Vertailu: BMW 120D vs Volkswagen Golf GTD

Vertailu: BMW 120D vs Volkswagen Golf GTDVertailu: BMW 120D vs Volkswagen Golf GTDVertailu: BMW 120D vs Volkswagen Golf GTDVertailu: BMW 120D vs Volkswagen Golf GTD

Ottaa kynä ja paperia, koska Jos haluat tehdä itse 120d kuvaksi ja kaltaiseksi Golf GTD et voi laiminlyödä pari yksityiskohtia. Kyllä, tarkoitan useita vaihtoehtoja tehdä standardin nopeasti 120d tässä tapauksessa, jossa on automaattivaihteisto, koska niiden kilpailija tosi urheilu. Mielestäni se on yksi kriisipesäkkeisiin edessä Osto: BMW malli sinulla on vaikkapa Alusta asetustasoa. Saatat nähdä etu siinä, mutta tosiasia on, että vuonna Golf GTD, VW voi allekirjoittaa kaksi tehtävää kerralla. Erittäin mukava kompakti jopa 18 tuuman pyörän alkuperää, herkullinen muutos, moottori tai valmiina ja yhdessä Neuvoisin autoa edes joka ei tavoittele urheilun tarkoitukseen, vaikka on selvää, että tämä rooli paras tekee toisen Golf tai sama kuin BMW 120D tulee alkuperää.

BMW 120d vs Volkswagen Golf GTD

120d olisi siis kengän, jossa on vähintään 17 tuuman vanteen osa -misma pyörän sillä perusteella, että Golf 18"- vaihteleva suunta ja sport jousitus kuten golf, myös sinulla on jokin pilotado- tyyppiä. Vamma on, että lakkaa olemasta erittäin mukava auto tulla jotain kuivaa, paljon enemmän kuin GTD missään tilanteessa, mutta silti yksi toinen auto ja nauttia erinomaiset arvosanat pidettävä ennen kaikkea Saavutetun kompromissin välillä laadun bacheo ja vaimennus -tai lohtua accounts- ja urheilullisuutta ja suorituskykyä että tallentaa kaksi autoa kuin nämä.

Valehtelu jos vaikka conducirías töihin, sanoin, että kaksi tippaa vettä. Aivan kuten varoitus lisää reaktiivisia BMW etuakselin, pieniä kuoppia kaasun paikoilleen ja oikeaan aikaan voi antaa kehon että ylimääräistä vidilla sinun täytyy piristää hieman aamu, asia "gentrified" Golf ei pysty tarjoamaan enemmän kuin työntövoima moottori on tuhoisa, ja että myös painonsa arvoinen kultaa, koska mielestäni koko elämäsi siirtyy enemmän tilanteita kuin "luotsaus".

BMW 120d vs Volkswagen Golf GTD

Mutta kun täytyy mennä enemmän, niin paljon järkeä pystyä omaksua, se on, kun he alkavat todella merkittäviä eroja. Tiralíneas jotka kanssa GTD koskaan että tunne tehneet asioita väärin... tai erittäin huono, koska se on aina resursseja tehdä uskot paljon paremmin kuin sinä. Kaikki on helppoa, erinomaiset jarrut pysähtyä siellä tai jopa ennen, jossa oli ollut silmään, tasainen puolestaan ​​kohti huipun ja kaasu ilman mietiskelyä, sitä parempi. Kyllä, vaikka vähemmän kapasiteettia ohjetta, iso edessä junan voit täysin luottaa siihen, että myös on ässä hihassaan: hyvä itselukittuva elektroninen tasauspyörästön liikuntaa joka minimoi Aliohjautuminen ja auttaa sulje vuoro.

Erittäin nopea kaarreajo rinnastetaan tämän Golf, melkein ilman riskiä tärähdyksiä koska elektroniikka on piilevä -no yhteensä katkaisu tuki-ja se on erittäin vaikea vetää Golf GTD niiden laatikot. A, B, C ...; A, B, C ... Jos haluat, et koskaan jätä että samassa järjestyksessä, mutta jonka DSG versio käytännössä vain nopeuttaa, kääntää ja hidastaa. Antaudun tehokkuutensa sen ajettavuuteen. Calcaria vetoa, että jokainen kierrosajat piirissä erittäin vaativa se ... Minulle se on lisäarvo, mutta joskus ... Älä anna periksi niin tehokkaasti hieman enemmän jännitystä?

Sitten tulee 120d tarjoavat juuri sitä. Mutta aina vastineeksi vähän tai paljon, riippuen handsfree lisää pitoisuus ja jännitystä. Paljon on muuttanut 1-sarjan tämän uuden sukupolven, voi rullata kanssa itsevarmasti on paljon suurempi auto, mutta sen kokoonpano, sen painon jakautuminen, sen viritys ja suunnittelu, 120d vaatii enemmän kurinalaisuuden vauhdista, varsinkin kun useampi jarrutuksen kiire, ennen kuin teeskennellä nopeuttaa tai suurempi nopeus, jolla teeskennellä mennä läpi käyrä. Ja jos ei, voit saada nähdä ehkä tyydyttymättömiä, mutta korosti ja jopa punastuminen, koska hän ei voinut huijata ja voit tehdä tiettäväksi selvästi, että et ole ohut ja alatte kaatuminen rajoja. Vain siten ohjata neste ilmi, että 120d on myös mahdollisuus antaa tuntea erittäin turvallinen ajaminen hyvin nopeasti.

BMW 120d vs Volkswagen Golf GTD

Jos olet jo aikaan, sinun ei pitäisi pelätä ajamista käyttövoima: sen mahdollisuuksia saada aikaan optimaalinen asfaltti on korkeampi kuin moottorin kyky helposti murtaa side, ellet katsoa siten, että luistoa tai ei osaa lukea alalla, mutta siellä on aina jotain enemmän kuin tietty vihje, joka auttaa kierto. Kaksi maailmaa, tietenkin. Olen selvää, mitä haluan minulle, että minun ei tarvitse eikä piiri tai tie kaartaa hauskaa ratissa, mutta aina kun saan Golf GTI tai GTD juuri periksi ennen palveluista saa minut .

Ja moottorit? Ei suurempi mekaaninen tasa säännöstä vaikka aina painaa vaa'assa hyväksi samasta autosta, Golf -Aina puhutaan décimas-, ehkä siksi niiden vaihteistot eivät keskittyneet samaan suuntaan. Suurenmoisesta työstä niin raastava vaihteella, joustavuuteen ja jopa suorituskykyä erittäin urheilullinen vaatimus, mutta näen tarpeetonta hallita kahdeksan vaihdetta moottorin voimalla ja alueen käytöstä 120d, hyppyjä välillä lyhyitä suhteita lähes huomaamaton mutta varastaa aikaa ja energiaa, mutta Kahdeksannessa suhde ainakin mahdollistaa pitkäaikaisen risteilyt sovussa vähän mekaanista väsymistä, Myös jotain harkita, koska, kuten sanoin, todellisuus ei ole piiri.

Kiihtyvyys. jopa 4 marsseja on asetettava 120d Steptronic saavuttaa 100 km / h, enemmän kuin hänen kilpailijansa, vaikka VW todella poista ensimmäisten muutaman metrin ... enemmän räjähtävää 2.0 TDI moottori, se ei ole ainoa avain .

jarrut. Lähes 7 metrin päässä toisistaan ​​asennuksen lisävarusteita BMW 17"Koska muistaa, että sarja on asennettu "helppo" 205/16. Golf on paljon terästä. Niiden etäisyydet ovat poikkeuksellisia.

soinnin. Huono korvalla, sillä en huomannut, että ero, joka paljastaa äänitasomittarissa. kaunis ääni "valinnainen" GTD, mutta vain ulkopuolelta. Vaikka TDi tekee minut kovempaa kuin BMW, joka vierii enemmän arkistoida.

Elpymistä. Ágiles. Kantapää lakko lasku hetkessä niin monta marssit ovat seurausta hyvästä automaattivaihteistojen tarpeen. Jälleen pieni ero hyväksi GTD, yksi todiste, että moottori on prestacionalmente ylivoimainen.

Moottorit. Ne näyttävät kappaletta, mutta on vivahteita. Alla on hieman parempi golf koska mittakaavassa tasaisemmin, joka antaa elastisuutta idioottivarma. Up, pilaa BMW: henki enemmän venytetty, että muutos ei aina menossa hyödyntää.

"Ferodo" vs öljyä. Ehkä suurin muuttaja viskoosi tappiot rangaista BMW kaupungissa. Tiellä, sen 65 km / h kahdeksannella vaihde he voivat kompensoida GTD lähestymistapaa.

Runko keskimääräistä vähemmän. Se on haitta molemmat perheen käyttöön. Suljettujen ovien takana, enemmän resursseja VW. Práctricamente painot jäljittää vaan hyvin erilainen valettu.