiku. Kun moottori on käynnissä ja kylmä, se on tarkasteltava melun jakokaivossa epäsuhta työntimen tai koska ketjun kulumisen. Tappiot ovat yleisimpiä Öljytiivisteet kampiakselin tiiviste jakelija ja venttiilikoppa. Kun auto käynnissä täydellä kaasulla pitkä marssi alhaisista nopeustarkistus että paine turbo on punaisella. Samaa menettelyä käytettiin tarkkailla mahdollisen öljynkulutus (segmenttejä, turbo tai venttiilien ohjaimet, ei ole halpaa muutenkaan).

Yleisin Saab 900 Turbo Ongelma ei ole moottoria itse, mutta sisään seisoo, aluksi kumi ja vuodesta 1986 lähtien, hydraulinen. Ensimmäinen ja toinen ovat huonoja, pahempi. Mekaaninen järjestely ei auttanut: moottoria kallistetaan 45 astetta ja vaihteisto sen alapuolella. Aseta moottorin kuvun auki on paras tapa nähdä, jos se liikkuu liikaa. heikoin kohta 900 Turbo on vaihdelaatikko, hyvin vaikea korvata, ja vielä vaikeampi korjata. Oireita ongelma on käänteinen hyppy (joka on kova on normaali, ei ole synkronoitu), kolmas naarmuja tai kustannukset ottaa viidennen.

Saab 900Saab 900 Turbo: runko

suspensio on myös alkuperäinen puoli. On edessä suunnikas päällekkäisiä kolmioita ja takana, jäykkä akseli poikittain rekisteröidylle Panhard tanko ja pituussuunnassa ainutlaatuinen suunnikkaan Watt, jossa käsivarren tukee jousen. Suspensio keitetyt ja ainoa yhteinen ongelmia, jotka voivat ilmetä holkin kulumista, erityisesti ylemmän edessä kolmio.

Jarrut ovat myös lähde ongelmia. In ennen versiota 1987 pysäköinti on etupyörien ja vaatii erityistä huolellisuutta toimii toivotusti. On harvinaista löytää Saab 900 Turbo kahdeksan venttiiliä ABS ja melkein parempi, ettei ole mahdollista, ongelma, koska se on kallista; silminnäkijä koska jotkut katkaisee piilottaa vika. Suurin haittapuoli, että voi antaa suunta on nestehukan. Jos se tapahtuu, se on helppo havaita säiliön suulla pumpun ja vaikeampi hyllyssä. Kuten aina, varoa jos on juuri pesty. Jos on löysällä suuntaan ovat yleensä kneecaps. Ongelmana on, että on vaikea löytää varaosia.

Saab 900 Turbo: kuvatTRX asennettua pyörää Saab vuonna 1980 viiden oven rungon ja vuonna 1981 kaikkien Turbo; Sitten hän lakkasi käyttämästä niitä. Jos mahdollista, se on parasta välttää, koska löytää renkaat TRX on vaikeampaa ja kalliimpaa kuin normaali.

Saab 900 Turbo: Sisä- ja sähkö

Kuten monet autoja 80 ja 90 (ei harvinaista Audi tuolloin), Katon sisäpuolella Saab 900 Turbo sammuu helposti; fix ei ole vaikeaa eikä kallista, mutta sinun täytyy löytää joku, joka tekevät hyvin (se on korjaus, joka on omiaan surkea ammattitaito). voidaan myös leikata irti osa kojelaudan tai välineitä. Halkaistu kojelauta voi tyytyä osa, joka peittää; Ei ole vaikea löytää Internetistä, mutta tiedä, mitä oikea laatu. Sähkökatkokset eivät ylitä sitä, likainen tai viallinen kytkimiä.

Saab 900 Turbo: hinta ja arvostus

malli

vuotias

hinta

900 Turbo

1978-1989

1500-6000 €

900 Turbo 16

1984-1993

5,000-15,000 €

Saatat myös olla kiinnostunut:

Kaikki uutiset Saab

Se oli Saab 9-3 1,9 TTiD

Testi: Saab 9-5 3.0 TiD