Ensimmäinen testi: 2015 Audi R8

Ensimmäinen testi: 2015 Audi R8Ensimmäinen testi: 2015 Audi R8Ensimmäinen testi: 2015 Audi R8Ensimmäinen testi: 2015 Audi R8

Kukaan ei katkera makea sanomatta mitään tiedät jo, että Uuden Audi R8 on parempi kuin viimeksi kaikessa ja haluaisit olla se, mutta et voi kuvitella, mitä on suuri harppaus jonka hän on johtanut kaikissa osissa. Se oli auto näyttäviä kauneuden ja joka ei ole muuttunut. Edellä käytös oli lähempänä Gran Turismon että superauto. Nyt Gran Turismo mitään ja silti on mukavampaa. Ajettuamme vaikutelman, että olen jättänyt Audi on muuttanut suuntaa tästä autosta, Se sattuu olemaan hyvin nopeaa ja näyttäviä näyttävästi tehokas, ikäänkuin se osoittaisi Maranello joilla ei ole mitään kateutta. Audi on pitkä matka R8 saavuttaa tunne, joka pystyy lähettämään tahansa Ferrari, ei ole aloittaa sitä tuntea sen, mutta suhteen tehokkuus ja dynaamisuus ovat jo saavuttaneet niitä ja pian saamme tietää, onko ne ovat läpäisseet niitä tai ei.

Audi R8 2015kehittäminen toisen sukupolven Audi R8 nolla peli ollaan täysin uutta huolimatta jakaa joitakin ulottuvuuksia, kuten taistelun. Sukupolvi sitten siellä oli paljon Lamborghini Gallardo Katu ja joka pakotti Audi olla "sidottu" joissakin suhteissa, kilpailu esimerkiksi. Ennen se oli tien auton uudempi versio rodut, jotka voivat kehittyä pisteeseen. Nyt kilpa ja kadun syntyivät pari yhdessä Lamborghini Huracán, ja molemmat R8 koska R8 Plus ja R8 LMS, ja he ovat yhdessä kehittäneet -comparten 50 prosenttia pieces-. On uuden tehtaan Bollinger Höfe, jossa 400 työntekijää valmistavat R8 Käsi niiden vain kolme versiota.

R8 on alumiinia, jossa on runko painaa 200 kiloa vähemmän kuten edellä ja on 40 prosenttia jäykempi. Avain on käytetty enemmän alumiinista suurempi määrä hiilikuidun keskeisiä alueita. käyttää sama V10 kaksi voimaa, joka on sovitettu sportier käytön ja, samaan aikaan ekologinen. Se on kaksinkertainen ruiskutusjärjestelmä, muuttuva venttiilien ajoitus imu- ja pa- selektiivinen irrotus sylinterien Start / Stop, ajo kynttilä ... He onnistuvat säästää 10 prosenttia kulutuksesta lisäten samalla suorituskykyä ja tietenkin se täyttää vaaditut EuroVI.

540 tai 610 hv, kaikki V10

Se on saatavana kahtena eri versiona, normaali, jos tämä voidaan kutsua niin, jossa 540 hv, ja bonus 610 CV. Kummassakin työnnetään ikään kuin ei huomenna; Porsche 991 Turbo S patadón antaa sinulle takaisin kaasuläpän R8 V10 Plus 200 kg sijoitettu selällään Siirtyessään 1000 lähes 9000 kierrosta. Lopussa, jalo tunteita parillinen tai äänen tunnelmallinen V10 ylitetään vain V12. Mielestäni menestys, joka on päättänyt pitää V10. Jonkun tulla ja kertoa, että parempi on 6-sylinterinen 8 näyttää, mitä tietoja on hieno, koska vaikka mitä voit todistaa, mutta ilo ison moottorin muun muassa mekaanisia kosketus, äänen tai kokonaisvaste ovat selvästi yli, joko tyhjäkäynti tai punainen vyöhyke. Se ei ole romanttinen, se on todellisuutta. Voit vaihtaa ääntä menee kauneudesta herkullisen tahmea puhaltaa -painiketta. Pidät siitä, mutta ei niin paljon lähistöltä.

Audi R8 2015Jokapyöräveto on uusi monilevyinen tasauspyörästön vesijäähdytteinen. Valettu voi olla jopa 100 100 jokaisella akselilla. Osoite on aktiivinen ja vaihteleva magneettinen suspensio. Kaikki on kehittynyt ja sovitettu valittuun konfiguraatiossa asemiin Comfort, Dynaaminen tai yksittäisiä, ja suorituskyky -painike ominaisuuksia Kuiva, märkä tai lumen (Kuiva, märkä tai lumen). Jos aiot R8 mukauttaa kuhunkin tilanteeseen. Jarruja ilmanvaihto teräs, rei'itetty ja liuska paremman jäähdytyksen. Valinnainen -standardin siellä Plus-levyjä carbocerámicos.

Ajo tämän auton normaalissa tai nopeasti on helpompaa kuin ennen. Se on selvästi enemmän oppivainen kadulla asiana mukavuutta, vaikka valita Plus. Koko hytti on kuljettaja suuntautunut, päähenkilö. Minusta on hämmästyttävää visuaalista linjaa, joka on onnistunut, kaikki tärkeimmät hallintalaitteet ohjauspyörän ja helppolukuinen ruutuun konfiguroitavissa ja täynnä tietoa. Jos haluat mennä nopeasti asia on jo vaikeuttaa puhtaan kysymys nopeudesta, koska hän juoksee paljon. Jää oppivainen mutta kaikki tapahtuu niin nopeasti, että sinun täytyy olla hyvin varovainen. Kuiva asennossa "manettino" (Anteeksi herra Enzo) moottori villiintyy, ja eroja vaatimalla ja kova jousitus, eli kilpa tyylikäs laakeri.

Onko se myynnissä. Se on erittäin kallista, jos vertaa nykyisen tilisi ja ei ole paha hinta, jos tarkastellaan Italia. mennessä € 191870 on normaali ja 214870 € Stratosfäärin Plus.