Vertailu: Ford Mondeo 2.0 TDCi vs VW Passat 2.0 TDI DSG

Vertailu: Ford Mondeo 2.0 TDCi vs VW Passat 2.0 TDI DSGVertailu: Ford Mondeo 2.0 TDCi vs VW Passat 2.0 TDI DSGVertailu: Ford Mondeo 2.0 TDCi vs VW Passat 2.0 TDI DSGVertailu: Ford Mondeo 2.0 TDCi vs VW Passat 2.0 TDI DSG

Vain katsomaan segmentin salonkia sukkahousut miten hän viettää tahansa valmistaja mukana. paitsi valmistajat tunnustettu palkkio, Useimmissa tapauksissa niiden salonkia sukkahousut pass niiden parhaat tuotteet. Ja todellakin, te hahmottaa laatu ja luokka niiden malleja, joka vie sinut kyseenalaistaa lisäarvo, paitsi että pelaat jonka tuotekuva, näiden muiden jalo sedan tiiviste. Lisäksi rakentajat yleisvirkamiesten He ovat pelanneet hyvin temppu koko, pakkauksessa niiden salonkia, ilman siteitä tai sitoumuksia, jotka voivat vaikuttaa salonkia esimiehet, joilla ei ole tai ne ovat kaupallisesti empiirisiä niiden valikoimia.

Ford Mondeo 2.0 TDCi vs VW Passat 2.0 TDI DSGParas esimerkki tästä strategiasta on uusi Mondeo, joka jatkuu pysäyttämätön kasvun, koskettaa tämä sukupolvi käytännössä 4,9 metriä pituus. Sen mittasuhteet lopulta antoivat läsnäolo mahtava, kuihtuu tekee pahaenteinen BMW 7-sarjan edellisen sukupolven, jonka kanssa olen kohdannut meidän parkkipaikalla näinä päivinä. Voidaan kysyä, miten he jatkavat kasvuaan autoja ja näin ollen miten ne määrittelevät eri segmenttejä, sillä jotenkin suuruus tämä Mondeo voit tulla takaisin häntä vastaan, mukaan kommentteja olen kuullut kutsuen häntä iso (Ihmisiltä, ​​jotka myös on johtanut) olevan puoli sedan (Asiaton oleskelu, pysäköinti, päivittäinen käyttö, jne).

Arvioimatta, onko liikaa tai puutos tai alle koko on haitta Volkswagen He ovat saaneet tarpeekseen. tämä passat Se on ensimmäinen sarja 8 sukupolvet joka on lakkasivat kasvamasta (Jopa ilmoittaa 2 millimetrillä, yhteensä 4,77 metriä). Mutta ei passat luopuu edistystä kokoa ... sisustus. nyt niin akseliväli koska Mondeo, Hän contrives tarjota enemmän tilaa varten jalat kilpailija ja korkeampi runko kanssa pyörä of korvaaminen normaali molemmat.

valtava luola yli 600 litraa olemme vahvistaneet toisessa Mondeo kanssa vararengas (Vakio), olemme nyt kuutioitu 480 litraa, tilavuus, joka näyttää naurettavaa väitteet perheen sedan (545 litraa että passat, aina pyörä of korvaaminen tavanomainen). Ne eivät ole elintärkeitä mittauksia ja muita eroja, kun tuntemuksia, jotka hengittää molemmilla elinympäristöt ovat amplitudi.

nykyaikaiset laitteet

Ford Mondeo 2.0 TDCi vs VW Passat 2.0 TDI DSGEnnen kuin kerron miten siirtää kehoaan, kannattaa mainita, miten paljon ja miten niitä voidaan asettaa Mondeo ja Passat hahmottaa kuinka hyviä he voivat olla. Vaikka yli 6000 euroa vaihtoehtoja jokainen, en tiedä jos viesti näiden kahden yksikön palvelevat. Varmaa on, että hahmottaa viimeistelty laatu (parempi passat) Ja ennen kaikkea teknologinen taso Me huiman. Tämä on toinen kehittyvä argumentti, mutta ihmettelen hyödyllisyydestä järjestelmien tänään. En usko, että järjestelmiä tunnustus of signaalit of liikenne Ne ovat hyvin ratkaistu, kun usein on tulkittu väärin välillä signaalit ajorata, tiedottaminen pahuuden raja of nopeus. Toisaalta, järjestelmät of ylläpito of kaista En alkaa harkita niitä hyödyllisinä, mutta vain pitkiä tuntia ratissa ja hyvin merkittyjä reittejä.

Tässä tapauksessa passat mielestäni paras ratkaista. Järjestelmä näyttää ennakoida etenemisvaimennuksen, mikä viittaa pieni liikkeet of ohjauspyörä autocentric auto kaistallesi. että Mondeo, järjestelmä reagoi, kun se tuntuu aloitat tehostamalla valkoinen viiva ja marginaali on pienempi reaktio. Joka tapauksessa, jossa täyden huomion ajo, mielestäni häiriö ajoittain tuntuu ohjauspyörässä voi häiritä sinua (voidaan kytkeä pois), joten suosittelen sitä suuri ruteros pyörän. järjestelmät havaita mahdolliset törmäykset ja varoittaa meitä ja sitten hidas meille Jos me reagoimme usko sen on lopulta pakollisena osana, koska se on tänään ajonvakautusjärjestelmä. Olin tarpeeksi tilanne kaupunki, jossa Mondeo Hän on saavuttanut estää minua ennen kuin reagoida luottaa näiden järjestelmien käyttöä.

Olen tiivistää näitä pohdintoja pätevyyden uuden teknologian myös vedonlyönti satunnaisia valaistus antaa meille LED-ajovalot Mondeo ja Xenon-led sekoitettu Passat, paitsi kirkkaus, Myös niiden palkit ohjattu käyrä ja täydellinen automatiikka muuttuvat valot pitkien ja lyhyiden ja päinvastoin.

Dynaaminen la carte

Tässä vaiheessa, usko dynaaminen mekaanisia tai saat lisää vihjeitä siitä, mikä auto on kiinnostavampi. kanssa suuri jalanjäljet hissi ja vastaavia käsityksiä ajo (molemmat tuntevat valo, vaikka mittakaava Mondeo se ei ole), kilpailla ajomukavuus ja opastettu ja tilitys kaareva, että ne muistuttavat minua molemmille moitteeton. Tietenkin tässä tapauksessa, ei ole seurausta sitoutuminen kunkin mallin, sillä molemmat omistivat tyynyt varat valinnainen kanssa kolme tasoa kovuus päätät tahtosi.

Joka tapauksessa minusta tuntui vahvempi ja viritetty urheilu passat Mondeo Jos kuvaat hyvin vahva ja yhtä mukava ja tasapainoinen niiden tavoin Mukavuus ja Normaali. Lisävarusteena saatava muutos DSG Jos asettaneet passat askeleen edellä meidän Mondeo, pitämättä koneen käyntiin 2,0 TDCI 150 hv, vastaan 2.0 TDI myös 150 hv ja leikattu saman mallin (pehmeä, äänetön, progressiivinen, liuottimet, jne), mutta suorituskyky ja mukavuus. Siitä puuttuu valinnainen muutos powershift dual kytkin Mondeo koska DSG passat, Pitäisi varmaan vastata käsitys suurempi hienosäätö ja ilo Volkswagen.