Honda Civic 5 oven 2017: testaa kokonaan uusi Civic

Yritimme uusi Honda Civic 2017Yritimme uusi Honda Civic 2017Yritimme uusi Honda Civic 2017Yritimme uusi Honda Civic 2017

ritsa esittelee uusi Civic, legacy enemmän 20 miljoonaa yksikköä valmistetaan historiansa, uuden sukupolven veloitetaan aikomuksesta ei peri mitään hänen edeltäjänsä paitsi nimi.

liiketoiminnan uran alku Honda Civic 2017 kaksi uutta ponneaineita sylinterit 3 ja 4 -kanssa siirtymät 988 ja 1498 cm³, vastaavasti tuottaa valtuudet 129 ja 182 hv. meillä aikana touchdown ajaa molemmat, ja seison uhrautuvasta vastausta erittäin alhaisilla kierroksilla. 3-sylinterinen, turboahdettu suora injektio liikkuu huomattavasti keskialuetta, on riittävä vaativissa dynaamisissa useimmat kuljettajat. hänen veli suurempi cubicaje mestarillisesti työllistää tekniikka muuttuva venttiilien ajoitus ovat korkealla, missä vaiheessa niiden ääni muistuttaa monia GTI.

2017 Honda Civic testimolemmat 2017 Honda Civic vahvistimet ne voidaan yhdistää käsivaihteisto 6 -Fast ja tarkasti hammaspyörien ja muut automaattiset CVT kanssa Portaaton 7, korostaa jälkimmäistä suurempi pidätyskyky joka yleensä muuttuu jatkuvasti muuttuva japanilaiset mallit. aluksi maaliskuussa, tullaan tarjotaan 5-ovinen hatchback-versio, odottamatta toukokuussa määrittää sedan mallin, joka muuten on hyvin samankaltainen linja 5 ovea vaan pidemmillä. Jälkimmäinen on yksi merkittävimmistä ominaisuuksista on, että Civic kasvaa jopa 4,52 m pitkä valehdella puoliväliin segmentit C ja D. Sama pätee Taistelu kasvoi 2,70 m. Tällainen päätös voi onnistua, koska maamme ei saavuta uusia Accord. Omalta osaltaan Civic Diesel ei saavu vasta myöhemmin tänä vuonna ja se voidaan yhdistää myös manuaalinen, jossa 9-automaattivaihteisto.

Honda Civic 5p 2017: käyttäytymistään

Eräs seikka, joka on asettanut erityistä huomiota Honda Civic 2017 Se on ajettavuuteen ja hienosäätöä alustan, saavuttaa nopea kaarteissa mikä tahansa radio, jossa lievää taipumusta ylikuormittaa edessä säilyttäen takana paikalleen paljon aateli ja tehokkuudesta. Uusi alusta tarjoaa paremman vääntöjäykkyys ja alempi paino, perinteinen järjestelmä etujousitus ja Multilink-konfiguraatio taka-akselin ensimmäistä kertaa Civic. Riippuen maaliin, vaimennus tarjoukset elektroniikka, kaksi käyttötilaa, jotka tekevät siitä mukavampaa tai tehokkaampaa kuin tavallinen jousitus. että dynaaminen tila muutokset koetaan nykyistä suoremmin tukea ylläpitää kohtuullista mukavuutta.

2017 Honda Civic testi polttoainesäiliö 2017 Honda Civic Se on siirtynyt alle takaistuimet, menettämättä järjestelmä "magic paikkaa" mutta alentaa ajoasentoon ja painopiste. sisustus Se on perinteinen, vähemmän kulmikas linjat ja kojetaulun mikä mahdollistaa paremman käsittelyssä. Mitä laitteita voit valita 3 viimeistelyt eri nimillä riippuen moottoriin, mutta yllättävän korkea teknologinen rasitteita, koska paketin ajo auttaa Honda Sensing -Preventing accidents- vakiona kaikissa. Uteliaisuus on huomionarvoista, että lämmitettävät istuimet ovat vakio-. Honda ovat päättäneet antaa sen paljon laitteita kaikki versiot, jotka voivat vaikuttaa kielteisesti ottaen huomioon, että on monia asiakkaita tyytymään pienempään laitteita.

Honda Civic 2017 hintoihin

hinta alkaa 22140 euroa Comfort viimeistely kolmen-sylinterinen moottori ja 26880 euroa ja potkurin 1,5 litraa 182 CV ja esiohjattujen suspension monitoiminäyttöä 7 "johti valaisimiin. Aluksi sinulla on kampanja-alennuksen, mutta se ei ole vahvistanut määrää.