Testi: Skoda Scout 2.0 TDI-150 4×4, perehtynyt adventurousness

Testi: Skoda Scout 2.0 TDI-150 4x4Testi: Skoda Scout 2.0 TDI-150 4x4Testi: Skoda Scout 2.0 TDI-150 4x4Testi: Skoda Scout 2.0 TDI-150 4x4

Vaikka vuodesta 1999 Octavia perhe, nimeltään Combi, Se nauttii 4x4 versioita, vasta 2007, kun Tšekin tuotemerkin päätti käynnistää yksi crossover. Eli kaikkien neliveto ja korotettu runko -mainly erilaisilla lisäosilla korostaa sen esteettistä-Campero hengessä. Veto, joten "muoti SUV" sai hyvän vastaanoton ja vuonna 2009 palasi reedit on restyling toisen sukupolven. Ja kolmas myynnissä vuodesta 2013, Se oli vain ajan kysymys, enemmän tai vähemmän aikaa saapua Scout variantti, joka räjähtää lopussa 2014. Versio ensimmäistä kertaa maamme luopuu nimikkeistön Octavia Combi Scout pysyä kuivana. Markkinointi ongelma, mutta selkeä tarkoitus on asemoida ylitse muiden veljiensä, samoin osoittavat voimakkaat moottorit valittu alussa kaupallisen elämän ja sen kattava vakiovarusteena.

Skoda Scout 2.0 TDI-150 4x4siten, 2.0 TDI 150 hv kuuden nopeus manuaalinen siirto edustaa pääsyaskelen, kun taas edellä Diesel on sijoitettu yksi 2.0 TDI 184 hv automaattisella DSG dual kytkin ajettu ja silkkinen bensiinin 1,8 TFSI 180 hv DSG myös. Toukokuuhun tuo edullisempaa 1.6 TDI 110 hv, mutta sama varustetaso.

2.0 TDI 150, on paras yhtälö?

Kun 2.0 TDI 150 hv, verrattuna sen hypoteettista kilpailevien tarjousten erittäin hyvä suorituskyky, erityisesti kiihtyvyys, mutta koska se ei ole kevyt auto, joka on virhe neliveto, vaikka se on vähentänyt sen yläpuolella, jossa on Säästö 22 kg verrattuna edelliseen Scout lukujen mukaan meidän Ammatti- Centre ei ole kohtuutonta katsoa 2.0 TDI 184 hv, etenkin sisällyttäminen erinomainen DSG automaattivaihteisto, vaikka kaikki on lisäkustannus on 2400 euroa; alalla vaihtoehdoista menty. kuitenkin Manuaalinen vaihteisto on mukava ja tarkka, vaikka vivulla hieman pidempiä matkoja. Vakuuttaa suunta ja tarkkuutta sen etupäätä samalla, joilla on korkea runko Hän on menettänyt ketteryyttä. Silti se tarjoaa hyvät dynamiikkaa, suuri itsevarmuus ja sisältö flipflops elin, erinomainen pito renkaat Continental ContiSportContact3 puhtaasti asfaltti. Johon lisätään yksi tehokas AWD kautta moninormivastaanotin Viidennen sukupolven Haldex Pehmeä - nopeampi ja lähettää vääntömomentin taakse juna alusta lähtien ja joka sulautuu saumattomasti pysyvyys joka toimii elektroninen ero.

Se on potkuri tarkoittaa sen pehmeys ja joustavuus, vaikka sen kohinallisuus ei ole hyvin pieni. Se on nopeampi kuin edeltäjänsä, mutta ennen kaikkea paljon tehokkaampaa, koska puoli litraa kulutuksen vähentäminen maantiellä ja lähes 1,5 l / 100km kaupunki; asioita elektroniikka, Euro 6 ja tietenkin sisällyttäminen Lopeta&Aloita.

Tie- ja lika kappaleita

mennessä kenttä emme saa unohtaa, että Se on crossover, ole SUV, mutta tällä Scout voi rullata maastossa paljon hiljaisempi kuin 4x4 Octavia Combi. Salaisuus piilee sen suurempi maavara, joka kasvaa ansiosta 31 mm: n vaimennus, joka nousee; pidemmät jouset, vaimentimet ja uusi paksumpi kallistuksenvakain. silti hänen maavara on alhainen, alempi kuin SUV, ja pehmusteet polut ovat myös lyhyempiä kuin nämä. Erittäin mielenkiintoista on alustan suojaus, Muissa maissa sitä markkinoidaan vaihtoehtona huonot tiet. Sen puskurit ja pyöräkotelot mustaa muovia epätodennäköisemmin naarmuttaa kanssa oksat, mutta se on auto päästä pyöräilyreitti tai vakavia esteitä, jotka haittaavat rangaista heidän ventral kulmat ja hyökkäys.

Täyttä vakavaraisuus

Skoda Scout 2.0 TDI-150 4x4Hevonen sen ulkomitat välillä C segmentin osa sen rakennetta, kilpailijat koska golf Alltrack, León X-kokemuksemme tai Volvo V40 Cross Country, ja D, joissa mallien Audi A4 Allroad, Opel Insignia Maa Tourerin, Subaru Outback, Citroen C5 Cross ... analysoimalla sisällä saa unohtaa tätä tärkeä yksityiskohta. Siten osasto ei ulkoneva korkeus ja leveys verrattuna mallien segmentin C, mikä ylittää selvästi for jalkatilaa, sijoitus parhaita D. mutta sen näkyvin arvo on runko, että päihittää kaikki, saavuttaa yli 30 litraa Outback ja 85 suuri ja Passat Alltrack tai C5 Cross. Se tarjoaa myös yksityiskohtia hyödyllisiä, koska vedettävä koukut roikkuu pussit, ohjaa taittamiseksi istuimen selkänojaa vasten ja siten laajentaa kuormaus- pinnan (1040 litraa, kun taas ei ole tasainen, koska se on hieman vaihe) tai kattoluukku esitellä pitkiä tavaroita kuten suksia käytäntö. hänen portti, kerran avattu, sijaitsee huomattavan korkeudella, joten pienempi voi olla erittäin hyvä vaihtoehto käyttää sähkökäyttö (375 euroa).

loistaa ergonomia, useamman mahdollisuudet sääntelyn ja hyvin suunniteltuja säätimiä, jäävät aina käden ja ovat mukavat käyttää. Istuimet kerätä kehon hyvin, vaikka pitkät matkat, useiden tuntien jälkeen non-stop ajo, etsiä ulkonäkö väsymisen pikemminkin kuin jotkut sen kilpailijat. lisäksi korostetaan viimeistelty laatu, materiaalit, jotka tarjoavat hyvää läsnäolo ja kosketus, erityisesti verrattuna toisen sukupolven Octavia.

Valmiit, monia vaihtoehtoja

Scout on ainutlaatuinen, kaivon ruokitaan sen lahjoitusvarat sarjassa, jonka määrä lisävarusteita. Joissakin erittäin kohtuulliseen hintaan ja muita hieman korkea, koska pysäköinti hoitaja (1000 euroa) tai paketin bixenón ajovalaisimet ja taakse diurnal led (1040 euroa). Voisin luottaa monet uusimmat apujärjestelmien ajamiseen ja nähnyt heidän serkkunsa Volkswagen-konsernin MQB alustalla, kuten automaattinen jarrutus "Front Assistant" (300 euroa), The väsymys ilmaisin (40 euroa), avustaja Kaistavahti (390 euroa), The matkustajien turvallisuuden ennen lähestyvää onnettomuutta (155 euroa), The dynaaminen sääntely valonsäteen (195 euroa), The mukautuva vakionopeussäädin (690 euroa) ja jopa "Ajotoimintamuotoa" joka mahdollistaa näppäilyn vaihdella kaasuun, ohjaus ... Sillä suunnistus Se tarjoaa kaksi järjestelmää: "Amundsen" kosketusnäytöllä 5.8 "kuten radion vakiona, ja" Columbus "(1855 euroa), jossa on 8" näyttö, DVD-soitin, muisti 64 GB ja ääni valvonta.

Skoda Scout 2.0 TDI-150 4x4Sarjan on useita käytännön ratkaisuja, tuotemerkin nimeltään "Älykkäitä" tukena älypuhelin, jääraapalla jälkeen, kun polttoaine korkki, portatickets tuulilasiin, koukut verkkoja, astia heijastava liivi ja loputon laatikot, laatikot tai pintoja jättää kaikki erilaisia ​​esineitä .

Paljon

vaikka niiden 28700 euroa Me tuntua hieman korkea, on varmaa, että pitää hyvä hinta / tuote. 1.6 TDI alhaisempi loppulaskun sallii noin 1910 euroa -still ei Etuuspoh- hinnat, mutta se varmasti ei saavuta tasapainoa 2.0 TDI 150 hv. Alennus Nykyisen edistäminen on 1950 euroa, ja joihin viitataan edellä kuvion, jonka he voivat vähennä toinen 1871, jos päättävät rahoittaa osan määrän "Skoda Finance" että on yhä kilpailukykyinen. Mutta jos jätämme sivuun esteettinen taso, joka on lähes aina ratkaiseva, ei juurikaan enemmän kuin Octavia Combi 4x4 1640 euroa vähemmän kalliita; joka lähinnä ne perusteltuja eri puskurit, pyörä, peilit alumiinia ja tärkeä suojaava alhaisen riippumatta muiden laitteiden tiedot.

Ja tämä Scout enää suuri auto, kanssa kaunein uusinta teknologiaa ja pakkauksia, jota voidaan täydentää monipuolinen luettelo vaihtoehdoista, vaikka se on pois ihanteellinen hinta. Kuvan ja yksinoikeus, jotka johtavat maksamaan enemmän, mutta myös vaikuttaa menetys dynaamisuutta tai merkittävä suorituskykyä, jolloin siitä tuli kohtuullisen mielijohteesta.