Tesla Model X P90D: SUV todiste “muut” planeetta

Tesla Model X P90D, SUVperespecialTesla Model X P90D, SUVperespecialTesla Model X P90D, SUVperespecialTesla Model X P90D, SUVperespecial

Tesla Malli X vahvistetaan kaikki ennakkoluulot. Ne, jotka uskovat, että sähköautot ovat tulevaisuus, valmistajat tavanomaiset autot ovat taantumuksellisten että hidas edistyminen ja Elon Musk -physical ja yrittäjä cofounder PayPal, Hyperloop ... ja Tesla Motors on visionääri, ovat täällä argumentti niiden hyväksi niin paljon kuin ne, jotka uskovat Piilaaksossa ovat niin taitavia keksiä auton saada uuden älypuhelimen.

Ei ole olemassa yhtä pätevä kantaa Tesla Model X, mutta tämä yksinomainen testi voimme tarjota tietoa, että tulet arvostamaan sitä. Yksi asia on selvä: X Se on mahtava auto, mutta ei vain 131300 euroa se maksaa, The 539 CV joka kehittää, sen ovien avaaminen taittosiipivääristymää, hänen kosketusnäyttö pystysuora 17 tuuman niiden päivitykset tekniikat radio ja sen valtava kapasiteetti illuusio (vaikka sekin). Kuten kaikki X, sähkömoottori pyörittää etu- ja taka-akselin, niin että Tesla neliveto.

Tesla Model X, miten sielu minibussilla?

kaikki ovet Ne ovat sähkö- ja, riippuen kokoonpanosta, Ne avautuvat, kun hän lähestyi kuljettajaa. Pienissä pysäköintipaikkoja tai autotallit, varotoimenpiteenä, tee se puolitiehen. Jos kuljettaja nostaa heidät kaikki, sähköinen järjestelmä sillä pyritään, ja jos hän palaa pysäköidä samassa paikassa, avautuu automaattisesti ne kokonaan. Mikä on kiistaton, että Se päästää takaisin ilman mitään ongelmia. on olemassa kolme mukavat erillistä istuinta, kaikki säädettävä pituus sähköinen tilassa, jossa ei ole muuta vaihtoehtoa kuin taittaa. Joka valittaa, koska tämä ei ole oikea tapa kotiin ultra iso taulutelevisio, sinun on otettava huomioon, että todennäköisin asiakkaat Malli X on jo kotona jonkin aikaa, ja luultavasti käyttävät koko seinään.

Tesla Model X sisälläMainittakoon myös, että kaksi taitto paikkaa kolmannella rivillä aikuiset voivat majoittua ilman suuria epämukavuutta, kun taas paremmin lyhyillä matkoilla, ja kun ne ovat seitsemän matkustajaa autossa on vielä tilaa matkatavaroille, koska etukotelon alla Ei moottoria, vaan runko 187 litraa.

Kuljettajan ovi sulkeutuu automaattisesti, kun astut jarrun (tai, jos haluat, kosketusnäytön avulla, kuten muut ovet). Suuri tilan tuntua johtuu sekä panoraama tuulilasin matkustamossa on tyhjä, koska X Se keskittyy lähes kaikki toiminnot kosketusnäytöllä. Edes erillinen kytkin valot, mutta LED-valot ohjataan antureiden. Se vie aikaa asettaa kaikki valikot, ja vaikka olet Käytännössä ohjausjärjestelmä pystyy häiritsevää tarpeeksi. Toisaalta, näytön Touch toimii hyvin ja reagoi hyvin nopeasti. Lisäksi pystysuora näyttö tarjoaa Google Maps ja liikennetiedot reaaliajassa. Jos lasketaan kuinka monta kuljettajat ovat aina etsivät että tietoa matkapuhelimia, se on looginen asia on saada täysin integroitu nämä toiminnot autossa. kuitenkin päättynyt Ne ovat hieman erikoinen, tai toisin sanoin, hyvin huonompaa laatua sen kilpailijat palkkio... (e-tron Audi Q7, BMW X5 ja Volvo XC90 T8 40e mm) ja jopa yleisvirkamiesten. Tesla valmistautuu aloittamaan heti kun tunnet. Valitse asento "D" valitsin, Mercedes (kuten monitoimivivun aito antiikki olemassa vuodesta 1975). indikaattorin Se lupaa 375 kilometrin autonomia, jonka lopussa päivä on 346 joidenkin maltillisesti. Se riittää matkustaa. Puolessa tunnissa, nopea latausasema pystyy sisällyttää akku of ioni of 400 volttia tarvittavan energian matkustaa 270 km. Saamme hihna, nosta jalka pois jarrun ja X alkaa liikkua äänettömästi.

Tesla Model X, mutta onko se maastoauto?

Kuten kaikki SUV viisi metriä, Se kulkee ympäri kaupunkia joidenkin hankaluus. Tästä hetkestä on mahdollista aktivoida autopilotti (joka tässä testissä auto on saatavana entiseen versio 7.1). Se väittää etäisyyttä, jarrutus, kaarteissa nopeuksilla ja tekee automaattisesti. Ainoa ongelma on, että yksi ei aina missä haluat. Kun X polkee kiinteät linjat, kääntämällä kaistat sisältää oman polun tai selaat puolen sentin päässä pysäköityjen autojen, tunne, että antaa yksi on se, että siellä oli kuljettajan ajokortin juuri poistettu. Toisinaan järjestelmä kysyy pitää kädet ohjauspyörällä, mutta Malli X edelleen johtaa, jos et tee mitään. Valtatie asiat muuttuvat täysin ja autopilotti toimii täydellisesti.

Tesla Model XKuitenkin ajo itseään, vaikka autossa niin futuristinen kuin Tesla Model X, on paljon miellyttävämpi. Aina pidetty turvallinen ja on erinomaisen pidon, mutta koska sen korkea paino 2547 kg mitattuna meidän báscula-, ja käsitys, te epätäsmällisiä, taipumus ali- että selvästi avaa piirretään käyriä. Tässä osoitetaan, että ei ole niin helppo ohittaa isku vuosikymmenien kokemus ohjauksen ja alustan säädöt. osoite Tesla on keinotekoinen ja antaa paljon vähemmän tietoja, mutta useimmiten oikein, että malleja kuten Audi Q7 tai BMW X5.

Tesla Model X, kiihtyy Millennium Falcon

pyörillä 22 tuumaa, ilmajousitus reagoi voimakkaasti pienet epätasaisuudet. Lisäksi se tarjoaa suuren ajomukavuuden, joka myös edistää sen alhainen melutaso. impresses UPS jolla kaisla eteenpäin. Liikennevalot poistuessaan vaikutelman, että menet ulos takaisin napa. Jopa moottoriteillä, 180 km / h, suosittelemme kiristämällä niskan lihaksia ennen astumista kaasupoljinta.

Meidän testirata. Muuta aseman tila "urheilu" että "naurettava"Eli, "järjettömyys" (Vaatimaton summa 10900 euroa). Me kaasuttaa. Polttomoottorin, nyt pitäisi kuormituksella venttiilien ja säätöventtiilien, ilman ja polttoaineen sytyttää, työnnä männät alas, jotta pyörivät kampiakselin vaihde ja järjestyksessä, kunnes voima olivat pyöriin. Kehittäminen valtaa X kuitenkin toimii lamppu kytkin: painat sitä, ja mene. Vaikuttava asia ei ole 4,2 sekuntia Tesla vie saavuttaa 100 km / h, mutta välittömyys, jonka kanssa se tekee. Se antaa sinulle tunne siitä saanut osuma käynnissä AVE.

Kahden tai kolmen kiihtyvyyksiä, X vaalenee. Puhaltimet jäähtyä sähköjärjestelmä, ja mittauksen aikana polut kulutus kasvaa, kun taas akku pysyy kuivana jälkeen 100 km; pois noista 26,9 kWh / 100 km.

Tesla on avannut tavalla perinteinen tuotemerkkejä ovat vielä tutkia. plussat: Se on täysin käyttökelpoinen auto, ei tunne prototyyppi; Vastaan: että Sillä ei ole tarkkuutta dynaaminen joka on viettänyt monta vuotta valmistamaan autoja. Koko auto pyörii yhteyden, vaikka sen infoentretenimeinto järjestelmä vaatii hyvää sopeutumisaikaa / oppimisen hyödyntämään sen valtavia mahdollisuuksia.

Saatat myös olla kiinnostunut

Siten johtaa autonominen Tesla autoja yksin

Katot aurinkoenergian veloittaa Tesla

Tesla Model S P100D, nopein nopeus 100 km / h auto

Vertailu Audi Q7 E-tron, BMW X5 ja Volvo XC90 T8 40e