Urban Honda EV konsepti: uuden auton kuvake 2019

Urban Honda EV konsepti: sähkö liikkuvuutta tutkimus kaupunginUrban Honda EV konsepti: sähkö liikkuvuutta tutkimus kaupunginUrban Honda EV konsepti: sähkö liikkuvuutta tutkimus kaupunginUrban Honda EV konsepti: sähkö liikkuvuutta tutkimus kaupungin

Älä hyvältä (toinen) ja teknologiasta käsite elää. Koska toimitusjohtaja Honda Motor Co., Takahiro Hachigo, Urban EV Concept "Se ei ole visio kaukana tulevaisuudessa ja tuotannon versio iski Eurooppaan vuonna 2019". Nyt Urban EV konsepti on jo yksi malleja Honda on esitelty Frankfurtin autonäyttelyssä 2017.

Urban Honda EV käsite Se osoittaa hyvin yksinkertainen ulkomuoto, very clean polkuja, mutta jotenkin myös suunnittelee hienostuneisuutta. Honda tunnus on taustavalaistu sinisellä, uusi piirre näemme Honda tulevia sähköautoja. etuosa Urban Honda EV käsite Myös monikielisiä hankkeita kuten terveisiä tai neuvoja muiden kuljettajien tiellä ja raportit tilan akun latauksen jossa viestit. Huppu itse on liitäntäpistokkeessa sähkövaraus.

Urban Honda EV käsite

Urban EV Concept on 10 senttimetriä enemmän lyhyempi Honda Jazz 2018 (Tämä on 4 metriä pitkä). Ovet auki vastakkaiseen suuntaan marssi vapauttaen erittäin suuri läpivientiin, vaikka se näyttää enemmän lisenssin käsite. Näkyvyys on myös erittäin hyvä, koska kapeudesta pilarien ja leveä tuulilasi, joka kulkee pitkin etulinjan.

Urban Honda EV käsite Se on kyky neljä asukkaat, hajautettu kaksi istuinriviä yksi jalkakäytävä, jossa olemme pyrkineet luomaan tunteen aulabaari. Etuistuinten on verhoiltu luonnon harmaa kangas selkänoja, tyynyt ja käsinojat puiset yksityiskohdat. Liian paljon puu kojelauta on peitetty, nimittäin laaja syötön konsoli, jossa ohjauspylvään, joukko yksinkertaisia ​​ohjauskomentojen ja jossa valtava laajakuva lepää oleskelevat. Se on myös puolella näytön ovet jossa kuvia kameroista sijaitsee sijasta perinteisen taustapeilien projisoidaan. Uteliaisuus takana istuimia Urban Honda EV käsite Se vahvistamisesta hihnat keskustassa istuin, ratkaisu, jonka avulla hihnan vetämiseksi ennen matkustajia poistumaan autosta.

Urban Honda EV käsite

Toisaalta, Urban EV Concept esittää näkymä ritsa lähitulevaisuudessa, jossa liikkuvuutta ja arkielämässä ovat yhteydessä toisiinsa. Tästä on kehittynyt Automatisoitu Network Assistant, edistyksellinen henkilökohtainen avustaja että kuljettaja oppii havaita tunteiden takana päätöksensä. Järjestelmä on valmis ehdottamaan vaihtoehtoja ja antaa suosituksia. Lisäksi se liittyy sähköinen propulsiotekniikoihin Urban EV Concept (Merkki ei ole vielä ilmoittanut kunnioittaa tiedot) Honda myös esittää Frankfurt järjestelmän energian siirto (Power Manager) täysin integroitu pystyy hallitsemaan kysynnän ja tarjonnan sähköä verkkoon virtalähteeseen käyttäen uusiutuvaa energiaa ja sähköauton akut kytketty kotiin ko. siten Urban Honda EV käsite ei ole vain ajoneuvon "0" päästöjä, mutta voi toimia laskurina sähköä kotitalouksille.