Ford Mustang: 2018, joten sen kantama Euroopalle

Ford Mustang 2018: kuvia kunnostettu urheilu purasangreFord Mustang 2018: kuvia kunnostettu urheilu purasangreFord Mustang 2018: kuvia kunnostettu urheilu purasangreFord Mustang 2018: kuvia kunnostettu urheilu purasangre

Kuka sanoisi, että viimeinen sukupolvi ford Mustang niin onnistunut Euroopassa. Espanjassa se on yksi suosikki tuotteita sen erinomainen hinta / image / suorituskyky. Joten Yhdysvaltain yritys jatkaa radalla ja uusi kahlaamo Mustang 2018 juuri saanut restyling päivittää sitä. Uusia yksityiskohtia edessä ja takana merkittävinä elementtejä.

Ford Mustang 2018: nyt LED tyyppi valot

Mitä muuta muuttaa ulkopuolella Ford Mustang 2018 Se on edessä elin, mukaan lukien LED-ajovalot tyyppi. Takana on uusi puskurin ja aerodynaaminen diffuusori. Valinnainen on spoileri takaluukun poikkeaa edellisestä. Vanteet 19 tuuman kokoinen, ovat uusia malleja.

Ford Mustang 2018Ford Mustang 2018: tehokkaampi V8

Mutta mitä se on mekaanisesti päivitetään. 5 litran V8-moottori kasvattaa tehoa 450 hv ja kiinnikkeet vaihteisto uuden kehityksen kanssa 10 vaihdetta. Tämä muutos on myös saatavana 290 hv EcoBoost moottori. Toinen huomionarvoinen kehitys on magneettinen vaimennus että voit valita eri ajo-tiloissa.

Sisällä uutta ford Mustang 2018 Sitä päivitetään suuremman näytön 12 " uhri MyMode toiminto muistilla toiminto muistaa ajo mieltymykset seuraavan kerran ajon ja uusia kuljettajaa avustavat toiminnot, kuten Pre törmäykset-Assist jalankulkijoiden havaitsemista.