BMW i5 konsepti: enemmän tietoa ja kuvia uudesta sähköauton

BMW i5 Concept, ensimmäiset kuvatBMW i5 Concept, ensimmäiset kuvatBMW i5 Concept, ensimmäiset kuvatBMW i5 Concept, ensimmäiset kuvat

sisään 2025, BMW vähintään 25 auton Sähköistettyä (ja hybrid electric sataprosenttisesti), Joka 12 Ne edistetään vain kautta sähkö. Yksi voi olla BMW i5 Concept (Sen lopullinen nimi on BMW i5), Yksi yllätyksiä Saksan yrityksen välitön Frankfurtin autonäyttelyssä).

muoto "satunnainen" ja esityksen aikana lehdistölle, The BMW i5 Concept Hän esiintyi video muutaman sekunnin. Muutama kuukausi sitten, hyvin BMW Hän levytti useita piirustukset ja patentit i5 ja pian, näyttää siltä, ​​että näemme varsinainen suunnittelu tämä Uuden auton sataprosenttisesti sähkö (jäljempänä virkistys Meidän kuvittaja Schulte ja että päät tämä artikkeli voi olla hyvin tarkka arvio mitä lopullinen malli).

Tulevaisuuden suunnitelmat sähköistys BMW on julkistanut oman pään saksalaisen, Karald Krüger. Tulevaisuudessa BMW i5 on väliasennossa välillä i3 ja i8 hybridi urheilu ja antaa lisää käytännöllisyyttä ja tilan,.

BMW i5 Conceptmukaan piirustukset patenttien ja virkistys meidän kuvittaja, BMW i5 Concept seuraa muotokieli jo osoittanut molempien i3 kuten i8. Kun kyseessä on i5, Se korostaa sen laaja, leveä etusäleikkö, reunustaa päistään laservalaistus ajovalot. Puskurin eteen esitetty myös kaksi sävyjä toisin kuin tuloaukkojen huppu. Sivuilla läsnä noin aerodynaaminen hameet että lisääkin urheilullinen muotoilu sen sedan elin.

Mitä tulee tekniset tiedot BMW i5 Concept, tällä hetkellä ei ole virallista tietoa vahvistanut. Saksan yritys, joka on itse ilmoittanut tulee sataprosenttisesti työntövoimaa. Joukkoa autonomia, ei ole lopullisia tietoja, vaikka viimeaikaiset huhut viittaavat tähän voisi välillä kulkee 500 ja 700 km yhdellä latauksella.

Katsomme sitten, kaikki mikä tapahtuu noin BMW i5 Concept, jonka lopullinen tuotantoversio on oltava valmiina jo 2020.

Saatat myös olla kiinnostunut

Uusi BMW X7 SUV konsepti: vuotanut ensimmäiset kuvat

BMW i3 ja i3 2018 ... useita parannuksia ja uusia urheilua versio!