Toyota C-HR Hy-Power: uusia suoria SUV Frankfurt

Toyota uutisia Frankfurtin autonäyttelyssä 2017Toyota uutisia Frankfurtin autonäyttelyssä 2017Toyota uutisia Frankfurtin autonäyttelyssä 2017Toyota uutisia Frankfurtin autonäyttelyssä 2017

Alle kaksi viikkoa ennen Frankfurtin autonäyttelyssä 2017, jatkaa tasaista tippua uusien vahvistaa automerkkiä. Pysähdymme Toyota, se vain vahvisti käynnistää uuden E Julkaisematon C-HR Hy-Power ja Uuden sukupolven Land Cruiser.

Toyota C-HR Hy-Power Se on prototyyppi, joka ennakoi mahdollisen uuden version välillä SUV hybridi C-HR. Mukaan japanilainen yhtiö, tämä konsepti "korostaminen emotionaalisuus ja valtaa Toyota C-HR, Hän ehdottaa taas mahdollinen laajentaminen tulevaisuudessa Toyota on hybriditeknologia". Olemmeko siis ennen todennäköinen parannettu versio, jossa on enemmän ominaisuuksia C-HR? Tulemme vahvistamaan muutamassa päivässä, mutta mitä jos voimme vahvistaa, että tällä hetkellä on se, että se on prototyyppi suunniteltu European Design Center (ED2) Toyota sijaitsevat mukava (Ranska).

Toyota Yaris GRMNToisaalta, uuden sukupolven Toyota Land Cruiser on toinen uutuus Japanin brändi Saksan tapahtumaan. Muista, että tämä SUV on yksi aito kuvakkeet historiassa Aasian valmistajan, koska tuotanto kestää enempää eikä vähempää kuin 66 vuotta (koska 1951 BJ ja FJ alkuperäinen). Land Cruiser on aina pidetty yksi symboleista tukevuus, kestävyys ja luotettavuus Toyota. Katsotaan mitä yllätyksiä meille seuraavan sukupolven, tiedämme muutaman päivän nimittämisestä Frankfurt.

Lisäksi osastolla Toyota että Frankfurtin autonäyttelyssä 2017 myös ominaisuus uusi Toyota Yaris GRMN, Sport variantti Yaris 2017, ja uudistuneen Auris 2018.