Audi Q2, Mini Clubman ja Ateca Istuin: Kumpi on parempi?

Vertailu: Q2 Audi 2.0 TDI, Mini Clubman Cooper SD All4 ja Ateca Seat 2.0 TDI 4DriveVertailu: Q2 Audi 2.0 TDI, Mini Clubman Cooper SD All4 ja Ateca Seat 2.0 TDI 4DriveVertailu: Q2 Audi 2.0 TDI, Mini Clubman Cooper SD All4 ja Ateca Seat 2.0 TDI 4DriveVertailu: Q2 Audi 2.0 TDI, Mini Clubman Cooper SD All4 ja Ateca Seat 2.0 TDI 4Drive

Testereiksi auton, joka päivä kohtaamme asemaan, jossa hän vastaamaan useisiin kysymyksiä siitä, mitä auto on parempi. Ja me, kuten aina corseted analyysissä segmenteittäin ja luokat, huomaamme päivittäin, että ostaja, useimmiten tällaista eroa ei ole olemassa. Hanki uusia autoja ja muotoilu (Kuten se tai ei), ja etenkin lopullinen hinta, ne ovat arvot lopussa tekevät eniten osto altaat. Yhteensä lukuun ottamatta aivan erityisiä tarpeita, matkustaa suurimman osan ajasta miehittää vain etuistuinten tai korkeintaan kaksi matkustajia takana, se palvelee mistä apuohjelma sedan edustus. niin Tänään rikomme kliseitä ja edessämme vertailun kolme autoa muodikas a priori hyvin erilainen ... mutta ei analysoida molempia.

Paljon ovat pyytäneet viime viikkoina Audi- ja Seat Ateca Q2. jopa joka on parempi. Ensimmäisiä toimenpiteitä vain 4,20 metriä, joten se uusi kaupunkien SUV Audin; kun taas jälkimmäinen lisää sen mitat 4,36 metriä kattamaan tarjonnan ja kompakti SUV. Kuitenkin molemmat, vaikka selvä ero livability tavaratila ilmeisesti hyväksi Seatin Ateca, Ne alkavat samasta MQB alustan VW Group ja he jakavat monia osia, kuten moottoreita, vaihteistoja, siirto ... Ja sitä paitsi, He maksavat saman: Korkeampi versio analysoi tänään 2.0 TDI 190 hv neliveto ja 7 automaattivaihteistolla, huomata, että Audi maksaa 36880 euroa ja Istuin, 36750 euroa. Ja jotain vastaavaa tapahtuisi jos menemme TDI 115 hv emäksen: Yli 27000 Q2 ja vajaat 26000 Ateca.

Mutta tämä kaksintaistelu kahden auton muodikas ja tarpeeksi houkuttelevia, Nyt lisätään kolmas: uusi Mini Clubman, joka tarjoaa myös SD diesel version 190 hv, 8-nopeus automaattivaihteiston ja kantaesittänyt nyt myös AWD All4. kanssa 4,25 metriä pitkä, Totta, se ei ole SUV kuten sen kilpailijat, mutta se on ensimmäinen Mini Varsinainen tunkeutumisen kompaktiluokan markkinat ... ja kustannukset täsmälleen sama! Itse asiassa, muut 36000 euroa ja kunnollisen perheen tila on erittäin mielenkiintoinen malli vaihtoehtona. Joten vastakkainasettelua tarjoillaan.

Vertailun Q2 Audi, Seat ja Mini Clubman AtecaEhkä voit ajatella tämän lyhyen listan että 36000 euroa ovat paljon rahaa Mini ... mutta juuri paljastunut, että on olemassa paljon auton rahaa. Jos sinulla on toinen muoto, Clubman ei ole paljon pienempi runko kuin Audi Q2, Vaikka onkin totta hänen kaksinkertaisen saranoidut takaluukku ei aina hyödytä työmäärää. Kuitenkin takana löydät enemmän jalkatilaa... ja myös edessä voit matkustaa enemmän arkistoida. Q2 korkeus vain hyödyntää ... vaikka puhumme käytännöllisyys ole epäilystäkään, etteikö Seat Ateca kulkee kaksi sekä sisäistä mukavuutta kuin boot joka lisää käytännössä 100 litraa enemmän kapasiteettia kuin sen kilpailijat.

Q2 Audi, Seat ja Mini Clubman Ateca: Käyttäytyminen

Kuitenkin, tulee analysoida dynamiikkaa, niin mukavaa on tilaa Ateca Seat ja Audi Q2 mukavuutta... kuten dynaaminen kapasiteetti Mini Clubman. Kun taas kaksi SUV näyttää hyvää käytöstä, mutta lennellä enemmän kaareva, Mini on huomattavasti ketterämpi. Ja se on tunne, että ei ainoastaan ​​tarkistaa mittaukset kaikkien testien suljetussa piirissä, mutta vaikka kolme pyörää kanssa tien. Enemmän spontaani, vain vähän liikettä kehon huolimatta Mini, joka on saavuttanut liikkuvan mukavuutta ja tarkka ohjaus, johtaa Kompakti tehokkain. Ei ole epäilystäkään siitä, että Audi ja Seat Ateca Q2 kaksi mallia myös käyttäytyvät erittäin helppo ja erittäin ketteriä verrattuna niiden kilpailijat korkein elin, mutta erityisesti Ateca Istuin voi piilottaa rehevissä tila, joka on täysimittainen maastoauto.

Tulee suoraan testata Ateca Seat, saimme tänään versioon 2.0 TDI 190 hv AWD markkinoidaan vain 4Drive, DSG ja Xcellence korkea viimeistely, jonka budjetti ensimmäinen. Ja meidän on pidettävä mielessä, että sen 36000 euroa ei ole niin paljon ... jos ajattelemme VW Tiguan identtisillä versio ja jakaminen ylittää vähintään 4000 euroa. Kuten sanoimme Minin kanssa, Tämä auto tarjoaa paljon Ateca for että rahaa, eikä vain avaruuteen, mutta myös by liikuttelu ja jopa alustasta pystyy tarjoamaan laadukasta liikkuvan edes jää yksi säätyvä iskunvaimennus, joka ei tarjoa. Kyllä se on sen sijaan täysin ladattuna ja tie ei ole hyvässä kunnossa: siksi Ateca hämmästyttävää kuin laiva kovassa merenkäynnissä, vähentämällä mukavuutta.

Q2 Audi, Seat ja Mini Clubman AtecaJa puhuminen tällä kertaa jarrut, On myös syytä korostaa, että Ateca Istuin vaste ei ole yhtä hyvä kuin Audi Q2 ja Mini Clubman. 100 km / h tarvitsee enintään 3,7 metriä lopettaa saavuttaen 7 metrin mittaamalla 160 km / h ... nopeus ja kyllä, selvästi laiton. koko ja paino siirtyy laskun Ennen kaksi pienempää kilpailijat, kuten Myös kulutus. Tietenkin ero tässä on hyvin pieni ja korvaisi: vain 0,2 l / 100 km on viettänyt Ateca Seat tie, joka ei voi olla erottavana tekijänä hankinnassa.

Syötetään arvo ja Audi Q2, muutamia vastalauseita sovittaa korosta käyttäytymistään ja mekaanisen vasteen. hänen teho leviää enemmän kuin Ateca Istuin pienemmän kokonsa ja vähemmän painoa, ja meidän on tunnustettava, että moottori / asettaa muutos on tehokkain. hänen DSG tuntuu erittäin nopeasti, kun taas Quattro veto nyt myös kokevat Q2 paitsi paremman pidon lisäksi myös suspension parempi mukavuus. Ja kaikissa neliveto versioissa tämä SUV on sitoutunut multi-link taka-akselin sijaan vääntöväsymislujuuden akselin etuveto versiot. hyvin On myös erittäin mukavaa saavuttaen tarjous Q2 jos lisäämme sen säätyvä iskunvaimennus (Kyllä Audi voi tarjota jotain vähemmän kuin 1000 euroa).

johtopäätös

Q2 Audi 2.0 TDI Quattro: N ollessa kuten tavoite, meidän pitäisi sanoa, että vertailevassa Q2 voittaa. Vain osoittaa heikkouksia, ja vastineeksi on monia vahvuuksia: se on mukavin, on hyvin tehty, tarjoaa erinomaiset jarrut ja mekaanisen vasteen.

Ateca Seat 2.0 TDI 4Drive: Ateca Seat selvästi johtaa vastakkainasetteluun jos mitä tarvitset on suurin mahdollinen tila. On lyömätön tällä kompakti SUV. Sen moottori on myös kiitettävä, on mukava ja ketterä jos edessä kilpailijat kokonsa ja mitat, mutta näiden vertailutietojen vain pyörtyminen heikommassa jarrut ja vastauksen runko vähemmän tasapainossa sen suurempi paino ja tilavuus.

Mini Clubman Cooper SD All4: Mini Clubman vaakalaudalla veisi jos etsimme ketterä ja auton luonnetta. Tilaa ja ajomukavuus on todella jotain voisi olla parempi, varsinkin kun verrataan kahta SUV, mutta se on dynaamisempi ja innostava ajaa. Nyt jos vain haluat mukaan omaan makuun.

TEKNISET TIEDOTAUDI QUATTRO 2,0 TDI Q2SD All4 Mini Cooper CLUMBANATECA 2.0 TDI SEAT 4DRIVE
moottori1,968 cm3 / 4 sylinteriä1,955 cm3 / 4 sylinteriä1,968 cm3 / 4 sylinteriä
tehoCV 190 mistä 3,500rpmCV 190 mistä 4,000rpmCV 190 mistä 3,500rpm
suurin vääntömomentti40.8 MKG alkaen 1900 rpm40.8 MKG alkaen 1750 rpm40.8 MKG alkaen 1500 rpm
Kiihtyvyys 0-100 km / h7,3 s7,2 s7,5 s
maksiminopeus218 km / h222 km / h212 km / h
keskikulutus5,0 l / 100 km4,9 l / 100 km5,3 l / 100 km
Pituus x leveys x korkeus4,19 x 1,79 x 1,51 m4,25 x 1,80 x 1,44 m4,36 x 1,84 x 1,60 m
runko405 l360 l485 l
hinta36880 €35800 €36750 €

Saatat myös olla kiinnostunut:

Peugeot 3008 vs Istuin Ateca, mikä on parempi?

Audi A3 vs Mini Clubman, mikä on parempi?

BMW X1 vs Istuin Ateca, mitä voittaa?