Ford EcoSport 2015 1,0 EcoBoost 125 hv, hyvä tasapaino

Testi Fordin Ecosport 2015 1,0 EcoBoost 125 CVTesti Fordin Ecosport 2015 1,0 EcoBoost 125 CVTesti Fordin Ecosport 2015 1,0 EcoBoost 125 CVTesti Fordin Ecosport 2015 1,0 EcoBoost 125 CV

Vain kaksi vuotta vapautumisen jälkeen markkinoilla, kahlaamo läpikäy täydellisen päivityksen pieni maastoauto, ford EcoSport. Kosmeettisia muutoksia ulkopuolella ja sisällä eivät ole kovin runsas -tärkeimmät, ulkoisesti, on no varapyörä jossa olin aikaisemmin takaluukku-, Vaikka muutokset ovat tärkeimpiä teknisellä tasolla, mekaanisella alue ja mukautettu eurooppalaisen standardin päästöjen euro 6 ja useat teknisiä muutoksia sinun piti selittää.

Suhteen alusta, Ford EcoSport 2015 Se esittelee uusia säätöjä suspensiot, uusi jouset ja vaimentimet (Body on nyt 1cm lähempänä maanpintaa). uusien sähköisten ajonvakautusjärjestelmä ohjelmointi ja uudet ohjaustehostin Myös osa teknistä tarkistamista Ford EcoSport 2015. Kun kaikki nämä muutokset, Oval haluavat ford EcoSport kasvaa dynaamisen kokonaisen luvun mukauttamaan paljon sen alustan erityispiirteisiin Euroopan teillä.

Uudistuksen Ford EcoSport 2015, Insinöörit amerikkalainen brändi halusi myös parantaa hienostuneisuus, tehdä erilaisia ​​parannuksia pyrittäessä vähentämään melu (mekaaninen ja aerodynaaminen), fiilis ja asperities joita voi esiintyä jopa. Tätä varten se on toiminut erityisesti kaikki siihen liittyvä eristys uusilla eristys ja Paksujen materiaalien ovet, ikkunat ja kojelautaan.

Ford EcoSport 1,0 EcoBoost 125 CVFord EcoSport 2015 Euro 6 moottorit

mekaaninen tarjous ford EcoSport Se on sovitettu öljyntorjunta-standardin Euro 6. Suurin uutinen on lisäämällä Uusi dieselmoottori 1.5 TDCi 95 hv, pohjimmiltaan sama kuin julkaisi sen päivän myös uudistetun ford Focus. ilmakehän 1,5 Ti-VCT 112 hv ja: bensiini, kaksi vaihtoehtoa ovat turbo of kolme sylinteriä 125 hv 1,0 EcoBoost. Se oli jälkimmäinen saattaisi johtaa Ford EcoSport 2015.

Joillakin markkinoilla tarjontaa moottorien EcoBoost että ford EcoSport Se valmistuu kanssa 140 hv versio. Tämän version 125 hv, se näyttää erittäin mielenkiintoinen vaihtoehto sen hyväksyttävä suorituskyky ja kokonaistasapaino. Kyllä arvostamme parannusta äänen ja värähtelyn hitaammin verrattuna edelliseen versioon. Korkea ajoasento on mukava helppokäyttöisyys ja hyvä näkyvyys se tuo sinulle, vaikka fanit kahlaamo käytetään ajaa Fiesta ja Focus tuntevat jotain harvinaista EcoSport.

Ford EcoSport Engine 1.0 silti kytkeytymään manuaalinen vaihteiston 5-nopeus, vaihde ja tarkan toiminnan. Mukaan mielestämme kuudesosa vaihde, kehityksen kanssa tiukka ja tasapainoinen mielestämme muutos ei ole tarpeen.

Tällä valvonta, sisällä Ford EcoSport 2015 Se esittelee uusia asetuksia ja uusia kromi, jotka lisäävät sekä tunne visuaalisen laadun ja todellinen. By viimeistelytasot -suuntaus, titaani ja uusi EcoSport S- ja mekaaninen versioissa Ford EcoSport 2015 Se sijoitetaan hyvän aseman kasvava segmentti ravittu kaupunkien SUV. Vika: puuttuminen 4x4 versioita ja tyyppi sivuaukon takaluukku, vaikka hieman lisää sen aukon säde on edelleen hankalaa, erityisesti pysäköinnin verkossa. Muuten, nyt sää on hieman huonompi, uudella ford EcoSport uusi talvi paketti, joka sisältää tuulilasi ja peilit lämmitettävät peilit ja ilmanottoaukkoja takaistuimilla tarjotaan. Kautta 2016, laite on täydellinen saatavuus uuden navigointijärjestelmä ja kamera yhteydet ja taka pysäköintitutka.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Ford EcoSport uusitaan Geneven autonäyttelyssä 2015

- Ford: uusia autoja ja hinnat