Kia Cee’d 2018: ensimmäinen erä ja uuden elimen

Kia Cee'd 2018: ensimmäinen erä ja uuden elimen

Pitää tulossa enemmän ja enemmän uutisia voimme nähdä ensi syyskuussa 12 että Frankfurt autonäyttelyssä. Viimeisin virallinen saamamme tiedot suoraan Kia, joista tänä aamuna paljastaa kantaesitys uusi konseptiauto hyvin erikoinen.

Moment paljastamatta nimensä, tämä prototyyppi ehdottaa ja kuten pidämme Kia itse, miten voisi seuraavan sukupolven kompaktin Cee'd. Tämä malli olisi ja päästä markkinoille vuonna 2018, ensi vuonna, hänen 5-ovi variantti ja perustuu samoihin kehitysympäristö ja nykyinen Hyundai i30. Jotain olisi tultava jälkeen perhe versio.

Sen lisäksi tämä uusi urheilullinen ja houkutteleva esteettisiä että se näyttää ennakoida Kia Cee'd ja uusi, uutuus tämän konseptiauto on myös uusi elimen luonne jotka voisivat laajentaa tulevaisuudessa kompakti alue. Näin yhdistyvät monipuolisuus ja mahtava läsnäolo, olisimme puhua tyyli ammunta jarru variantti, elin mutta urheilullisempi perheen tuomioistuimessa. Täytyy tietää, jos ne ovat yhä olemassa variantti 3-ovinen Pro-Cee'd ... versioita, että suurin osa niiden kilpailijat ovat jo katoamassa, kuten edellinen Mégane Coupé. Me vetoa, että tässäkin.

Kehitetty Euroopan Design Center Hyundai / Kia ryhmässä on täsmälleen Frankfurt, vain 500 metrin päässä huoneen, joka paljastetaan tämän konseptiauton voisi myös ennakoida joitakin teknologian näemme autonsa tulevaisuudessa.

Mikään ei ole vuotanut tähän mennessä tämä uusi konseptiauto, tai seuraavan sukupolven Kia Cee'd. Kuitenkin nähdä uusi Hyundai i30 range voimme kuvitella, että tulevat kanssa uusi 1,0 T-GDI moottorit 3-sylinterinen 120 hv, 1.4 T-GDI 140 ja Diesel 1,6 CRDi 95, 110 ja 136 hv. Myös variantteja manuaalinen tai automaattinen vaihto 7DCT 7-vaihteinen kahden kytkimen ... ja tietysti hyvin dynamiikkaa ja koettu laatu olemme jo nykyisessä Hyundai i30.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Kia Sorento 2018: niin tulee iso SUV

Yritimme uusi Kia Stonic

Uusi aikataulu autojen ja SUV Kia ja Hyundai