Testi: Skoda Octavia 1.6 TDI, tilaa tehty sedan

Skoda Octavia 1.6 TDI 105 hvSkoda Octavia 1.6 TDI 105 hvSkoda Octavia 1.6 TDI 105 hvSkoda Octavia 1.6 TDI 105 hv

Jos tarkastellaan skoda alue, Näet, että on vähän tavanomainen suunnitteluun omat mallit (ei jaeta sen Automotive Groupin: Citigo ja Rapid); ja paljon epätyypillisten standardien näissä Yeti, Roomster, Superb ja Fabia tuolloin edeltäjä vuonna 1999 lähes 4 metriä pituus, n suuri hyöty tänään. Myöskään ei ole merkki persoonallisuuden Octavia. Sinun tapauksessasi, jos ei niin asia muodossa, jos tekninen lähestymistapa. vaikka tekemisiä sedan syy ajatella voisit ottaa jopa D-segmenttiä (Passat, C5, Mondeo, jne), ensimmäisen sukupolven perustui kompakti alustan ryhmä (Golf ja nykyaikainen Leon ... ja se kaivattu toisen sukupolven Toledo) Ja toinen ja kolmas sukupolvi, joka käyttää Moderni MQB modulaarinen alusta joka myös jakaa nykyaikainen Golf ja León Uusi lakiehdotus (ja Audi A3).

Tässä suhteessa Octavia Se on aina ollut jotain muuta kuin kompakti sedan 3 tilavuutta jonkin verran Katso lisää, ei välttämättä parempia kuin Ford Focus, Volkswagen Jetta, Opel Astra, Renault Fluence (ent Mégane), jne, kanssa erillinen runko. Rakenne, saatavilla olevaa teknologiaa ja brändiajattelun, auto laatua edulliseen hintaan ja koko / space verraton markkinoilla. Ja kaiken sen, ykkönen tavoite liiton julkisen liikenteen.

Skoda OctaviaUuden sukupolven noudattaa samaa käsikirjoitusta, loogisesti päivitetty. Se kasvaa 9 senttimetriä ja sen 4,66 metriä pitkä, Jatka näyttää pakkaamalla salonkia ja D-segmentin, kun asumismukavuusolosuhteet tulee vielä ennen kaikkea. Mielenkiintoista, emme ole arvostaa hänen suurin leima parantaa sisätiloja, mutta jopa niin, hänen valtava tavaratila 635 litran todentaa Se on edelleen yksi suurimmista ja läpikuultava markkinoilla ja tämän katsoa kokonaisuutta minivans löytää jotain. Olemme valvota 100 litraa enemmän kuin uuden Mazda6 4,9 metriä pitkä ja on monipuolisempi, että valtava tila, joka mahdollistaa saavutettavuus leveä ovi.

Muutama viikko sitten sanoimme hienostunut Mazda6, joka ei ollut pelkästään moottoria, mutta sen 2.2D paras esitys, Octavia pitäisi sanoa, että Se ei ole vain käynnistyksen, mutta parhaimmillaan argumentti. Yllättävää on, että lisäksi varattujen jalka takamatkustajien tilaa Se on lähes yhtä suuri kuin saman Mazda 6: 81 senttimetriä ei kaikki aivan antamatta keskimäärin sedan. sisäkorkeus Se on yhtä antelias sillä parhaimmillaan ilman "ansoja" röyhkeästi jalkakäytävällä. Näyttää siltä, ​​taikuutta, koska se ei kanna vieviä takaylitys tai etuistuinten tuntuu joutuneita. Ennen huomaat yhtä kattava auto, ylempi kokoinen hengittää; itse sanoisin, että vain järkyttävä Insignia tuntuu laajempi.

Sekä ulkona ja sisällä, ei ole suuria tyylillisiä fanfaari, mutta korkealaatuinen käsitys ja näyttävyyttä. Paljolti täällä lähtevä Octavia Olen osoittanut, mikä hänen todellinen asema. Uuden näyttää tarkemman, Se on suuri toiminnalliset yksityiskohdat ja viimeistelty laatu, mennessä parhaista materiaaleista ja säädöt ja vaihtoehtojen luettelo verrattavissa parhaan sedan segmentin, tai toisin sanoin, melkein kuin muokattavissa Audi A4, palkkio viistoperä Volkswagen-konsernin.

Skoda Octavia 1.6 TDIjatkuva

Dynaamisesti tekin lähettää "vakavuus", Koska hyvin ratkaistu ja uskottava auto vaikka sen asema kompakti sedan suurempi toiveita. kantaesityksiä vääntö- akseli kustannuksella Multilink taka edellinen Octavia, yhteinen ratkaisu perusversiot VW-konsernin ja Dynaamisesti ole mitenkään huomattavassa huono puoli on tämä versio 1.6 TDi 105 hv. Joka tapauksessa, kyllä ​​olin yllättynyt tietyt kiinteys jousitus, että kun lähettää ryhti, löytää parempi tasapaino, jos vuoto paremmin pieni kuhmu. En tiedä, miten pitkälle menettää joitakin geometrian hallintaan takapyörän kanssa vääntö- akseli Se johtaa kovettua kaikki elementit suspension tehdä joitakin liikkeitä, pohdintaa joka tuli niin kommentoin tuolloin vastuussa Opel rehuun yksi Watt vääntö- akselin Astra: Yli geometrinen valvonta voitaisiin pehmentää suspensio ja siten saada ajomukavuutta.

En puhu siitä epämiellyttävä Octavia, mutta kaipaan häntä ottamaan enemmän hellästi painoa ja kävellä tämän julkaisun. Tai ehkä se johtuu lakien valmistettua kääntää nämä takuut dynaaminen litran tavaratila on Rahtikilojen. Joka tapauksessa, se on auto, joka on johdettu hyvin. Hyvä johtaminen, hyvä tuki ja hyvä kaarevia polkuja. Sinulla ei ole urheilu konnotaatio Focus alustan, tai ratsastaa laatu Peugeot 308, mutta se on esitetty läpinäkyvä tasapainossa niiden reaktioissa.

tämä versio 1.6 TDI heijastaa järkevyys Octavia. Tämä mekaniikka 105 hv Se antaa sinulle kaiken mitä odottaa Moderni ajaa lähde kuljettamaan. Ja ei ole sen Laadullisesti ja hienostuneisuutta sen ylläpidetään ja akustisen värähtelyn eristys. Tässä mielessä se tuntuu nykyaikainen moottori. Nykyaikaiset tuntuu niin mikä se on täysin alhaisilla käyntinopeuksilla. Hän haluaa työntää hyvin alkaa, kun laitat sen. Se on moottori suurta tunteita, mutta aina työntää ratkaisevasti. Hän uskaltaa kanssa 5th antelias että vain hän saa laiminlyödä moottorin nopeus alle 2000 rpm. Tämä johtaa meidät muistaa, että kun meillä on edelleen hyvä, oikea voima, huikea 6-vaihteinen vaikuttaa sen hieman suorituskykyä ja mukavuutta lopullista kehitystä, joka voi liikkua tiellä. Se ei tunnu ongelma taloudessa käyttöä, koska kulutus todennetaan Erinomainen: 5 litraa väliainetta Ne menevät pitkälle tiellä ja kaupunki hyvä stop-start säätää kulutuksen ankara olosuhteet liikennettä.

teknisen strategian Octavia Se palvelee laittaa asfaltilla lähes keskimääräinen kompakti sedan hinnalla. Kaavan näyttää ylipääsemättömiä ja erityisesti näinä aikoina. Laitteet Tämän väli- viimeistely pyytää enemmän, mutta voit sijoittaa joitakin mitä "säästät" ja joko hoitaja menetys rautatie, kosketusnäyttö tai suuntaava kaksoisksenonvalot, ja jätät Octavia sekä sisällön ja mantereella.