SUV Vertailu: Q2 Audi, Mercedes ja Mini Countryman GLA

Uuden Audi Q2 verrattuna Mercedes GLA ja Mini CountrymanUuden Audi Q2 verrattuna Mercedes GLA ja Mini CountrymanUuden Audi Q2 verrattuna Mercedes GLA ja Mini CountrymanUuden Audi Q2 verrattuna Mercedes GLA ja Mini Countryman

Kyllä, emme ole väärässä: Mercedes GLA (linkki Näet valikoima ja hinnat) On toinen liiga, pelaa ylemmän ura... Mutta olet lähettänyt tähän Kompakti SUV 4,42 metriä kauan? Emme vähennä Mercedes auto ilmeisesti Olen todocamino vähemmän kuin hyvin Audi Q3 tai BMW X1, mutta sen suurin heikkous on juuri tärkein vahvuus uuden Audi Q2 (linkki Näet valikoima ja hinnat) Meillä on jo meille: space kyytiin. Tai paremminkin, suhde asuttavuuden ja ulkoa koko.

Q2 Audi, Mercedes ja Mini Countryman GLA: tilaa

Ei, et näe tässä tapauksessa pienemmät Audi Q2 (4,19 metriä pituus) kuin aleneminen A1 pieni, mutta Suuremmat A3, malli tarkalleen 3 ovea, joka lattiassa ja taistelu, vaikka myös runko saa korkeus takana ja rahtikapasiteetti: heidän 405 litraa rungon teoreettisen ylittävät virallinen luku tämän Audi A3. Kyllä, itse asiassa, ei ole kultaa mikä kiiltää, koska äänenvoimakkuus luvannut Audin näyttää myös huomioida tila lattian alla, käytettävyyden tai ei mukaan vetopöytää on piilotettu siellä: todellinen tilavuus huomaamme on noin 300 litraa.

mutta myös 421 litraa lupaamaa Mercedes GLA pysyvät käytännössä 340 real, mutta lisävarusteen asentamista -Regulation tavaratila respaldos- kallistus, ansaita ylimääräistä litraa pitäisi saada pulasta. Mini Countryman (linkkiä näet valikoima ja hinnat) puolestaan ​​on Teoreettinen suuri kilpailija Audi Q2 (mitattu 4,11 metriä pitkä) Ja ainoa, joka tarjoaa, vaihtoehdossa, liukuva Takaistuimet 13 cm, voidaan konfiguroida runko välillä 385 ja 490 litraa lastin! Jälkimmäisessä tapauksessa, kyllä ​​lähes poistamalla takaistuimet: kolme teoreettista ja kaksi käytännössä hänen todellinen 130 cm leveä, mutta meidän on tunnustettava Mini Countryman, pienin kolmesta, sen monipuolisuus. Joko niin, viisi matkustajaa ovat kaikki nämä SUV väkijoukkoon.

Audi Q2 tilamutta kun istuu sisällä, Teillä on Audi Q2 enemmän helpotuksen tunteen jopa Mercedes GLA, jonka hyvä pystysuunnassa takaisin on saavutettu kustannuksella suhteellisen matalaksi paikkaa SUV; asento vaatii enemmän tilaa pituussuunnassa. Se on yksi strategioista seuraa Q2 saada helpotusta: ryhti "hallitseva" myös takaisin, vaikka ehkä liian pystysuora selkänojaa.

Q2 Audi, Mercedes ja Mini Countryman GLA: Alusta

Muista tässä vastakkainasettelussa, että kyseessä on Mini Countryman, joudumme SUV päivitetty vuonna 2014 sukupolven 2010. Ei käytetä, joten GBP alustan uusimman Uusi Mini tai BMW tai sen kolme voimanlähteitä jotka jo käyttävät muita malleja ryhmän. Audi puolestaan ​​on MQB alustan pohjan VW-ryhmän, eikä ainoastaan ​​rakenteellisesti, mutta myös sen sähköinen arkkitehtuuria, mikä johtaa täytäntöönpanon Audi Virtual Cockpit digitaalinen kojelaudassa, avustaja puoliautomaattinen pysäköinti, aktiivinen tutka toiminnon avustaja ajo hilloa on paitsi uusin yhteyden ansiosta kortti E-SIM integroitu, ei fyysistä: Audi haluaa olla johtava tarjoamalla reaaliaikaista tietoa.

mutta myös erottaa uuden Audi Q2, kohti alustan, iskunvaimentimet vaihtelevan kovuuden, Mini Countryman ristiriidassa nykypäivän -Kyllä ne tarjoavat muita mini nivelletty tältä pohjalta UKL- ei saatavilla Mercedes GLA. Vastineeksi, Mercedes SUV tarjoaa kolme suspension asetelmia muuttamalla paitsi säätöjä vaan etäisyyttä maanpinnasta: koskien mukavuus sarja-, urheilu Se on nopeampi ja leikataan 15 mm maavara; Off-Road kuitenkin lisää, 30 mm korkea, jättäen Mercedes GLA 164 yhteensä maaperän cm, enemmän kuin kaksi muuta mallia, vaikka molemmat yksi vaihtoehto, jos suhteessa standardiin vaimennus, on sen sivuvaikutuksia: liian alhainen, tai liian joustava roll. Voit myös hallita vähenee, mutta varokaa, tässä ei mallia erottuu juuri heidän off-road taitoja, vaan hänestä.

Q2 Audi, Mercedes ja Mini Countryman GLA: Tiellä

Aika lähteä olemme juuri puhuneet hyödyntää suspensioiden. Kynnyksellä uusimman sukupolven Mini Clubman, meillä on aito Mini kompaktissa ristiinviittauksina. ja vaikka Mini on aina ollut "ilmaiseksi", uhri hauska, ketterä, tehokas ja jopa omituinen tuntumaa ajo, uudet sukupolvet menettävät mallien tavalla, joka oikeinkirjoituksen vastineeksi parantunut eksponentiaalisesti hienostuneisuus ja ajomukavuus. Kyllä, Tämä Mini Countryman kuuluu aidoimman aikakauden Mini, jossa ihmisen ja koneen yhteys oli selvemmin kuin tänään. Se on auton niin luja ja nopea ohjaus, jossa ei ostentation liikkeen ja pystyy pyöriä hyvin nopeasti käyrien välissä.

Audi Q2 ja kilpailijatTässä joukossa kolme autoa, siellä selvästi kaksi päätä. Yksi on Mini.... ja toinen on Mercedes. Hän halusi ristiinviittaukset kompaktisuodattimella "käytön" kunkin tuotemerkin käytetään pääasiassa käsittelemään tätä Mercedes GLA teknisesti johdettu luokan, mutta 12 senttiä lisää. Ja se on, että alusta ja jousitus ovat yksi totta lahja mukavuussyistä Minulle heikko virta luokan amortiguación- kuivaneula, että tuuletin Et voi nauttia of ketterä kuin reaktiot se tarjoaa Mini Countryman Tai kuten Mercedes Class A- itseään eikä neutraaleina kuin uuden Audi Q2, joiden käyttäytyminen ja tuntuu Säilyttää melkein, melkein ei kätkee enemmän elektronisia tunkeutumisen kun samaa tahtia High päälinjat Audi A3 tulosteita johdettu : huiman tasapaino, tehokkuus ja turvallisuuden tunnetta.

Ei aivan kevyt tähän Audi Q2, ja nykyään tämä Diesel mekaaninen kokoonpano (2.0 TDI 150 hv ja pito Quattro), Mutta suuresti auttaa tuntemaan sellaisenaan osoitemuuttuja säde, vakio koko alueella. On myös merkillistä Q2 näkömukavuus sanoisin että jopa epätavallisia autoissa tämän kokoisessa: Verified omilla mittauksilla, yhteensovitus desibeleinä etuistuimilla hyvin ääni Mercedes GLA, Aina viite.

Q2 Audi, Mercedes ja Mini Countryman GLA: moottorit

Audi alkaa Q2, epäilemättä, mutta se on valtava valikoima, mutta ei ole vielä tehnyt virallista hintojen ja suorituskyvyn tiedot ja kulutuksesta useimmissa moottoreissa. Lukuun ottamatta pienempiä moottoreita -Tricilíndrico 1,0 TFSI bensiinin ja dieselin 1.6 TDI- tarjoaa kaikki neliveto sen muista kolme moottoria alue, yhteensä viisi, joka menee edelleen pitkin 2017. Vastaan ​​sIETE tarjoamia vaihtoehtoisia Mini Countryman, Mercedes GLA se rajoitetaan neljään, 45 AMG urheilu alennuksia. Sen työntövoimalaitteet tarjoavat, jossa on vain kaksi mahdollista yhdistelmää kaikkine neliveto 4Matic ... ainakin Espanjan markkinoita: 250 bensiinin ja dieselin 220D. Siinä tapauksessa 200d nyt meillä on (136 hv ja 7G-DCT 7 nopeus), Sen suurempi uppouma (2143 cm3) Ei tarkoita lisää tehoa ja vääntöä tämän ryhmän todistettu, moottorien vaan päinvastoin, mutta siitä huolimatta liikkuvat suuremman kompensoi monipuolisuutta se tarjoaa kaikki neliveto kilpailijoita paremmin kulutusta ja jopa kanssa samanlainen suorituskyky Mini Cooper SD maanmies All4 (143 hv) ja hänen räjähtävä kahden litran moottori -For tilaisuus liittyy muuttaa manuaalisesti.

On kuitenkin Audi Q2 joka ei tee merkintä tähän 2.0 litrainen TDI-moottori, joka näyttää enemmän tahtoa ja kiinni siitä, mitä on osoittanut viime aikoina VW Tiguan, Seatin Ateca ja muut mallit, jotka käyttävät sitä. Vastaan ​​Mini Countryman, se osoittaa myös jotain tarkempia, samalla kun vaihdelaatikko myös automaattinen S-Tronic kahden kytkimen 7 vaihdetta Se on selvästi nopeampi vastaa Mercedes GLA; toinen esimerkki, joka tasapaino ilmenee tämän uuden Audi Q2 lähes kaikessa. Jää nähtäväksi, millaisen roolin tehdä pienempiä ja vähemmän tehokkaat moottorit, enemmän kaupunkien kutsumus että 2.0 TDI, mutta mitä näyttää selvältä, että kilometrin meillä on kertynyt siinä, että Audi näyttää tehneen, ja hyvin, tehtävät.

Luxury SUVVertaileva, keskeisten

HINTA

Suora merkintöjä Mini hinta Audi Q2, myös halukas laittaa sinut pulassa oma alue: hintaero Q2 ja A3 Sportback vastaavat ovat sattumanvaraisia. Ja sinä, kumpi valitsisit? Puhuminen hinta, Mercedes GLA tehdään selväksi, että pelaamassa toiseen luokkaan. Se maksaa huomattavasti enemmän kuin kaksi muuta kilpailijat, ja myös yli luokan vastaava, kun kyseessä on testattavan moottorin 2800 euroa enemmän. Edullisin on siis Mini Countryman .... jos kysymys on välillä kompakti tai SUV tuotemerkit: niin se maksaa nykyaikaisin Clubman voit ostaa Countryman täydellä lukien veto.

LIFE ONBOARD

hyvänä täydellisempi Audi Q2 asumismukavuusolosuhteet, laatu, laitteet, ääni, mieleen käytön, näkyvyyden tai jousitusmukavuuden. mercedes GLA, välin, ei vedä sisällä rintojen koon, mutta se on Mercedes aito, korkea Wheeler, erittäin hiljainen ja ennen kaikkea mukava ja hienostunut. Auton hahmojen Erän on mini Countryman, Ei epämukavuutta, mutta jonka kanssa lisää "kytketty" tunnet asfaltin. Hyviä ominaisuuksia, mutta ylitti Audi ja Mercedes GLA Q2.

ALUSTA

Audi Q2 Se tarjoaa progressiivisesta säädettävä säde muuttuja vaimennuksen säätö. Se on viimeinen saapua, ja totesi sen paremmuus. 4x2, vääntö- akseli. 4x4 tarjoavat nopean ja tehokkaan kaikki neliveto. mercedes GLA johdettu luokan, jossa on laaja taistelu ja tiet. Se näkyy itsevarmasti, mutta asetukset ja tuning ei anna sinun olla niin ketterä kuten Audi Q2 ja Mini. maanmies, kyllä, se on edelleen sukupolvi takana uusi Mini standardin ilman uudistetun alustaa tai automaattivaihteisto 8 pyydykset Clubman, mutta silti aitoja, hauskaa ja tehokasta.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Testaamme ja mittaamaan uuden Audi Q2

Mercedes GLA kaikkia kilpailijoita maastoauto

Joten menee Mini Countryman