Autoja muiston Peugeot 205 GTI (täydellinen englanninkielinen testi)

Peugeot 205 GTI, suosittu legendaarinen urheiluPeugeot 205 GTI, suosittu legendaarinen urheiluPeugeot 205 GTI, suosittu legendaarinen urheiluPeugeot 205 GTI, suosittu legendaarinen urheilu

Jatka muistaa kiitos hemeroteca Iberian Motorpress, Kuvan alkuperäinen testaa legendaarisen autoja autoilun historiaa. oma luku, tietenkin, on Peugeot 205 GTI välttämättä suosituin urheilulaji jonka kanssa hän kasvoi (ja haaveili) kokonaisen sukupolven EGB. Tällä kertaa palaamme kesäkuuta 1987 mennessä ja 113. meidän autolehdessä palauttaa koko artikkeli. Maksimi allekirjoittanut Sant ja alle alkuperäinen otsikko "Chapeau" Jätämme sinulle testi muistia. Nautitte siitä yhtä paljon kuin me. Niin se oli ...

"THE GTI Saga alue 205, alusta alkaen hän totesi hänen kirkas käyttäytyminen, mutta koska Ensimmäinen versio 105 hv, joka seurasi 115, se on reproaching tehottomuudesta, erityisesti suhteessa sen kirkkaan runko ja kilpailu tarjolla. Se on vaativa, erityisesti 205 GTI on aina näyttänyt meille poikkeuksellisen auto, mutta vähän "kynsiä". Niiden toiminta on niin jalo ja oppivainen, joka antaa vaikutelman, että oman kanta joko välittömästi tulee hyvä kuljettaja. versio 1.9 litran, ulkopuolella dramaattisesti parantaa toimitus, antaa auton, joka pysyy jalo ja tehokasta, mutta jonka paljon aggressiivinen käytös.

Selitys on yksinkertainen: tämä versio ei saavuteta sijoittamalla 1,9 moottori GTI aina, mutta se sisältää muutokset kehyksessä. Ensinnäkin, mitkä ovat ilmeisiä arvokas pyörät perustuu kevytmetallivanteet kuusi tuumaa leveä ja viisitoista halkaisija jalkineina riittävät renkaat mittaus 185/55. Rinnalla, taka-stabilointiaine paksumpi ja uudet asetukset etu- ja vaimennus Ne tekevät tämän mallin auton murskaus tehokkuutta.

Peugeot 205 GTIehkä ei niin säyseä kuin heidän edeltäjänsä -jos asiassa se on-ei kuitenkaan muuttunut mahdollistaa paljon nautittavaa ajamista. Aliohjautuminen tule esiin, paitsi villisti kiihtyvä tausta closed käyrät ja liukusäätimiä, ja takana on koskaan työnnä omasta, mutta on huomaavainen ja vähääkään meiltä auttaa meitä tekemään käyrä. motorisia taitoja ovat poikkeuksellisia, Meidän täytyy muistaa sen pituuden, painon ja tehon. Peugeot on jatkunut tässä mallissa niin rakastettu Austin tekniikka laskemisesta "pyörä jokaisessa kulmassa"Tällä saavutetaan Rajattu pituus, mutta hyvä taistelu -2,42 meters- ilman ulokkeita, joten käsittely on esimerkillinen. Kappaleet ovat myös hyvin havaittavissa, joten tukipohjalle auto voi olla parempi.

aika saatu pikaesittely ei voi erehtyä merkki valtava tehokkuus auto. Olipa erittäin vahva tack ja aaltoilevat tie- ja valtatie, täydellinen vakaus, mutta jonka Auton vilkkaampaa reaktiot että se kerran oli. Luonnollisesti kaikki on vastine, ja että ketteryyttä käyrä johtuu lähinnä paksu vakaaja on negatiivinen vaikutus myöhemmin. Tämä vaikutus ilmenee väkivaltainen jarrutuksessa laitonta maahan, kun takana näyttää haluavan päästä eteenpäin, ikään kuin liiallinen jarrutus takaisin, mikä ei pitänyt paikkaansa. Kuitenkin tämä pieni haitta enemmän kuin kompensoivat hyötyjä seurauksineen.

kuten jarru talk, Käytännössä nämä on virheetön suoritus kannalta vallan ja kestävyyttä. Touch on parasta, että muistamme, ja se antaa meille mahdollisuuden 'seis' auton tarkasti ja minne haluamme. vaikka puuttuu ABS, niin suosittu urheilutapahtumissa hetkellä olemme todella ajattelevat ei tee mitään vikaa. Tällaisen merkittävä laajeneminen, kun kuljettaja on jotain asiantuntija, ei ole suuri ongelma tai märkä.

peugeot 205Kuten olemme nähneet, vakautta ja jarrutus Ne ovat korkeimmalla tasolla. Vain yksi elementti on lovi alapuolella loput runko: me kutsumme osoite. Uusia jousituksen asetukset, ohjaus alkaa olla raskas tacking alueilla, eikä, 3,8 kierrosta ääriasennosta toiseen, liian nopeasti. Toisessa autossa, ei olisi mitään sitä osuma, mutta tässä se on niin kertymistä perfections sen runko, on hieman pois paikaltaan muusta. todennäköinen erinomainen ohjaus 309 GTI se asettuisi ongelma.

Peugeot 205 GTI: moottori

Nähdään runko, on aika aloittaa analysointi mekaniikka, arvoinen monta kohteliaisuuksia kuin tämä. Kohokohta moottori on sen hämmästyttävä pari tahansa järjestelmää. kanssa ihana muutos käyttää, kohtuullisen suhteet suljettu, ja mekanismin, joka työntää yhtä 2000 6000 rpm, täytyy olla halutessaan pysyä pälkähästä ilman pidon kaarteessa.

Juuri muuta on siellä sanoa moottoriin, koska vaikka vaikuttava aluksi, kuten olemme tottuneet siihen unohdamme; ja että me poljinta painetaan oikealla, olemme marssivat olemme, meillä on hyvä määrä hevosia. On helppo tottua hyvää. Muuta olemme puhuneet ohimennen, mutta on Peugeot, on vähän sanottavaa, sillä kuten kaikki on sujuvaa ja tarkkaa. Virkaa silmukka silmukan, jotka muuttaisivat olisi nuppia toisaalta vähemmän kehittyneitä; yksinkertaisella pallo, joka kunnes toisin todistetaan, on edelleen ihanteellinen nuppi, ainakin mennä nopeasti.

Peugeot 205 GTI: 1987Pelastimme koskevia huomautuksia kulutusta. Koska urheilullisuutta hyvin merkitty auto eikä erityisen halpaa, Emme usko, että se on tärkeä asia. Kun lisäksi viettää hyvin vähän asettuessamme Asian. Mitä itse suoritukseen kannattaa Sivuhuomautuksena koska moottori ei ole antanut meille hevoset ilmoitti. Pyörä ei näyttänyt puuttuvan, koska moottori ansiosta vaikuttava elastisuutta osoitti riemukas. Mutta tehtyään etuja, jos voisimme nähdä näkymä saadusta luvusta ne puuttuu osa hevosia, sillä päädyimme meidän pankkiin vahvisti rullat. Kanssa sen 130 hv koko toivottavasti parantaa kuvioissa, erityisesti kiihtyvyyttä ja suurinta nopeutta; joka on tyydyttävämpi teoreettista kuin käytännöllistä, koska kuten sanomme, ratissa, siellä puuttui.

1,9 GTI sisustus on käytännöllisesti katsoen sama kuin edeltäjät, paitsi istuinpäällisiin. noin paikkoja, että voimme katsoa käytännössä täydellinen ryhtyessään ratkaisevasti urheilulliset ajo, sillä sivuttaistuenta se on melkein BACQUET kilpailua. Lisäksi vaikka värikkäin verhoilu ja silmiinpistävää punainen matto ei saa unohtaa, että tämä osa ei lakkaa olemasta vaatimaton 205. Ja yleisemmin vaikutelman, että joukkue koska lukuun ottamatta niiden houkutteleva pyörät, hyvä valaistus ja erittäin kattava instrumentointi, myös varustettu keskuslukitus ja ikkunat, joten et voi pyytää lisää; Ehkä ilmastointi, mutta urheilullista autoa, koska emme pidä elementti, jonka poissaolo on anteeksiantamatonta. Mitä ei vakuuta meitä on ohjauspyörä, Se on erittäin hyvä nahka- kosketus, mutta liian paksu ja hyvin vähän halkaisijaltaan. Ajaa todella, 38 senttimetriä halkaisijaltaan on kohtuullinen toimenpide, ja ehkä pienentää sitä yksi näkökohta "Racing Santander", mutta todellisuus on hyvin erilainen, varsinkin kun otetaan huomioon, että johto ei ole pehmeää.

Mitä ulkomuoto, uskomme, että tässä tapauksessa on yllättävää, kuinka paljon voit muuttaa auton yksittäisen pyöriä. Niin paljon, pelkäämme, että testauksen jälkeen autoon ja kuinka hyvin se menee, näytämme mukavampi. Totuus on, että menettämättä yhteinen vetoomus kaikille 205 alue on paljon aggressiivisempaa ja urheilullinen, ja lausunto olemme vaatineet testiä ei voi olla positiivinen.

Lyhyesti sanottuna, emme salata auto on kiehtonut meitä. vaikka Tiesimme rungon ja moottorin 205 GTI 1.9, Kun yhdistelmä elementtejä voisi olla onnellisempi. Nousematta rooli käytännöllinen ja helppo auto ajaa, sopiva meidän Lady käydä ostoksilla tai hakemaan lapset, 205 1,9 GTI on paljastunut urheilu täysiverinen, kykenee tacking vauhtia lähes kilpa-auton alueilla, ja turvallisuuden ja nautintoa lentäjä vaikea voittaa".

Saatat myös olla kiinnostunut:

VW Golf GTI Mk1 GTI vs vs Peugeot 205 GT Turbo Renault Superfive

Peugeot 205 GTI ja Rallye

Peugeot 205 T16