Mercedes GLC vs Volvo XC60: Mikä SUV on parempi?

Volvo XC60 vs Mercedes GLC: iso SUV kaksintaisteluVolvo XC60 vs Mercedes GLC: iso SUV kaksintaisteluVolvo XC60 vs Mercedes GLC: iso SUV kaksintaisteluVolvo XC60 vs Mercedes GLC: iso SUV kaksintaistelu

¿Volvo XC60 ja Mercedes GLC? Vaikea, hyvin vaikea päätös. Kaksi SUV voisi keuliminen nimesi kunnia rulla luokka, varmasti ne tarjoavat tason käyttäytymistä, irtisanominen ja poikkeuksellinen hienostuneisuus. Vaikka kehitys GLC johdettu Mercedes C sarjan farmari (perhe), Volvo on osapuolen foorumi XC90 ylivoimainen tämän uuden mallin, myynti tuotemerkin ja kasvaa nyt 5 cm edelliseen versioon verrattuna.

Meillä ei ole epäilystäkään siitä, että onnistuminen on varmistettu sekä SUV, Sillä sattuman varaan mitenkään kiinnittäen erityistä huomiota tänään hoidossa asukkaat, sekä laatu osista, kuten määrä mukavuutta parantavia varusteita sisällyttänyt vakiovarusteena. Mitään parempaa sitten tänään nähdä, mitä kukin tarjoaa aloittaa tehdä johtopäätöksiä.

Viimeisen saapua: Volvo XC60

Saapuminen Tämä täysin uusi versio Volvo XC60, paljon tarkemmin ja jossa on keskittyä yhä enemmän premium-, voit laittaa köydet epäilemättä saksalaiset valmistajat, erityisesti X3 se kestää kauemmin markkinoilla, mutta on jo osoittanut meille viime viikolla uuden sukupolven: klikkaa tästä tietää kaikki tiedot. Mutta voisimme ennen ja kasvot XC60 rinnalla Mercedes GLC, kyllä ​​ole vertailukelpoisia kaksi teho versiota: piti hyödyntää tulossa-ruotsalainen SUV, joka oli saatavilla vain variantti Diesel pysäytys alue, D5 235 HP AWD.

Volvo XC60 vs Mercedes GLCEli, Volvo XC60 se tulee liian pian käynnistämisen jälkeen tämä heinäkuun kanssa D4 variantti 190 hv. Saat omalta osaltaan pääsy versio alue, D3 150 hv etuveto, Joudut odottamaan kauemmin kevät 2018. Kaikki 2-litran neljän sylinterin. Siinä tapauksessa mercedes, kuten totesimme, saimme tähän versioon 200d 4Matic: Se on 2,2 litraa ja 170 hv. Lisäksi se tarjoaa 250D, Myös samalla arkkitehtuuria ja 204 hv, jättäen kuin yläpään 350d V6, 258 hv.

Joten he ovat sisällä

Sisäistä konfiguraatiota, Mercedes GLC tuntuu hieman karu, mutta se ei todellakaan ole. Itse asiassa, hallintalaitteet on kahdennettu näyttöohjaimista ja táctil- -no, kun taas Volvo XC60 on koottu lähes kaikki sen toimintoja kosketuspinnan 9 tuumaa. sisätilat on rajoitetumpaa GLC, koska niiden alkuperästä luokan C takaveto, vaikka rahtimäärät rungon on suurempi: Julkisti 550 litraa verrattuna 505 Volvo XC60. Joka tapauksessa, molemmat ovat tilavia ja Mercedes on tunnustettava, että on erittäin käyttökelpoiset muodot ja suuri sisääntuloportti. Lattian alla toinen piilotettu kuormatilan, hyvin käytännöllinen, ja lisäksi 140 litraa.

Suhteen käytös, Volvo XC60 ja Mercedes GLC on pätevyys epäilemättä maksamatta. GLC tarjoaa erittäin hyvän kulutuspinta ja erinomainen tarkkuus polkuja, vaikka meidän on selvitettävä, että meidän pienen kiertueen sekä Volvo XC60, jo varustettu ilma jousitus ja 20 tuuman pyörät, Se on esitetty jonkin verran kuivempi alueilla vahva heikkeni.

mercedes GLCTarjoamalla teho ja loogisesti XC60 D5 erottuu GLC näyttäviä lukuja, kun taas 170 hv Mercedes ovat hyvin tahallisesta. Jännitykset järjestelmä semiautonomous ajo Volvo, joka kykenee käyttämään valtatie lähes yksin. Lyhyesti sanottuna, mukavuutta ja tuntumaa ajo molempiin, mutta GLC se puuttuu hieman puhti. XC60 valuu yli voima ja tarkkuus. Koon ja suorituskyvyn ovat ihanteellisia kaikenlaiseen käyttöön.

Kaksintaistelu kolmella keskeisellä

hinta

GLC Mercedes 220D 4 Matic: Tämä ei ole edullinen, mutta laatu tarjotaan tämä SUV on erinomainen. Sisältää hyvän standardin laitteet, jossa säädettävä jousitus, koko ajovalot johti älykäs vakionopeussäädin nopeuden säätö, jne. Tämä versio 48575 euroa.

Volvo XC60 D5 AWDKalliimpi kuin kilpailijansa, mutta nauttii valtava teknologinen taakka, laadukkaat materiaalit, hieno viimeistely ... Todellinen vaihtoehto olisi yksi GLC 250d (alkaen 50600 euroa) ja 350d (alkaen 60975). Volvo on 56535 euroa.

Elämä laivalla

GLC Mercedes 220D 4 MaticErittäin mukava yleistä ja erinomainen viimeistely. Näyttö ja multimediaominaisuuksia Touch Pad järjestelmän, helppoa ja kätevää.

Volvo XC60 D5 AWDErittäin mukava, hiljainen ja runsaasti tilaa kaikille matkustajille ulospääsy. Sisustukseen välittää rentoutua.

käytös

GLC Mercedes 220D 4 MaticErittäin hyvä, se on ketterä, mukava ja tuntuu erittäin tarkka. Jousituksen asetukset eivät yllä tasolle ilman, mutta huomattavasti muuttaa käyttäytymistä.

Volvo XC60 D5 AWD: Erinomainen ilmajousitetun on korkeimmalla tasolla segmentti. Erittäin tarkka polkuja, ketterä ja helppo ajaa.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Testasimme Uusi Volvo XC60

Range Rover vs Volvo XC60 varmistamiseksi: niin ovat

Audi Q5, BMW X3 ja Mercedes GLC: mikä on paras SUV?