Dacia Duster 2018: salaisuudet uuden SUV

Dacia Duster 2018: kaikki sen salaisuudetDacia Duster 2018: kaikki sen salaisuudetDacia Duster 2018: kaikki sen salaisuudetDacia Duster 2018: kaikki sen salaisuudet

Muutama kuukausi sitten meillä oli etuoikeus keskustella ensisijainen vastuu kehittämisestä uuden sukupolven, toinen, Dacia Duster. Se oli Pariisi, yksi kehittämiskeskukset Renault, joka hänkin odotti meille yksi viimeisistä prototyyppejä uudesta siivoustakki, reunustaa kaksi onnistunutta yksikköä Duster 1. sukupolvi. Ennen käynnistämistä meidän puhua uusi Duster, olimme tietomalli, joka jättää meidät jossain vaiheessa niiden elinkeinoelämän alla anagrammi Dacia, Renault ja Nissan, Se oli myydyin auto Group maailmanlaajuisesti.

Palaamme uuden mallin. Kun näet sen tunnistat yksiselitteisesti kuin siivoustakki. Ehkä juuri siksi hän jopa jätti minut vähän kylmä, ei havaita yhdellä silmäyksellä paljon uutta. Mutta minä perustellaan: se on bestseller ja "Jouduin vaihtamaan, mutta ei muutosta". Tuotemerkin hallinnoi tietoja, kuten suunnittelu Se on ollut tukipilari vuonna Duster menestys. He ovat modernisoitu imagoaan puhtaalla evoluution, ei välttämättömyys. Silti he kertovat meille, että "kaikki näkyvät ihmissilmälle muuttuu ja mikä ei vain pitää paras".

Vahvistamme, että uusi siivoustakki säilytetään samat toimenpide Tärkein uloke (4,3 metriä pitkä ja 1,8 leveä) mallia, mutta ei sano. runko of 4x2 kuutiot 445 litraa 376 ja 4x4. Uuden Duster näyttää vievät enemmän tilaa (olemme vain painaa noin 15 kiloa enemmän), Perusteella suurempi osuus metalli, lasi kustannuksella. otsa- lisää myös aistillisemmat kehon muotoja huppu. Puskurit ja Pyöräkoteloiden Myös ne turpoavat uutta siivoustakki. Ajovalot ovat olleet päät, tyyli-, joka siirtää suurempi leveys. Jopa uudessa Dacia siivoustakki Näemme ensimmäistä kertaa tuotemerkit Vanteet 17 tuumaa!

Body suojat myös saada näkyvyyttä, toinen tapa parantaa auton koosta. olemme "salaisuus", Joka on edelleen toimintatavoissa tuotemerkin että mittakaavaetuja, jonka avulla voimme tarjota erittäin kilpailukykyiseen hintaan: Tällä uusi Duster vipusuhteita etuovet ja tuulilasi Dacia Sandero (Ensimmäinen käytetty portit Logan). Parannettu sokki tulokset euro NCAP, kiistanalainen kysymys merkki. Määräysten noudattamisen suhteen jalankulkijoiden onnettomuus ei tarvitse kallis tuote, koska kyse on suunnittelun ja se on suunniteltu tätä silmällä pitäen. Mutta myös lavalle ja alustan työstä, jota hän on tehnyt tässä asiassa.

Dacia Duster 2018Kuitenkin, pienentää kustannuksia säilyttäen foorumi yhteinen Kaikkien Dacia, vaan käynnistää uusi osoite tarkentaa kosketus sähkökäyttöistä (mitä asiakkaat kysyivät). Samasta syystä on myös tehnyt mittavan parantaa äänieristys. Sisustus ei ole vielä paljastunut kuvia, mutta aikomus ja minun vahvistus on se, että nousee eksponentiaalisesti Dacia tuotteen laadun. vapaus hän joutui tekemään kojelauta täysin uusi brändi ja tämä on sallittua suunnittelu, tarvikkeet ja enemmän huolenpitoa yksityiskohta parantaa ja nykyaikaistaa paljon uusi Duster. Kaikki on kehittyneempi ... ulkonäkö ilmastimet ilmanvaihto, saumat näkyvissä oven paneelit, jne. Varastotila lisää 5,8 l kokonaiskapasiteetti 28,6 l. Useita säilytystilat, helposti saatavilla, hyötyvät uudesta suunnittelusta ja yksinkertaistaa elämää aluksella uudeksi laatikon alla matkustajan istuimen, jonka kapasiteetti on 2,7 litraa. ohjauspyörä Se on leveämpi ja istuimet Ne ovat paljon monimutkaisempia niiden toiminnot ja ulkonäköä. Pörröinen ollenkaan on suurempi. Edessä ulosteet ovat 20mm pitkä ja kuljettajan istuin on uusi järjestelmä säätää korkeussuunnassa (60 mm), ja parhaat niskatuki ristiselän säätö. myös kytkimet mekaaniset näyttää paremmalta ja tuntuu. Vaikka monet upouusi osia, kertovat meille, että ne ovat jopa parantuneet "taloudellinen yhtälö" uusi siivoustakki. Miten se on mahdollista? kysymme: "koska paljon siitä, mitä näemme ensiesiintymisensä muualla spektri Dacia".

4x4 versiot He jatkavat säilyttää komento Qashqai keskeinen siirto ja Nissan Murano. Frankfurtin autonäyttelyssä se on vahvistanut, että mekaaniset tarjonta pyörivät 1,5 dCi (90 ja 110 hv), 1,2 TCe (125 hv) ja 1,6 SCE (110 hv). Jälkimmäisen variantti GPL tarjotaan. Automaattivaihteiston kahden kytkimen EDC edelleen tarjota vaihtoehtona. Olen ledes tavoittaa päivänvaloa noudattamatta säännöksiä. Takana ne eivät ole pakollisia ja kuten sanomme, "Dacia filosofia ei ole antaa vähemmän, mutta ei enempää". Laitamme esimerkki: Renault on tarpeeton valvontaa tai kahtena. Esimerkiksi kun handsfree-kortti Renault Lisäksi ne tarjoavat painikkeita kahvoista myös avata ja sulkea ovia, vaan Dacia no... tämän tehtävän ja on itse kortilla. Sen lisäksi, että handsfree-kortti, turvaverhot, varoitus kuolleisiin kulmiin, 360º peruutuskamera ja automaattinen vaihto valot ovat myös uusia elementtejä tähän mennessä ennennäkemätön Dacia alueella. värit keholle tarjotaan jo olemassa paletti Group. Sen sijaan, Vanteet ne ovat erityinen... sointuja suunnitella Dacia.

Älä odota versiota "suuri" 7 paikkaa uudessa Duster ... josta mekin oli spekuloitu. Tai niin meille kerrottiin. Olemme väitti sanomalla, että Dacia on oltava yksinkertainen, kestävä, taloudellinen ja anteliaasti tilava. Luonnollinen markkinat Dacia Ne ovat segmentteihin B ja C, eniten myyty maailmanlaajuisesti, jossa he voivat kirjoittaa pois paljon myyntiä politiikkaansa mittakaavaetuja. Kaksi runsasta tarjousta lisäpaikkaa (kuten Lodgy) Vuonna siivoustakki vaativat moninkertaistaa sen kokoa ja ulos näistä segmenteistä, eikä tavoite tuotemerkin. He tietävät tarkalleen, missä he sijoittaa Dacia.