VW i.d. Crozz: uusi sähköinen maastoauto, lähempänä tuotannon

Volkswagen i.d. Crozz: uusi SUV iltansa Frankfurtin autonäyttelyssäVolkswagen i.d. Crozz: uusi SUV iltansa Frankfurtin autonäyttelyssäVolkswagen i.d. Crozz: uusi SUV iltansa Frankfurtin autonäyttelyssäVolkswagen i.d. Crozz: uusi SUV iltansa Frankfurtin autonäyttelyssä

Ne pitää tulossa tärkeitä uutisia joka esitetään seuraavassa Frankfurtin autonäyttelyssä joka avautuu 12. syyskuuta. tänään on Volkswagen joka lupaa toista mallia, jos se ei juurikaan ja ilmoituksen, että heidän uuden Polo, T-Roc ja Golf Sportsvan 2018 Ne ovat pitkiä Saksan näytteessä. Lisäksi, se ei ole uutuus joko Volkswagen tuo meidät lähemmäksi kaikkia sähköllä tulevaisuudessa.

Ja kantaesityksensä käsite aiemmin Hall Shanghai huhtikuussa, Volkswagen i.d. Crozz se oli ilmoittanut hänen Tulevissa sähköisissä SUV 4x4 joka tuli markkinoille vuonna 2020. No, tällä kertaa näemme Frankfurtissa ja yhdessä uudesta kehityksestä tällä prototyyppi, lähemmäs lopullista mallia kahdessa vuodessa tulee tuotannon tulla Toinen malli tämän uuden sub Electric tuotemerkin. Ensimmäinen tulee vuotta aiemmin, 2019, ja tulee olemaan yksi i.d. pienikokoinen. Myöhemmin tulee vielä tuttu versio Bulli reinkarnaatio ... luvulle. VW i.d. Crozz II

Sähköinen SUV runsaasti tilaa

Tämän uuden strategian myötä uusi sähköauto i.d. vuodessa, Crozz tulee näin edustaja SUV. Kaikki lähtevät MEB sama arkkitehtuuri, kokonaan sähköisesti modulaarinen alusta VW-konsernin on kehitetty tuottamaan uuden perheen malleja. Kun kyseessä on tämän Crozz, sen odotetaan pienoismalli koko uuden Tiguan Allspace ja yhteensä sitoutumista toiminnallisuus: se voisi mitata noin 4,63 metriä pitkä ja mukaan tihkua Saksasta, on puunrungon 515 litran.

Kapasiteettia ja tilaa, että se saavuttaa tämän VW i.d. Crozz ansiosta kehittämiseen mikroyrityspankin alustalla. Periaatteessa, kuten olemme nähneet käsitteitä tuotemerkin, antaisi yksi tai kaksi sähkömoottoria ja aina kanssa litium-ioni varmistaa Volkswagen asennetaan alle tavaratilan lattian (Ja koko pohja) ei vähennä mitään tilaa. Vaikka tällä hetkellä vain Volkswagen antaa meidän nähdä kuvan tämän toisen prototyypin esitteli Frankfurtissa ensimmäinen Hän ilmoitti teho 170 hv ja erilaisia ​​400-600 km... Minun ei pitäisi olla kaukana uusi käsite.

Käyttöön loppuvuodesta 2019 ja 2020, Volkswagen i.d. Crozz näemme Frankfurtissa headlined hyvin aggressiivinen ilme, kun lujuus suuri huppu, voimakas evät ja kattopylväät kiiltävä musta on hallitseva. Sisältä se on konfiguraatio 4 muuttujat erillistä istuinta. VW i.d. Crozz

Haluatko ajaa ... tai ratsastaa?

Kuten näimme ensimmäisen VW i.d. Crozz, tämä SUV olisi valita eri ajotilaa... mutta myös etenee ensimmäisten vaiheiden tuotemerkin autonominen ajo. Jopa tuotemerkin tunnus keskellä ohjauspyörän odotetaan pystyä muuttamaan ajoasennostaan ​​ajettavaksi tai antaa auton vie vain integroimalla ohjauspyörä kojelautaan.

Sisällä kaikki toiminnot hoidetaan Tasohiirien, kapasitiivinen näppäimistöt ja liikeohjaus. Se teoriassa myös sähköisessä peilin sisällä (E-Mirror) Ja suuri tyyppi näyttö tabletti keskellä kojelaudan 10,2 tuumaa. Hyvin pian, Frankfurtissa, me tiedämme lisätietoja.