Ford Mustang Convertible 5.0 V8 avoauto laukkaa tilassa

Ford Mustang avoauto V8 kuvinaFord Mustang avoauto V8 kuvinaFord Mustang avoauto V8 kuvinaFord Mustang avoauto V8 kuvina

onneksi Uuden Ford Mustang vain muuttaa imagoaan ja aina lähestymistapa, eikä sen mitat mutta se on auto paremmin ajat ja se ei ole ihme, että allekirjoittaminen soikea on päättänyt markkinoida sitä Euroopassa.

tästä Ford Mustang Convertible 5.0 V8, valvontaansa visio, että sinulla on, että nenä ei lopu koskaan. Auto on erittäin suuri, mutta helpompi käsitellä kuin miltä se näyttää kaupunkiliikenteessä, muun muassa ansiosta riittävän korkea pysty valvomaan, jolloin melko hyväksyttävää näkyvyyttä. Huolimatta valtava koko, ajo Näissä olosuhteissa on ihan kiva. Ei ole yllättävää, ohjaustehostimen on erittäin kevyt Cityssä tilassa, moottori on sileä vastineessaan ja on aina valmis työntämään voimakkaasti, kun vaihteiden on erittäin tarkka, nopea ja onnistunut puhaltamaan ranne.

Ford Mustang on saatavilla tavallista 5 litran V8 ilmakehän sopivasti päivitetty, myös uusi nelisylinterinen 2,3 litran turbo EcoBoost. että kun olemme valinneet tehokkain moottori, myös avoauto kehon, varmasti kaikkein viihdyttävä ja houkutteleva. Tältä osin on huomattava, että jälkimmäinen on ajokuomu sähkökäyttö Puoliautomaattinen, melko helppokäyttöinen ja tarjoaa täydellisen istuvuuden. Vaikka runko kulkee ja 408-332 litraa asumismukavuusolosuhteet sisällä on sama kuin suljetussa versiossa, jossa kohdataan takaistuimet ovat täysin hyväksyttäviä,, kun ainakin etuistuinten pääse liukumaan liian taakse.

moottori Ford Mustang Convertible V8 paitsi kuulostaa hyvältä, Lisäksi se tarjoaa vangitseva suorituskyky; vastaa vaikuttava johdonmukaisuutta ja erityisesti alhainen keskialuetta, kun taas korkea venytys helposti 6500 rpm, joka on nopeus, jolla ne saavat 421 CV valmistajan ilmoittamien. Lisäksi, vääntömomentti luvut kehittyvät erittäin korkea koko kierroslukualueella, jolloin voit vetää joitakin kehitystä laatikkoon tarpeeksi kauan muutoksia, erityisesti kuudes vaihde, pelkistysasteella 55,7 km / h 1000 rpm, on suunniteltu säästää bensiiniä vakiinnuttua pyörän valtatie nopeus.

Ford Mustang V8 Convertible Ford Mustang Convertible V8 Se on erittäin nopea auto kun tie pyörä. Nopein polut ovat hänen suosikki alueella, jossa voi myös nauttia mukavuus melko korkea ja harvinaista urheilu race, suspensioina hajotettiin melko tehokkaasti epäsäännöllisyydet yritys. Erityismaininta taakse, koska uusi Multilink järjestelmän on paljon tehokkaampaa kuin jäykkä akseli vetusto ratsastus malli edellisen sukupolven. Yllättävän hyvin ford Mustang se vetoaa kaarteissa ja että tässä versiossa Vaihdettava on valinnut idiootit suhteellisen pehmeää suspensio, joka määrittää teeter melko korostunut voimakkain kannattajia. Silti amerikkalainen urheilu näyttäviä Se lähettää paljon luottamusta ja on melko hallittavissa jopa kaikkein mutkaisilla teillä, jossa sen paino ja valtava mitat eivät näytä vaikuttavan hänetkin. Tunne ratissa ei saa ajo urheiluauto rotuun, ainakin standardit että Euroopassa liikkuvat. Se on kuin ajaisi laiva kuitenkin se toimii vaivattomasti; Ei ole yllättävää, moottoritehoa on hyvin johdonmukainen koko ajan ja auto palvelee varsin tarkasti ja kuuliaisuus ehdotukset, jotka on tehty pyörän. Kyllä, Ford Mustang Convertible V8 Se on melko alas käyrät, enemmän kuin toivottavaa, mutta silti tuet ovat vakaita ja melko hyvässä kunnossa polku.

Vaikka monet hevoset ja kesy tarpeeksi pitämään kiloa, progressiivisuus ja aatelisto on hallitseva huomata aina kuvattaessa suurimmalla. Etuakseli on hyvin yhteensopiva, kun taas taka taipumus ryömiä kun ylittää kaasupoljin, mutta reaktiot ovat hyvin ennustettavissa, ja hevoset annostellaan hyvin, kun taas jarrut ovat voimakkaita ja tukea ilman kysymys vaativin hoito. Progressiota reaktioita on täydellinen ja vaikka merkki-off-ajo tukia, järjestelmä on aina uhkavaiheen ryhtyä toimiin ja estää tilanne "desmadre" liikaa. Ei ole yllättävää, että Mustang tulos hauska ja helppo ajaa, kun taas sen tehokkuus voidaan kuvata merkittävä.

Ford Mustang V8 Convertible Se on erittäin kattava laitteet sarja, mutta voidaan asentaa € 2700 Premium palvelupaketin, joka sisältää muun pyörät 19", stereokaiuttimet kaksitoista, pysäköintitutka, selain, lämmitetty ja tuuletetut istuimet jne Istuimet voidaan myös korvata Recaro urheilu muotoilu, joka maksaa 1900 €, joka tämä yksi mielenkiintoisimmista vaihtoehdoista. Kaikki tämä, loppulaskun on alle € 55,000, joskin on muistettava, että alle € 40.000 voimme olla Mustang autotallissa. Nyt amerikkalainen unelma voi olla saatavilla monille.