Vertailu: Opel Astra CDTi biturbo vs Seat Leon FR TDI

Vertailu: Opel Astra CDTi biturbo vs Seat Leon FR TDIVertailu: Opel Astra CDTi biturbo vs Seat Leon FR TDIVertailu: Opel Astra CDTi biturbo vs Seat Leon FR TDIVertailu: Opel Astra CDTi biturbo vs Seat Leon FR TDI

Jos kysyt mitään moottorin harrastaja kertoo saman "jossa bensiini on hyvä ... Kuka haluaa dieselmoottorin urheiluauto jonka claquetea, värisee ja ei ylitä 4500 kierrosta?" No, jos luulet, että et ole kokeillut jotakin kaksi autoa tämän vertailun. Olen samaa mieltä siitä, että bensiinimoottorin paljon miellyttävämpää ja stimuloiva, mutta "poltettu" tästä meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin antautua todisteita; GTI "Mola" mutta lopulta sinun täytyy elää sen kanssa joka päivä, ja vakuutan teille, että, jonka kanssa se on laskussa on auto, joka laitat sen jos voit tehdä kulutus on keskimäärin alle 5 l / 100 km ja että puolestaan ​​voi palvella sinua viikonloppuna antamaan iloa venyttää tai nopea kiihtyvyys myös "Mola" paljon. Ehkä tämä viimeinen heijastus matta intohimoa, mutta myös minulle, minä vihaan kaikkea että haiskahtaa dieselin, ei minua vaihtoehtoa kuin myöntää, että kaiken Ne ovat looginen hankinta. Kyllä, joskus onni ei refleksit eivät luulet?

On enemmän malleja tämän tyyppisiä, mutta tällä kertaa päätimme kaksi Ne ovat hyvin mielenkiintoisia hintaan. Opel tarjoaa Astra super-Diesel tämä versio nimeltään biturbo. Sen lisäksi tasolle maaliin, biturbo viittaa mielenkiintoinen varustetun moottorin kaksi peräkkäistä turbot ja kahden ilma-vesi välijäähdytin, joka kantaesitettiin Zafira. Käyttö emäs 2,0 CDTI 160 hv, mutta sen sijaan yhden VGT on kaksi turboihin kiinteä geometria, pienempi puhaltaa alhaisen kierrosta (pyörii 270000 rpm) ja sitten päällekkäin kohteesta 1500 kierrosta ja jopa 2500 kierrosta minuutissa, jossa on suurempi, joka pyörii 180000 rpm; Sieltä se vain toimii iso. Se tarjoaa 195 hv, ollessa kuten yksi dieselmoottoreiden suurempi spesifinen sähkömarkkina. Täällä kohtaamme Seat Leon FR viimeistely (Tulee taka multilink suspensio) ja 2.0 TDI 184 hv. Saavuttaakseen tämän voiman Seat valitaanko tavanomaisempaa moottoriteknologiaa (sama kuin Golf GTD), Kanssa yhden muuttujan turboahdin ja välijäähdyttimen.

Vertailu: Opel Astra CDTi biturbo vs Seat Leon FR TDI

Molemmissa malleissa on sama hyve, ja että Ne kulkevat helvetisti ja viettää hyvin vähän. Joko tekee sinut tyytyväinen hyvä suhde suorituskyvyn ja kulutuksen. Kahden Seat vie tämän käsitteen hieman pidemmälle, kuluttaa vähemmän ja on hieman nopeampaa, Vaikka ero hieman yli toista kiihtyvyydet ei nähty julkisuudessa, jos et mene alas polkua, joita pitkin ja heti nousta toisella. Teoria on, että muutamassa tehokkain hyödyt pitäisi ajaa, mutta 267 kg Astra on enemmän teet on lopussa huonommassa paino / teho, ei ole yllättävää, vaikuttaa myös eroa kulutuksen suhteen. Joka tapauksessa, Sekä ne ovat ominaisuuksia, jotka vetävät paljon värejä bensiinin malleja ja leikkaa sportier nimi.

Jos nähdä, mitä on käynnissä tai valtaa niillä mitä olet huolissasi on kulutusta, uskokaa minua, He viettävät hyvin vähän. Molemmat kuljettaa Stop / Start -järjestelmä vakiona, hyvän suorituskyvyn sekä kesto pysäyttää ja käynnistää. Keskimäärin Espanjan viettää puoli litraa vähemmän, on kuitenkin kulutusta erittäin hyvä Saksan. Kulutus meidän tekninen keskus, sopii verrata muihin malleihin, voit lisätä kustannuksella, että te voi saada sinut kaikille. minä Sain leijona on noin 4 l / 100km keskimäärin, ja Astra en voinut voittaa este 4.6 l / 100km; Se on asia menee juridisella nopeuksilla ja sileänä Pienemmät vaihteet, ja saavutetaan ilman sinun olevan hitain alueella. näet menojen kaksi on ylimääräinen at reducido-.

Vertailu: Opel Astra CDTi biturbo vs Seat Leon FR TDI

Ajettaessa taas on kaksi mielenkiintoista vaihtoehtoa. Istuin tuntuu tarkempia, Sekä ääni ja tärinä, voit nauttia enemmän, kun Astra ei ole huono tässä suhteessa. Molemmat toimivat hyvin. Astra lisävarusteena muuttuja jousitus, joka suosittelen vaikka 810 € se maksaa, on urheilullisemman ja mukavampaa taas. Esittelyn tila antaa sinulle enemmän mukavuutta, ja että 18 tuuman vanteet 235/40 renkaat eivät edistä sitä. Silti pehmentää ja jäykistää keskeyttäminen kuljettaja tahtoa, mikä ei ole kilpailija, joka on vain rajoitettu moottorinohjausjärjestelmän ja ohjaustehostimen. Ajo raja etsimään Lion on enemmän ratkaistu ja tasapainoinen. Astra tarjoaa lisää Aliohjautuminen (jälleen off-weight), mutta takana auttaa sinua lieventämiseksi niin kysyt. Arvostetaan nämä erot henkilökohtaisesti Lyön vetoa Opel, joka tuntui minusta nopeampaa. Mutta kun -stop pidentää jarrutusmatkoja absoluuttinen liikaa; Se ei ole kysymys jarrutus- kyky tai pneumaattinen painoa, mutta koska jarrutuksen vähentäminen ei ole epäilystäkään.

Elää näissä malleissa jokapäiväistä on mukavaa. On hyvä tilaa neljälle ja vahtimestarit, olematta suurin segmentti, on enemmän kuin tarpeeksi. Ne ovat hyvin varustettuja ja sen lähtöhinta näyttää oikealta antanut tyyppinen auto, että otat. Opel on paremmat etuistuimet, ainakin hillitä säätö pitkä, ja sen suunnittelu on pienempi raittiina kuin istuin. Jos pidit Suosittelen teille opiskella hyvin lopullisesta hinnasta jälleenmyyjien kuin ne molemmat he nauttivat tarjouksia, joista osa edellyttää rahoituksen ehtoja tai toimituksen käytetyn ajoneuvon. Jos hintaero ei ole ongelma, Mennä pidät ja et mene pieleen.