SQ7 Audi TDI, yritimme vaikuttavin SUV Diesel

SQ7 Audi TDI, ajaa tehokkain diesel maastoautoSQ7 Audi TDI, ajaa tehokkain diesel maastoautoSQ7 Audi TDI, ajaa tehokkain diesel maastoautoSQ7 Audi TDI, ajaa tehokkain diesel maastoauto

Määrälle tekniikkaa, joka vie Audi TDI SQ7 se melkein siltä, ​​että ollakseen konseptiauto. Vain nimi (ja hinta, 110970 €), On selvää, että se on top versio Audi Q7, nopein ja urheilua, mutta todella mielenkiintoista ei ole niinkään niiden dynaaminen suorituskyky ja tehokkuus, mutta miten saada ne.

Audi SQ7 käynnistää toissijainen virtalähde 48 V, jonka kompakti litium-ioni-akku sijaitsee alle runko. Mikä on?, Kysyt. Sen kanssa hän ruokkii sähköinen kompressori (Kuuluisa sähköinen turbo) ja järjestelmän aktiivinen tangot ajettu sähkömekaanisesti, jonka he ovat sen kaksi merkittävää uudistusta. Jos tähän lisätään neliveto Smart paljon, ilmajousitus mukautuva korkeutta, nelipyöräohjausjärjestelmä, Vektori tasauspyörästön ja keraamiset jarrut, Tämä on yksi vaikeimmista telineet ja todennäköisesti monet tehdään. Audi ei ole säästellyt resursseja luodessaan tätä 'Super SUV' niille, jotka etsivät eräänlainen asiakkaan joka arvostaa teknologiaa ennen kaikkea.

SQ7 Audi TDI biturbo moottori ja sähköinen kompressori

Kuitenkin todellinen päähenkilö Audi TDI SQ7 Se on moottori. Vaikka osa voimassa olevien V8 TDI, voimme sanoa, että on ennennäkemätön mekaniikka, koska meillä on aito kelloseppä työtä sen monimutkaisuus ja suoritusarvot. niiden 3956 cm3 Ne saavutetaan uutetta 435 hv ja Valtava suurin vääntömomentti of 91.8 mkg, joka on saatavilla vain 1000 rpm ja jopa 3250 kierrosta minuutissa. edellä mainittu sähköinen kompressori on vastuussa tästä saavutus, koska ensimmäisen muutamia kierroksia moottorin-ja enintään 10 sekuntia paineilman insufflatoiduilla Tärkeimmät Mekaaninen ahtaminen, joka koostuu kahdesta turboahtimet samankokoisia ja vaihtelevan geometrian kykenee toimimaan peräkkäin (ensin yksi, kun taas toinen on ei-aktiivinen) ja samansuuntaisesti (kaksi yhdessä, kun 2nd turbo alkaa toimia 2250-2750 rpm, ilman ensimmäistä turbo pysähtyy). Teho toimitus on hyvin lineaarinen ja välitön, jossa suurta voimaa tahansa järjestelmää, vaikka ei ole raivoa bensiinimoottoria ylempään cuentavueltas. 3000 rpm voimakas teho lisääntyy joka vastaa toiminnan aloittamisen toisen turbo huomata, iskee vasten istuinta ja tulee esiin on, kun kaikki mekaanisen lujuuden SQ7 Audi TDI, esitetty hyvin nopeasti vaikka sen mitat.

Audi TDI SQ7 Audi TDI SQ7 voi nopeuttaa 0-100 km / h vain 4,8 sekunnissa ja saavuttaa 250 km / h (Self-rajoitettu). Kaikki standardoimalla keskimäärin kulutus 7,2 l / 100 km, mikä vastaa CO2-päästöt 194 g / km.

monistaa urheilullisuutta, pakoputket sekä yksi-tyyppinen laite on asennettu Kaiutin-resonaattori- että muutetaan moottorin ääni jos kuljettaja valitsee dynaaminen tila, joka aiheuttaa potkurin V8 4 litran muistuttaa tyypillinen "Muscle autojen amerikkalaiset kun kuuntelet auton ulkopuolelta. Ilman tätä järjestelmää, moottori on tuskin kuultavissa ja sisällä ylellinen sisustus hiljaisuus vallitsee.

molemmat osallistujat ajo (24 asettaa yhteensä) kuten ajotilaa (nosto / maastossa, Allroad, tehokkuus, mukavuus, auto, dynaaminen ja Individual) Ne ovat samat kuin tavanomaisessa Audi Q7. Yllättävintä on, että vaikka tiellä dynaaminen, joka on vahvempi, sillä saavutetaan korkea ajomukavuus, ja että johtava urheiluvälineyhtiö muoti auto kääntyy lähes tasainen ja hyvin vähän aliohjautuvuuden, nopeudella läpi käyrän sopimaton SUV. Kunnes me ylittää rajoja kehyksen ei epäillä painoarvoa, kuten inertian camouflages erittäin tehokkaasti ja välittömyydeltään reaktioita on merkittävä. Yhdistelmä niin paljon keskittynyt dynaamista tehokkuutta järjestelmissä käynnissä samaan aikaan, kaukana jolloin ajaminen on keinotekoinen, he ottavat pois työstä ja saada suurta tarkkuutta aina, hyvin neutraali reaktioita ja helppoa, vaikka menet kynnysrajan renkaiden pitoa. Kyseessä on siis arvoinen edustaja perheen S of Audi, pitämällä kaikki käytännöllisyys, avaruus ja kehittyneet laitteet löydämme välillä Audi Q7.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi

Audi Q1 ja toinen Q tulossa

Dieselin veden ja ilman

Audi S6 ja Allroad Quattro RS 6, hienoimmat ja voimakas