Alfa Stelvio 2,0 Q4: superprueba SUV kaikki mittaukset

Superprueba: Alfa Romeo Stelvio 2,0 Q4, iso SUVSuperprueba: Alfa Romeo Stelvio 2,0 Q4, iso SUVSuperprueba: Alfa Romeo Stelvio 2,0 Q4, iso SUVSuperprueba: Alfa Romeo Stelvio 2,0 Q4, iso SUV

ja SUV tehty sedan. Keskustelu esteettisen maistuu aina monimutkaista, mutta tässä tapauksessa, ja jos sallitte, uskallan sanoa, että Alfa Romeo Stelvio on yksi kaunein SUV luotuja autoilun historiaa; minulle viime noin jokainen uusi luomisesta Alfa Romeo ...

Alfa Stelvio mittasuhteet saavutettiin hyvin, esteettinen perintö Alfa Giulia on menestyksen tae ja on allekirjoittanut tuotemerkin asiantuntija välittää tunteita niiden malleja. Sisällä tapahtuu vähän sama. Nyt analysoida, onko kaikki tämä kauneus on toimiva ja koko auto tarjoaa mitä se lupaa. Se on asia miten asiaa autossa, mutta kun etukäteen lopullinen saldo on positiivinen, Se on auto, joka tekee vaikutuksen ensi näkemältä ja vahvisti kulkua kilometrin edes tähän asti epäuskoista maailmaa, joka kirjoittaa SUV kuin sinä.

Jos olet Alfista arvostat kuvan yksityiskohdat ja käyttäytyminen Stelvio. Jos et ole, huomaat mitä se tarkoittaa "Quore Sportivo"Kohonnut korkeuksiin ... fyysinen, ei taivaallista, koska käsite SUV ei ole aivan ruumiillistuma urheilullisuutta, paljon juosta, ääntä tai käyttäytyä. Vaikka tämä on Alfa Romeo hyviä aikoja, kyllä, uusi aika, joka on tuonut minulle houkutella brändin, ja voit tietää jokaista yksityiskohtaa myöten.

Alfa StelvioAlfa Romeo Stelvio 2,0 Q4: Inside

Ensimmäinen testi perusteellisesti Alfa Romeo Stelvio Se perustuu bensiinimoottori 280 hv automaattinen ja järjestelmä AWD Q4, yhdistelmä, joka esiintyy myös Giulian ja on tehokkain, kunnes QV versio, Varustettu asti versiota. Katsotaanpa, miten se menee ...

Alfa Romeo Stelvio Se on pohjimmiltaan korkeampi Giulia. Osakkeita sedan sen suuri hyveitä ja vikoja ja parantaa samalla tärkeä näkökohta: sisätilaan. Täällä SUV ei ole takana päävaluuttoja tarjoten takana samaan tilaan kuin Mercedes GLC, esimerkiksi. Se ei pääse ontto Jaguar F-Pace, mutta on hyvin lähellä. Toinen etunsa tila on korkeudessa.

se on korkein SUV sen luokkaan ja joka voidaan nähdä silmän sisällä tai mittarin kädessä. Se ei voi olla tärkein ulottuvuus SUV mutta takana luo miellyttävän tuntua, vaikka lasku urheilun takana katon. Boot 440 pysyy todellinen litroina, 10 enemmän litraa kuin Porsche Macan, 10 litraa vähemmän kuin BMW X4 ja hieman poispäin autot kuten Audi Q5 tai Jaguar F-Pace.

TILAAlfa Romeo Stelvio 2,0 Q4
edessä leveys147 cm
taka leveys140 cm
Etukorkeudelle96-102 cm
takapään maavaran95 cm
jalkatila76 cm
runko440 litraa

pinnanlaatu on myös sama kuin Giulian. Itse asiassa, jos se ei korkeus, se maksaa erottaa, jos olet auton tai muun, mikä Audi tai BMW ovat tehneet vuosia ja kukaan ei ole valittanut. Istuimet ovat mukavat neljä pääaukioiden. Jotka istuvat takana keskustassa joudut pelastaa hänen jalkansa kookkaita yhdistelmän keskustan tunnelin ja konsoli. Ainakin niiden tuki on vähemmän epämiellyttävä kuin tavallista kilpailijoita. Jos kolme aikuista kuun takana näkyvyys katoaa lähes kokonaan; tietulli maksaa annetun suunnittelun, SUV coupe. On olemassa hyviä ergonomia kaikki hallintalaitteet ja istuimet, joissa on raskas kuorma "Made in Alfa". Nopeasti löytää ajoasennon ja valvontaa ja polkimet on oikeus kovuus. Multimedia ja tietojärjestelmä täyttää tehtävänsä menestyksekkäästi, mutta on hieman jäljessä kilpailevien merkkien näyttö on suhteeton suhde leveys ja korkeus, ei kosketa eikä saavuta määritelmää tarkastella niiden luonnollisessa kilpailijoiden hinta, suorituskyky ja laatu.

Ensimmäinen moottori ja käyttäytymisen

Vahingoittamatta sen suunnitteluun tai sisällä, lähdin lopussa paras Alfa Romeo Stelvio: toiminta. Se ei ole vain kauniit kasvot voit ylpeillä, se on myös suuri auto erityisellä dynaaminen. Aloitetaan moottori.

Alfa Stelvio: Interior Alfa Romeo Stelvio 2.0 tarjolla hyviä prestacional tasolla; Taustalla on 280 hevosta. Se on jo käynnissä, mutta miten se toimii, jolla on suuri vastaus alla. Joka tullaan kaipaamaan enemmän kierroksilla tai ääni järkyttävää, mutta molemmissa tapauksissa tulos on erittäin mukava, jopa muutamia kierroksia ja hyvä mekaaninen eristäminen. Se on yhdistetty ZF 8 nopeus, kolme toimintatilaa riippuen DNA-valitsin: urheilullinen, normaali ja tehokas. Ensimmäisessä (D) siirtyy se tekee niistä hyvin nopeasti, enemmän nopeutta ja lisää apua kaasupolkimen, joka on elektroninen. Normaalitilassa (N) tarjoaa jotain siltä väliltä. On mukavuutta ja hyvää vastausprosentti pyydettäessä. Tilassa A entiseltä nimeltään All Weather (kaikki sää), muutos tekee ajamisesta purje, jättäen neutraali kun hidastaa varovasti ja poista kaasuläpän vääntömomentti tunne. Käytät kaikissa kolmessa tilassa, erityisesti A, jonka avulla erinomainen virrankulutus antanut auton ja siten hidastuu. Muutoksia voidaan tehdä läpi nokat jos se pitää kuljettajan. Nokat ovat alumiini ja antelias koko, ikään kuin se olisi Ferrari.

PERFORMANCESAlfa Romeo Stelvio 2,0 Q4
ACEL. 0-100 km / h5,76 s
ACEL. 0-1000 metriä26,14 s
Ohittaminen 80-120 km / h4,0 s
Loudness 100 km / h65,5 dB
Loudness 120 km / h67,5 dB
Jarrutus 140 km / h71,4 m
paino asteikko1787 kg

Armosta tämän Alfa Stelvio on paikassa moottorin, hyvin alhainen ja viivästynyt, hyvällä raideleveys, vaimennus laatu, jakelu ihannepainostaan, muotoutuvan suunnikkaan edessä ja takana Multilink. Kaikki tämä perustettu korkeudelle iloiten tyydyttävä. Ajaa sinut tuntuu hieman raskaampaa Giulia. Etuakseli on upea ja siirtyä taka ovat pakottaa paljon. Saavutetaan erittäin miellyttävä käytös nopeudesta riippumatta. Tavanomaisessa käytössä se on mukavaa. Kaupungistuminen alamaissa on, kuten sen kilpailijat prestacionales, hieman kuivaa, kun taas alamaissa moottoritie on progressiivinen.

KULUTUSAlfa Romeo Stelvio 2,0 Q4
kulutus kaupunki10,1 l / 100 km
kulutus Highway7,7 l / 100 km
keskikulutus8,7 l / 100 km

Vaikka Alfa Romeo Stelvio on erittäin vakaa ja terävä urheilullinen ajo. Se voidaan saavuttaa vain perustua hyvin laadittu ja vaimennus laatua. Se on SUV ja siksi on rajoituksia painon ja pituuden, mutta heidän käyttäytymisensä voi olla pienempi Maastoauto kuin miltä se näyttää. Se on yksi parhaista. En voinut kertoa ennen kuin fyysisesti vertailla kahta samoin edellytyksin, jos se on parempi tai huonompi kuin Porsche Macan, koska taso molempien on erittäin korkea. Kyllä mieleeni M, AMG tai S-versiot sen saksalaisten kilpailijoidensa, ja että osoittaen sen lievempi päättyy.

Raja, Alfa Stelvio elektroniikka puututaan enemmän fogosidad edessä, välttäen Aliohjautuminen joka tulee liian myöhään tyyppi auto se on. Off-road voi mennä läpi enemmän paikkoja, järki mahdollistaa 20 tuuman pyörät ja profiilin 45 renkaan, mutta se ei ole syntynyt eksy liian kauas kappaleet hyvässä kunnossa. On laskeutuminen ohjaus säädettävällä nopeudella, saat hyödyntää epäilystä: tämä on SUV, joka ei halua tahrata ja jättää monet tehokkain salonkia.

Alennettuun hintaan (JUNE 2017)Alfa Romeo Stelvio 2,0 Q4 (vuodesta 52665 euroa)

Saatat myös olla kiinnostunut:

Alfa Romeo Kamal ja Castello: uusi SUV

Joten on tulevaisuuden Alfa Romeo

Testi: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio